Skarp profil søges til stillingen som chef for Arktisk Kommandos ledelseselement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Arktisk Kommando søger ny chef til ledelseselementet (LEELM). Du vil som chef få rig mulighed for at påvirke og fortsætte udviklingen i LEELM og i Arktisk Kommando generelt.

Så har du mod på at blive chef for et LEELM ved en højaktuel myndighed i rivende udvikling bør du søge stillingen.

Om os

Arktisk Kommandos LEELM har overordnet tre opgaver.

Først og fremmest yder LEELM ledelsesstøtte til Arktisk Kommandos ledelse, herunder holder LEELM styr på chefen for Arktisk Kommandos og vicechefens aftaler og mødeaktivitet, udarbejder håndakter og sikrer, at ledelsen har den fornødne viden forud for deltagelse i møder.

Dernæst varetager LEELM sekretariatsfunktionen for hele Arktisk Kommando, hvilket bl.a. betyder, at langt de fleste opgaver, der sendes til AKO går gennem LEELM, hvor opgaverne nedbrydes og videresendes til relevante sagsbehandlere.

Endvidere er LEELM ansvarlig for at sikre opstilling af Arktisk Kommandos særlige stab når dette vurderes nødvendigt, hvilket vil være i forbindelse med større operative indsættelser. Ud over chefen består LEELM pt. af syv medarbejdere, der blandt andet sagsbehandler aktindsigtssager, borgerhenvendelser, spørgsmål fra politisk niveau og pressehåndtering samt et utal af ad hoc opgaver.

Om stillingen

Som chef for Ledelseselementet (CHLE) får du det fulde ansvar for ledelsesbetjeningen. Din nærmeste chef er vicechefen, men i dagligdagen løser du opgaver direkte for chefen og vicechefen.

Du sikrer, at ledelsen har tilgængelige informationer i rette tid, sted, mængde og kvalitet samt, at ledelsen er synlig og tilstede for hele organisationen.

Du vil spille en afgørende rolle i at chefens og vicechefens ledelsesrum maksimeres gennem præcis og effektiv planlægning og styring.

CHLE er ansvarlig for at sætte rammerne for Arktisk Kommandos kalender- og sagsstyring, koordination af håndakter, håndtering af ind- og udgående post og øvrige sekretariatsopgaver, herunder kvalitetssikring af sagsoplæg, der skal forelægges ledelsen.

Som chef for Ledelseselementet bliver du også ansvarlig for Arktisk Kommandos udadvendte kommunikation. Det gælder både den daglige pressehåndtering, samt større informationsaktiviteter.

Ledelseselementet er pt. ansvarlig for besøgsvirksomheden ved Arktisk Kommandos lokationer. Dette er en stor og fortsat voksende opgave, der båndlægger mange ressourcer. Hvorfor der ligger en særdeles stor planlægningsopgave i denne sammenhæng.

Når kommandoen organiseres i fuldt operativt set-up vil du tillige skulle virke som chef for en særlig stab. Den særlige stab består af bl.a. indkommanderet personel med særlig viden der indgår i kommandoens operative stabsarbejde. Denne særlige stab yder den ”non-taktiske” operative rådgivning til ledelsen. Du vil skulle drive de analytiske processer, der skal lede frem til at den særlige stab kan yde denne rådgivning.

Stillingen er placeret i Nuuk. Der forventes kun begrænset rejseaktivitet, primært til Danmark.

Om dig

Du er M331 med ledelseserfaring og gerne erfaring fra en lignende stilling.

Analytisk er du skarp, ligesom du er stærk i koordination og planlægning. Dit faglige niveau inden for koordination og ledelse, sagsbehandling, projektledelse og kommunikation er højt. Du kan sikre, at opgaver bliver leveret i aftalt kvalitet og til tiden. Du skal kunne håndtere modsatrettede interesser uden at miste overblikket og endelig skal din lyst og evne til at udvikle og motivere dine medarbejdere være i top.

Din centrale placering i organisationen samt tætte samarbejde med militære og civile myndigheder forudsætter gode samarbejdsevner, ligesom du har forståelse for den politiske virkelighed, som Forsvaret befinder sig i, i det arktiske område. Det er desuden vigtigt, at du skriver og taler ubesværet dansk og engelsk.

Det er vigtigt, at du kan bevare overblikket i pressede situationer, er detaljeorienteret og er en tydelig kommunikator, som formår at skabe langvarige relationer på alle niveauer.

Som person arbejder du struktureret og målrettet samt trives med at arbejde selvstændigt.

Stillingen er for dig, der ønsker at gøre tjeneste i en værnsfælles operativ stab i rivende udvikling hvor ingen dage er ens.

Stillingen er også slået op med mulighed for ansættelse af civil.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Stillingen bestrides som midlertidig tjeneste ved Arktisk Kommando i Nuuk, Grønland for en periode på to år. Du vil beholde dit nuværende faste tjenestested under opholdet i Nuuk. Du vil blive stillet en møbleret lejlighed (fri bolig, som beskattes) til rådighed samt ydelser jf. Grønlandsaftalen.

Du opfordres tillige at sætte dig ind i de vilkår, der er gældende for udsendte på Grønlandsaftalen. Herunder gældende skattemæssige forhold samt krav om opfyldelse af lov om obligatorisk pensionsopsparing i Grønland.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutterende chef BG Poul Jensen Primdahl, tlf.: +299 36 40 02 eller nuværende stillingsindehaver KN Søren Abel Kofoed tlf.: +299 281913.

Vil du vide mere om vilkår for midlertidig udstationering i henhold til Grønlandsaftalen er du velkommen til at kontakte HR Partnerelementet: HRP AKO, SSG Kaare Bak, tlf.: +45 728 54092, mail: [email protected]
HUSK Grønland er fire timer bagud.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent KL Camilla Asker Boye ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9192 eller mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den f19. februar 2023. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen per 01. april 2023.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen

OM ARKTISK KOMMANDO
Arktisk Kommando er en operativ kommando med ansvar for alle Forsvarets indsættelser i Nordatlanten og Arktis. Kommandoens ansvarsområde omfatter både Grønland og Færøerne samt omkringliggende havområder.

Arktisk Kommandos mission er at beskytte Kongeriget i Arktis. Det indebærer evnen til at kunne håndtere kriser og ultimativt at gennemføre militært forsvar af Grønland og Færøerne – i samarbejde med andre nationale og internationale hovedkvarterer.
I Arktisk Kommando har vi indsat enheder fra Søværnet og Flyvevåbnet i operativ kontrol 24/7, hvilket kræver engagement og en Combined/Joint tilgang til opgaverne. Vi gennemfører overvågning samt suverænitetshævdelse – året rundt. Vi løser samtidig en lang række vigtige operative opgaver fx eftersøgnings- og redningstjeneste, miljøovervågning, fiskeriinspektion og støtte til det civile samfund. Det kræver forudseenhed og tæt samarbejde med de statslige og militære myndigheder i nabolandene til Grønland og Færøerne. Ved behov kan Kommandoen forstærkes af enheder fra alle værn samt Hjemmeværnet, Specialoperationskommandoen og Beredskabsstyrelsen.
Arktisk Kommando har hovedkvarter i Nuuk, hvor der for tiden arbejder omtrent 60 medarbejdere. Derudover har kommandoen personel flere steder på øst- og vestkysten af Grønland, på Færøerne samt i Danmark.

Arktisk Kommando i Nuuk huser pt. det amerikanske konsulat i Grønland samt personel fra Danmarks Meteorologiske Institut og Naviair.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0