Stabshjælper til Selektionssektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at forme fremtidens Forsvar, kan du lide at have kontakt til unge mennesker og hjælpe dem med at finde det rigtige karrierevalg? Trives du i en dynamisk, tempofyldt og afvekslende hverdag?

Så er stillingen ved Team Planlægning og Udvikling måske noget for dig!

Om os

Planlægning og udviklings teamet ved Selektionssektionen, er en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse Center for Rekruttering og Karriere.

Selektionssektionen foretager test og vurderinger af ansøgere til Forsvarets og Beredskabsstyrelsens uddannelser og militære stillinger.

I sektionen er vi ca. 60 faste og timeansatte medarbejdere fordelt på fire teams: Militærfagligt udvælgelsesteam, Psykologfagligt udvægelsesteam, Sundhedsfagligt udvælgelsesteam samt Team Planlægning og Udvikling.

Alle fire teams indgår i den samlede udvælgelsesproces. Sektionen arbejder tæt sammen med enheder og skoler under Forsvarskommandoen, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Planlægning og udviklings teamet består af seks ansatte, herunder en kaptajn, to seniorsergenter, en overassistent samt to stabs-/kontorhjælpere. Derudover en række timeansatte prøveledere.

Som en del af Forsvarsministeriets Personalestyrelse har vi stor fokus på trivsel, arbejdsmiljø og medarbejderudvikling, herunder karrieremuligheder.

Om stillingen

Elementet består af 7 ansatte, herunder en kaptajn, to seniorsergenter, en overassistent, to stabshjælpere, samt en studentermedhjælper. Derudover en række timeansatte prøveledere.

Stillingen som korporal giver dig mulighed for at bidrage i flere henseender til den samlede afprøvning af ansøgere til Forsvarets uddannelser og stillinger. Der er stor variation i opgaverne, der kan have både praktisk og administrativ karakter.

Du vil have stor indflydelse på tilrettelæggelse af din egen arbejdsdag. Du vil blive inddraget til at afholde fysiske test i henhold til gældende bestemmelser, såvel som forestå digital testning, både på Nyholmen og decentralt ved Forsvarets andre tjenestesteder. Der kan derfor forventes nogen rejseaktivitet.

Du vil blive omdrejningspunkt for hele sektionen i forhold til praktiske opgaver, der er vigtige for et godt og effektivt arbejdsmiljø. Derfor forventer vi at du selv tager initiativ til at skabe de bedst mulige betingelser, så psykologer, læger og sagsbehandlere kan fokusere på deres kerneopgave - udvælgelse.

Som korporal er der en forventning om, at du, i samarbejde med den anden stabshjælper, kan identificere nye områder og iværksætte planer for hvordan service for sektionens medarbejdere kan højnes. Stillingen indeholder meget kontakt med ansøgere der har tilvalgt Forsvaret som arbejdsplads, derfor er det vigtigt at have fokus på rekruttering - også i afprøvningsprocessen.

Om dig

Du er udnævnt korporal eller har forudsætninger og erfaring til at blive udnævnt til koporal. Stillingen er værnsfælles, så din baggrund kan være fra Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Beredskabsstyrelsen eller Hjemmeværnet.

For at blive et godt match i denne stilling, er det vigtigt at du er:

- Serviceminded og præsentabel overfor både kolleger og ansøgere

- Har et godt overblik og selv tager initiativ til at forbedre de fysiske rammer

- Har nogen forståelse for IT-systemer, herunder Officepakken og gerne Demars.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Stillingen kan besættes af en dygtig soldat fra konstabelgruppen med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til korporal kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er på Nyholm, København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Leder for Planlægnings- og Udviklingsteamet, kaptajn Tor Jønsson på telefon 32 66 50 08.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent chefsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 31. juli 2022.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS PERSONALESTYRELSE
Forsvaret, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og ministerområdets øvrige myndigheder løser nog-le helt særlige opgaver for rigets sikkerhed – nogle gange med livet som indsats. Vi bidrager til den operative kerneopgave ved at rekruttere og fastholde kompetente mænd og kvinder til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger. Og vi yder en helt særlig indsats over for vores veteraner og deres familier. Det stiller særlige krav til os som HR-organisation.

Vores verden drejer sig om den operative kerneopgave, og vi understøtter alle lige fra den værneplig-tige til forsvarsministeren. Det kræver, at vi har et stærkt tværfagligt HR-miljø med specialer inden for militærfaglighed, psykologi, rekruttering, marketing, arbejdsmiljø, jura, mangfoldighed og meget me-re. Og vi står klar, når det gælder - også uden for almindelig åbningstid. Vi har hovedsæde i Ballerup med decentrale partnerelementer og rekrutteringscentre rundt om i hele landet.

Vi er en udviklingsivrig arbejdsplads, hvor ansvar følger initiativ, og hvor dagene sjældent ligner hin-anden. Når den operative virkelighed ændrer sig, gør vi det samme. Og den faglige udvikling følger med. Vi er en travl arbejdsplads med et stærkt kollegialt fællesskab. Det har vi også brug for – Dan-marks sikkerhed kræver mere end almindelig HR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 31. juli 2022

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0