Engelsk Stabskursus i 2024/2025

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Engelsk Stabskursus i 2024/2025
Hærkommandoen udbyder én kursusplads ved The Joint Services Command & Staff Akademi i Shrivenham, England, i perioden august 2024 til juli 2025. Efter endt kursus i England udnævnes du til major/M331 i en stilling indenfor Hærkommandoens myndighedsområde.

Om os

Om stillingen

Uddannelsen
Uddannelsen gennemføres som tilstedeværelse ved The Joint Services Command & Staff College (JSCSC) i tiden september 2024 til juli 2025 med et tre ugers introduktionskursus med opstart august 2024. Detaljer om perioder og kursusstart tilgår efteråret 2023.
Skolen er beliggende i Shrivenham, der er en højt akkrediteret militær uddannelses-institution i England.
Sideløbende med Advanced Command and Staff Course tilbydes masteruddannelse (Masters of Arts in Defence Studies via Kings College London), som for Hærens vedkommende er obligatorisk for at ækvivalere den danske masteruddannelse.
Uddannelsen ækvivalerer en Master i Militære Studier (MMS) og Hæren betragter tillige uddannelsens som ækvivalerende med Operations- og Føringsuddannelsen (OFU).
Du kan læse mere om uddannelsen, inkl. masteruddannelsen, her: https://www.da.mod.uk/Course/ACSC og https://www.kcl.ac.uk/sspp/study/pgt.aspx

Om dig

Du kan søge uddannelsen, hvis du er uddannet officer og har gennemgået videreuddannelse trin I/L (VUT I/L, BTN- og BDE kursus, FØKUR) eller er meriteret herfor.
Det vægtes, at du er velbedømt, har haft stabstjeneste på minimum afdelingsniveau, har opnået gode resultater fra taktik og stabsarbejde på de militære lederuddannelser samt den taktiske og operative tjeneste på kaptajnsniveauet.
Derudover vil det være en fordel, at de gængse kriterier til optagelse på Operations- og føringsuddannelsen samt Master i Militære studier er opfyldt jf. Hærens Supplerende Bemandingsvejledning.
Det er ligeledes et væsentligt kriterie, at du har været udsendt i internationale operationer.
Du skal efter gennemgang af uddannelsen forvente at forrette tjeneste ved Hærkommandoen i Karup eller i en af Hærkommandoen udpeget majorstilling indenfor Hæren. For den udvalgte kandidat anses ansøgningen således også som en ansøgning om efterfølgende tjeneste og udnævnelse i en major/M331 stilling i Hæren.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Du vil blive udstationeret under den nye udetillægsordning, FPSBST 566-2, hvilket blandt andet medfører et skattefrit tillæg, at du får betalt din flytning og dækket dine udgifter til boligen herunder huslejen.

Desuden har du mulighed for at forhandle funktionstillæg.

Under uddannelsen er du arbejdstidsneutral, hvilket indebærer, at der ikke kan optjenes merarbejde og arbejdstidsbestemte ydelser.

Optagelsen er betinget af helbredsmæssig godkendelse i rammen af sundhedstriaden, og at du erklæres fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Det er desuden en forudsætning, at du er sikkerhedsgodkendt til hemmeligt.

Der vil blive udnævnelse til major (Løngruppe 5) i en stilling i Hærkommandoen i Karup eller en af Hærkommandoen udpeget majorstilling indenfor Hæren, efter endt uddannelse. Du vil blive kontaktet af Hærkommandoen ca. seks måneder før endt uddannelse mhp. en dialog om kommende funktion/tjeneste. Det forventes, at du forbliver i den udpegede funktion minimum to år efter endt kursus.

Øvrig information:
Ved uddannelsens start skal du have 15 feriedage/særlige feriedage til rådighed for afholdelse i fm. gennemgang af uddannelsen. Øvrige feriedage forudsættes afviklet inden start på uddannelsen, ligesom resterende merarbejde skal være afviklet eller ansøgt udbetalt.

Kontakt og ansøgning
Du er meget velkommen til at høre mere om stillingen hos Major Benny Egelykke Werge, der kan kontaktes på telefon 2921 6989 eller [email protected] alternativt kontakte kaptajn Jacob Calstrup Schmidt, der går på kurset pt. Jacob kan kontaktes på [email protected]

Oplysninger om vilkår under udstationering mv. kan fås ved henvendelse til Forsvarsministeriet Personalestyrelsen, HR konsulent Jesper Tang Sørensen på tlf.: 7281 9149.

Ansøgning:
Du bedes vedhæfte følgende i forbindelse med din ansøgning:
• En kort motiveret ansøgning (maks. en side).
• Curriculum Vitae (CV).
• Relevante påtegninger til din ansøgning jf. din myndigheds interne procedure.
• Eventuelle udtalelser eller andet, som du mener styrker dit kandidatur.

Det anbefales at du får udarbejdet en FOKUS-bedømmelse afgivet i anledning af din ansøgning til MMS. Såfremt dette ikke er muligt eller du ikke har været ansat længere end 6 måneder i nuværende stilling, vil din seneste FOKUS-bedømmelse ligge til grund for din egnethedsvurdering.
Du skal ikke vedlægge FOKUS bedømmelse til denne ansøgning (findes elektronisk).

Ansøgningsfristen er d. 30. april 2023.

Vær opmærksom på, at såfremt du ønsker at ansøge om optagelse på MMS, såfremt du ikke bliver optaget på det udenlandske stabskursus, skal dette gøres separat via MMS opslaget inden d. 30. april 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 30. april 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0