Udstationering:Senior- eller chefsergent til den Danske Militære Repræsentation til NATO og EU i Bruxelles

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig en oplevelse i Europas hovedstad? Kan du begå dig i et dynamisk interna-tionalt miljø og motiveres du af at opbygge stærke samarbejdsrelationer på tværs af organisa-tioner?

Så har vi jobbet til dig.

Den Danske Militære Repræsentation til NATO og EU søger en erfaren, selvstændig og ansvars-fuld befalingsmand med et stærkt kendskab til forvaltnings- og administrationsområdet.

Om os

Danmarks faste repræsentation ved NATO består af henholdsvis en politisk del (DANATO), un-derlagt den danske NATO-ambassadør, samt en militær del (DAMIREP), underlagt Den Danske Militære Repræsentant til NATO og EU.

Ambassadøren repræsenterer på daglig basis Danmark i Det Nordatlantiske Råd, som er NATOs øverste organ. Den Militære Repræsentant er Forsvarschefens daglige forbindelse til NATOs Mili-tærkomité, der leverer den militærfaglige rådgivning af Rådet. Repræsentationen består foruden ambassadøren og den militære repræsentant af ca. 20 civile og militære medarbejdere udsendt af hhv. Udenrigsministeriet, Forsvarsministeriet og Forsvarskommandoen, samt i alt ca. 10 lo-kalt ansatte medarbejdere ansat ved henholdsvis Udenrigsministeriet og DAMIREP. Repræsenta-tionen har endvidere normalt 2-3 universitetsstuderende som praktikanter.

I tilknytning hertil varetager chefen for DAMIREP også rollen som Forsvarschefens repræsentant i EU’s militærkomité; en opgave der meget hurtigt forventes at blive væsentlig større som følge af beslutningen om at deltage fuldt ud i EU’s militære samarbejde.

For at understøtte arbejdet i de forskellige arbejdsgrupper og komitéer er der et antal (pt. 6) lokalt ansatte medarbejdere, som varetager en lange række opgaver spændende fra kørsel, sekretariats- og ledelsesbetjening, støtte til mødevirksomhed, støtte til indkvartering af medar-bejdere, budget- og regnskabstjeneste, postmodtagelse, sikkerhedstjeneste, indkøb, IT, mate-riel beholdning, krypto, kontakt til NATO og belgiske myndigheder m.v. Disse opgaver vareta-ges i tæt koordination med Udenrigsministeriets tilsvarende medarbejdere ved DANATO.

Den danske repræsentation er en moderne og attraktiv arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø – såvel psykisk som fysisk.

Om stillingen

Med reference til stabschefen skal du først og fremmest være ansvarlig for den samlede logi-stik- og støttevirksomhed ved den militære repræsentation, herunder være nærmeste leder for de lokalt ansatte medarbejdere ved DAMIREP.

Du skal kunne støtte og vejlede dine medarbejdere inden for de administrative og forvaltnings-mæssige områder, herunder særligt inden for anvendelse af DeMars i overensstemmelse med koncernens retningslinjer.

Som en del heraf vil du bl.a. skulle
- lede den daglige personaleadministration ved DAMIREP af lokalt ansatte medarbejdere, herunder udvikle og vedligeholde et tilstrækkeligt forvaltningsgrundlag herfor,
- lede den daglige tidsstyring ved DAMIREP af udstationerede medarbejdere under For-svarsministeriet,
- sagsbehandle bidrag til interne direktiver og vejledninger, bestemmelser, briefinger m.m. inden for det administrative og forvaltningsmæssige område,
- være ansvarlig for de lokalansatte medarbejderes kompetenceudvikling,
- lede og udvikle DAMIREP’s overordnede Information Management (arkiv, dokument-håndtering, WorkZone, SharePoint m.v.).

Da vi er en lille enhed, vil du også skulle kunne deltage i selve udførelsen af de forvaltnings-mæssige og administrative opgaver, når det brænder på. Det kan fx også dreje sig om kørsel af den militære repræsentant, hvis vores primære chauffør har forfald.

Der er endvidere tale om en nyoprettet stilling, hvorfor du vil få mulighed for selv at præge støttefunktionernes daglige drift og præcise opgavefordeling i tæt dialog med stabschefen og de lokalt ansatte medarbejdere. Ligeledes vil der også være en snitflade til regnskabsførerfunktio-nen, der pt. håndteres ved den Nationale Danske Repræsentation (NMR) til SHAPE.

Det bemærkes slutteligt, at det endnu ikke er afklaret, hvilke implikationer som ophævelsen af det danske forsvarsforbehold vil få for den samlede støttevirksomhed på DAMIREP.

Om dig

Du er først og fremmest en stærk og erfaren leder med en naturlig autoritet, men også en høj grad af empati. Du skal være i stand til at kunne lede situationsbestemt, herunder også et antal fagligt dygtige medarbejdere med mange års erfaring fra samme arbejdsplads.

Vi forventer, at du er ambitiøs, og med en høj personlig integritet og ansvarsfølelse, som du formår at omsætte i gode samarbejdsevner. Herudover er det væsentligt, at du har gode evner i prioritering og styring af opgaver. Du skal være stærk i både mundtlig og skriftlig kommunika-tion på såvel dansk som engelsk.

Vi forventer, at du har erfaringer med at anvende DeMars og udføre personaleadministration og -ledelse fra tidligere stillinger som administrationsbefalingsmand, kommandobefalingsmand, regnskabsfører, banjemester, sagsbehandler eller lignende stillinger. Ligeledes vil det være en fordel, såfremt du har et godt kendskab til militær sikkerhedstjeneste samt evt. kryptoområdet.

Herudover er det væsentligt, at du har gode evner i planlægning, strukturering, prioritering og styring af opgaver. Du skal være stærk i både mundtlig og skriftlig kommunikation på såvel dansk som engelsk.

Som udstationeret er det samtidigt en fordel for opbygning og vedligeholdelse af relationerne med samarbejdspartnere og kollegaer, hvis du er udadvendt og socialt anlagt – og du må me-get gerne have let til smil.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår som kan besættes af en erfaren seniorsergent eller af en chefsergent. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisati-onsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stam-personel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Hvis du er seniorsergent, vil du blive tillagt midlertidig højere grad som chefsergent.

Dit daglige tjenestested vil være NATO HQ, Bruxelles i Belgien.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det vil sige, at du bl.a. får betalt dine flyt-te- og boligudgifter. Du modtager desuden et skattefrit udetillæg og hvis du er gift, har din med-følgende ægtefælle mulighed for at få indbetalt 50.000 kr. årligt i ægtefællepension. Har du/I børn vil udgifter til skolegang, svarende til det danske skolesystem inkl. ungdomsuddannelser, også blive dækket. Mere om dette kan ses på Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, hvor du kan læse mere om udetillægsordningen, ligesom du kan beregne dit forventede skattefrie udetillæg.

I forbindelse med en ansættelse vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning

Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til NATO SECRET og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos stabschef brigadegeneral Peter C. Alexa tlf. +32 491 998 407.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til HR-konsulent Palle Hvirvelkær på telefon 3266 55 75.

Ansøgningsfristen er 24. juli 2022. Der kan løbende blive afholdt samtaler.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det om-kringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at søge stillingerne fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og innovation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 24. juli 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0