Vikarstilling: Tilkaldevikar søges til Skolen i Skjern

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Skjern

Er du læreruddannet eller drømmer du om at blive det? Har du en STX eller lignende og vil du gerne prøve lærergerningen af og få noget praksiserfaring?

Drømmer du om at undervise, skabe god trivsel og et godt undervisningsmiljø, der giver eleverne mulighed for et højt udbytte både fagligt og socialt?

Drømmer du om at give eleverne den dannelse, der skal danne grundlaget for deres liv – i skolen, ungdomsuddannelse, job og alt det andet, der hører voksenlivet til?

Drømmer du om at være medskaber af stærke rummelige fællesskaber, der kan give eleverne den nødvendige ramme for glæde, leg og læring?

Hvis en eller flere af ovenstående drømme beskriver dig – så er Skolen i Skjern et godt sted at arbejde og vi vil glæde os til at modtage og læse din ansøgning.

Skolen i Skjern afdeling Klostervej:
Vi består af en almendel fra 0. til 9. klasse, Specialcenter Syd med elever fra 0. til 10. klasse, en SFO primært med specialelever og en klub.
Opgaverne på skolen løses i tæt samarbejde mellem lærere, pædagoger, vejledere og ledere. Samlet er vi – alle 65 medarbejdere - ét stærkt team, hvor alle i de enkelte afdelinger bidrager til løsningen af hverdagens opgaver. Du vil ikke blive tilknyttet et fast team, men vil få timer på hele skolen. Har du en favorit aldersgruppe/klassetrin vil vi selvfølgelig sigte efter det i vikardækningen.
Vi arbejder ud fra det Fælles Børne & Ungesyn – dette gør vi blandt andet gennem værktøjer og metoder fra KRAP. Årsplaner laver vi i MeeBook. Måske har du ikke erfaring med alt dette – det vigtigste for os er at finde den rette person til vores skole og at du er interesseret i at lære nyt.

Skolen i Skjern afdeling Klostervej ligger placeret i gode omgivelser, hvor du i høj grad har muligheden for at tænke bevægelse og udeaktiviteter ind som en naturlig del af hverdagen.

Personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er uddannet lærer eller har en STX eller lignende – du skal føle dig tryg ved at stå overfor en klasse og have ansvaret for at forestå undervisningen. Du skal være nysgerrig anlagt og have lyst til at lære, samt være god til at hente og spørge kollegaer når du bliver i tvivl om en situation.

Erfaring i at undervise eller at have med børn og unge mennesker at gøre i eksempelvis frivilligt arbejde betragtes som et plus i udvælgelsen af kandidater til ansættelsessamtalerne.

Vi forventer, at du er teamplayer - et samarbejdende, glad, imødekommende og positivt menneske, der både evner at give og at modtage i det tætte samarbejde, der i dag er en forudsætning for at arbejde i folkeskolen.

Det er vigtigt for os, at du er anerkendende i din relation til såvel elever som forældre. Vi søger dig, der i din praksis formår at sætte fokus på ressourcer både hos den enkelte og i fællesskabet!

Praksis som tilkaldevikar
Da dit timetal kan variere fra dag til dag, forventer vi at du er klar til at modtage en sms lidt over 7 om morgenen og vil kunne stille på arbejde kl. 7:40 klar til at undervise kl. 7:45.

Ansøgningsfrist og samtaler:
Vi vil løbende indkalde og afholde samtaler.

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.rksk.dk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

For yderligere oplysninger kontakt:
Afdelingsleder Anne-Line Dufri: 2278 7768

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via kommunens hjemmeside.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=546e7682)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skjern.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Skjern
  • Mandag den 31. oktober 2022

Lignende jobs

  • Lærer i Vestjylland

    Du får her en unik mulighed for at blive en del af noget stort. Du vil stå i spidsen for en større forandringsproces, hvor du sammen med skolens ansatte og bestyrelse sætter retning og løfter med p..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Vestjylland

    Vi søger en anerkendende, nærværende og engageret lærervikar, som kan løse undervisningsopgaver på 7. -9. klassetrin.Du kommer til at indgå i teamarbejde, hvor engagement, ansvarlighed og faglighed..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Vores mangeårige leder af skolens SFO går på pension, hvilket åbner muligheden for at blive en del af lederteamet på Tarm Skole. Tarm Skole er en veldrevet vestjysk skole med 450 elever i skoledele..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Hvis du er lidt af en naturfagsnørd eller bare synes, du har ret godt styr på eleverne i overbygningen, når du overbevisende lærer dem om fx kemiske forbindelser eller fotosyntese, så er vi helt si..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Skjern

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Skjern over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
2. maj 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1