Luftdygtighedsinspektør til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du være med til at sikre luftdygtigheden af fly og flyvemateriel inden for Forsvarsministeriets koncern (FMN), og synes du, at luftdygtighed er vigtig og udfordrende? Så kan det være, at du er på vej mod en ny stilling i Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen, som søger en luftdygtighedsinspektør til Forsvarets kompetente luftdygtighedsmyndighed; Technical Airworthiness Authority (TAA).

Om os

Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsen (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ”vugge til grav”. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. FMI skal i de kommende år udvikle, indkøbe og implementere en lang række nyt materiel til Forsvaret (herunder også Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen). Det forventes derfor, at der vil være en stigende opgaveportefølje på skibssikkerhedsområdet, med nye skibstyper undervejs.
Sikkerheds- og Kvalitetsafdelingen (SK) under Forsvarsministeriet Materiel og Indkøbsstyrelsen (FMI), bidrager til materielanskaffelser, i form af bl.a. skibe, fly, kampvogne, kommunikationssystemer, it-systemer, uniformer og alt det materiel, der indgår i disse og udøver produktkvalitetssikring med henblik på at sikre og styrke den operative opgaveløsning.
Technical Airworthiness Authority (TAA) er en del af Forsvarsministeriet Materiel- og Indkøbsstyrelsens (FMI) stab i Ballerup. Vi er ansvarlige for at sikre indsigt i lovgivning, internationale og nationale regler vedrørende luftdygtighed af statsluftfartøjer.
Vi løser opgaver svarende til den civile kompetente myndighed på luftdygtighedsområdet; Trafikstyrelsen.

TAA certificerer personer, organisationer og luftfartøjer i henhold FMI’s bestemmelser, der er svarende til internationalt anerkendte bestemmelser for statsluftfartøjer.
Vi planlægger, koordinerer og gennemfører tilsyn og aktioner til verificering af efterlevelse af love, regler og bestemmelser, herunder at gældende forvaltningsgrundlag på området er relevant og effektivt.

Om stillingen

Du får en unik mulighed for at få en central rolle, hvor koordination, struktur og drive er nøgleordene for succes.
Du bliver medansvarlig for at luftdygtighed inden for FMN ansvarsområde opretholdes og løbende effektiviseres samt tilpasses i forhold udviklingen på området.

Du har medansvar for den fortsatte implementering og udviklingen af forvaltningsgrundlaget for luftdygtighed (DKMAR).
Du er medansvarlig for den interne koordinering af opgaver i TAA og FMI øvrige divisioner og afdelinger samt den eksterne med øvrige relevante styrelser og myndigheder.

Herudover er medansvarlig for:
• Udvikling og udarbejdelse af Forsvarets forvaltningsgrundlag i relation til luftdygtighedsområdet.
• Indgå i det daglige arbejde i Forsvarets luftdygtighedsmyndighed, herunder at føre tilsyn med, og certificere relevante organisationer.
• Sagsbehandlingen af sager på luftdygtighedsområdet, herunder koordinering af aktiviteter i forbindelse med sikkerhedshændelser i relations til flysikkerhed.
• Støtte og rådgivning af ledelsen i luftdygtighedsrelaterede spørgsmål og i formuleringen af målsætninger for luftdygtighed.
• Udvikling og planlægning af styrelsens sikkerhedsprogram på luftdygtighedsområdet.
• Indgå i dialog og samarbejde med andre landes militære luftdygtighedsmyndigheder.

Om dig

Du har en bred teknisk erfaring inden for vedligehold og reparation af fly samt et solidt kendskab til og god forståelse af Forsvarets flyoperative virksomhed, herunder uddannelseskrav til flyteknisk personel.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med eller uddannelse i implementering og/eller auditering jf. European Military Airworthiness Requirements (EMAR).

Du har ledelseskraft og en god sikkerhedsforståelse. Du er samarbejds- og helhedsorienteret og kan koordinere og integrere mangeartede hensyn i forhold til analyse, prioritering og drift.

Som person er du resultatorienteret og tillidsvækkende. Du har flair og interesse for at vedligeholde og udbygge dit ansvarsområde, og du tager aktivt ansvar for at gennemføre og afslutte dine opgaver.

Da du kender værdien af grundig planlægning, mister du ikke overblikket. Du trives med
selvstændighed, og dine gode kommunikationsevner er med til at sikre dig et godt samarbejde med interne og eksterne relationer.

Vi forventer, at du aktivt kan indgå i - samt bidrage til - et inspirerende arbejdsmiljø, hvor høj faglighed understøttes af god trivsel og en uformel omgangstone.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den til enhver tid gældende relevant overenskomst. Derudover har du mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring. Hertil kommer arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes, samt at du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sektionschef TAA: Per Pindstrup Toft, FMI-PK-CHTA, TLF 72815934, mobil 41117932.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Mette Kold Møgelhøj, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9936.

Ansøgningsfristen er den 11. november 2022 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er til besættelse snarest. Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper.
Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger i Ballerup.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Fredag den 11. november 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
17. maj 2024 9
16. maj 2024 9
15. maj 2024 12
14. maj 2024 13
13. maj 2024 11
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 13
8. maj 2024 13
7. maj 2024 13
6. maj 2024 11
5. maj 2024 11
4. maj 2024 11
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 12
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9