Faglærer og Searider til Center for Sømilitær Teknologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig at arbejde i et dynamisk uddannelsesmiljø, hvor der er både civilt og militært ansatte?
I Våben- og Elektronikelementet ved Center for Sømilitær Teknologi søger vi en faglærer i en overordentlig spændende stilling, hvor din faglige og personlige udvikling er højt prioriteret og medindflydelse på egen uddannelsespraksis og virke er stor.
Har du en stærk faglig profil inden for maritime sensor og elektroniksystemer, flair for coaching, mentorering og praksisnær træning af skibsbesætninger, samt interesse for sømilitær teknologi og vidensformidling, så er det måske dig vi søger.

Om os

Center for Sømilitær Teknologi er et uddannelses- og kompetencecenter under Søværnskommandoen. Vi er geografisk placeret på Nyholm i København, men store dele af vores læringsproduktion sker ved de to flådestationer og om bord på søværnets skibe, foruden at have et tæt samarbejde med Forsvarsakademiet med tværfaglige interesser.

Vores opgave på Center for Sømilitær Teknologi er at uddanne og træne Søværnets faglige personel, med det formål at tilvejebringe den viden, de færdigheder og de kompetencer inden for sømilitær teknologi, som efterspørges på søværnets enheder.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på en konstruktiv og behagelig omgangsform, hvor der er plads til meningsudveksling. Det er vigtigt for os, at vi er ét hold. Du kan derfor forvente hjælp og støtte til at finde dig til rette i stillingen.

På baggrund af en individuel vurdering af kompetencer og personlighed, samt geografisk tilhørsforhold, vil det være muligt at få fast tjenested enten i København eller i Korsør.

Om stillingen

Den primære opgave er at forestå undervisning af søværnets elektronikfaglige personel, hvor du vil varetage funktion som faglærer inden for flere fag inden for elektronikområdet; blandt andet sensor- og navigationssystemer.

Søværnets elektronikfaglige personel har typisk en fagrelevant uddannelse inden for data, elektronik eller IT-support, og hvor undervisningen på Center for Sømilitær Teknologi har til formål af efteruddanne i systemspecifikke sømilitært udstyr inden for kvalifikationsrammen for livslang læring niveau 3 til 5.

Du vil få stor medindflydelse på udvikling og gennemførsel af undervisningen, som foregår i tæt samarbejde med kyndige kollegaer inden for teknik og pædagogik, men også i høj grad i samspil med søværnets enheder.
Du vil i samarbejde med kollegaer og deltagere skulle sikre, at fagplanernes læringsmål opnås, og du skal gennemføre slutkontrol i fagene samt bidrage til evaluering af kadetter fra Søværnets Officersskole.
Endvidere kræver stillingen, at du skal kunne indgå som en del af vores sejlende instruktørbidrag (Searider) til træning af søværnets besætninger i reparationsopgaver under kamphandlinger, der er en del af skibenes klargøring til den krævende uddannelse ved Flag Officer Sea Training ved Royal Navy i England.

Som Searider stilles der krav til formidlingsevnerne igennem coaching og vejledning; ofte i et stresset og hurtigt omskifteligt miljø.
Konkret forventer vi, at du efter passende oplæring er klar til:
• at planlægge, tilrettelægge og gennemføre dine egne undervisningsforløb under hensyntagen til dine faglige forudsætninger. Du skal både kunne undervise traditionelt i vores lokaler på Nyholm/Korsør, men ligeledes være indstillet på at gennemføre læringsforløb ude om bord søværnets enheder.
• at evaluere de undervisningsforløb, som du har gennemført.
• at deltage i ajourføring og videreudvikling af de uddannelser og den træning, som vi tilbyder søværnets enheder.
• at planlægge, tilrettelægge og gennemføre øvelser i Battle Damage Management i land samt Battle Damage Exercise til søs i samarbejde med kollegaer i søværnet.
• at indgå som Searider under ledelse af Søværnskommandoens Træningssektion; selvstændigt og som del af teams.

Stillingen medfører rejseaktivitet - primært nationalt, og det er en betingelse, at forsvarets krav til fysisk træning og sundhed til enhver tid kan honoreres.

Om dig

Du har en baggrund i den elektroniktekniske søjle, med en uddannelse, der relaterer sig til undervisningsfeltet og har gerne et bredt kendskab til sensor- og navigationssystemer.
Du har lyst til at undervise og lære fra dig, og er i stand til at favne et bredt fagområde samt uddrage og videreformidle det relevante.
Du kan arbejde selvstændigt og på tværs af faglige vidensområder, men kan ligeledes indgå i arbejdsgrupper med fx projektarbejde. Du har initiativ og viljen til at gå forrest.
Det er ønskeligt, at du har undervisningserfaring og kendskab til forsvarets og søværnets organisation og materiel.
Du må meget gerne have interesse i at holde dig ajour med den nyeste teknologiske udvikling og forskning inden for fagområdet samt på det pædagogiske og uddannelsesteknologiske område.

Finder du ovenstående interessant men møder du ikke alle krav, så ser vi meget gerne en ansøgning fra dig alligevel.

Ansættelsesvilkår

Bemærk at stillingen er slået op militært og civilt.

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Dette er et åbent stillingsopslag, hvorfor ansættelsessamtaler kan blive afholdt løbende. Stillingerne er ledige, så ansættelsen kan ske efter aftale.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i København.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende faggruppeleder
kaptajnløjtnant Maise M. Andersen, på telefon 2712 7956 eller mail [email protected] eller banjermester Michael C. Jakobsen på telefon 2561 0322 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Birgit Dyrholm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 71 eller mail [email protected].

Ansøgningsfristen er d. 22. maj 2023. Samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er ledig med tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM SØVÆRNSKOMMANDOEN
Søværnskommandoen består af Kapacitetsdivisionen, Planlægnings- og Operationsdivisionen, Uddannelses- og Træningsdivisionen, samt en ledelsessektion. Derudover er Søværnets fire uddannelsescentre og Søværnets Center for Administration underlagt kommandoen.
Søværnskommandoen er ansvarlig for styrkeproduktion inden for det sømilitære område, herunder for at styrkeproducere og opstille sømilitære enheder inklusive Søværnets Nationale Maritime Operationscenter, samt for at støtte underliggende myndigheders opgaveløsning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0