Fagligt ambitiøs speciallæge: Vil du være med til at sætte standarden og etablere behandlingen i et helt nyt moderne ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vægter du faglighed højt, og synes du, at det kunne være spændende at være med fra begyndelsen, når vi skal til at sætte standarden for behandling i de moderne rammer? Så læs mere om vores spændende stilling på Ny Psykiatri Bispebjerg.

Vi søger en overlæge eller afdelingslæge til vores nye akutte modtageafsnit A2, der er flyttet ind i 1. etape af Ny Psykiatri Bispebjerg i november 2022.

Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt og aftales nærmere ved ansættelsen.

Vi tilbyder

En udfordrende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder på et højt fagligt niveau. Vi tilbyder et attraktivt job i en organisation med fokus på tillid, åbenhed og dialog, og med store muligheder for at gøre en forskel og påvirke fremtidens psykiatri.

Der er ved Psykiatrisk Center København (PCK) et levende forskningsmiljø på internationalt niveau. På PCK er ambitionen en tæt sammenhæng mellem forskning og klinik, så vejen fra ny viden til klinisk praksis forkortes, og så medarbejderne involveres i centrets mangfoldige forskningsaktiviteter. Som universitetshospital varetager vi også studenterundervisning, som er en vigtig del af arbejdet i løbet af semestrene.

Det bliver du en del af

Afsnit A2 er et intensivt akut modtageafsnit med 16 senge, som blev etableret i forbindelse med indflytningen i etape 1 fra det tidligere Team 2, som var et kombineret intensivt modtageafsnit og stationært afsnit. Personalegruppen er erfaren og afsnitsledelsen har været etableret gennem flere år.

Du får en spændende opgave som overlæge/afdelingslæge uden ledelsesansvar og kan derfor hellige dig faglige opgaver og faglig udvikling.

Din rolle og ansvarsområder

På A2 arbejder du tæt sammen med afsnitsledelsen om de gode patientforløb af høj faglig kvalitet og får en enestående mulighed for at udvikle kompetencer inden for akut psykiatri.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

Om overlægestillinger på PCK

Overlæger på PCK har forskudt dagtjeneste (Speciallæge-I-Front) i akutmodtagelsen på Bispebjerg matriklen (ca. 14 gange årligt). Afdelingslæger indgår også i SIF-funktionen.

Hvis du ønsker det, er der mulighed for FEA-vagter i Gentofte.

Løn- og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.

Har vi vakt din interesse?

Så send os en ansøgning via linket her på siden. Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til cheflæge Lone Baandrup på tlf. nr.: 91 16 59 03 eller på mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 26. februar 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter fristens udløb.

Vil du vide mere om din arbejdsplads?

Psykiatrisk Center København (PCK) udreder, diagnosticerer og behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centeret en række specialområder, der udover de sexologiske lidelser omfatter affektive lidelser, angst, OCD, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, ældrepsykiatri samt militærpsykiatri.

Forskning er højt prioriteret, og der er på centret ansat otte professorer, som varetager hvert sit forskningsområde og leder de forskellige forskningsgrupper.

Vi står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I november 2022 flyttede afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtageafsnit samt to intensive afsnit er samlet i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2026 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matriklen.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center København på hhv. www.psykiatri-regionh.dk eller www.psykiatri-kobenhavn.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • København Ø
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Læge (studiejob) i København NV

    Vil du være med til at udvikle en ny funktion indenfor vagtplanlægning? Så har du nu muligheden for et job med spændende opgaver, hvor der er plads til at udvikle rapportering vedrørend..
    • Læge
    • København NV
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af lægemidler og vil prøve noget nyt?Alle .
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3