Uddannelsesbefalingsmand (Staff Assistent) G7 ved Multinational Division Nord

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

G7, der er ansvarlig for øvelse og uddannelse (Training & Ex), skal bruge en ny chefsergent (CSG). Stillingen inkluderer både projekter, planlægning, rådgivning og administration i et internationalt miljø.

Om os

Multinational Division North (MND North) er et operativ divisionshovedkvarter med afskrækkelses- og forsvarsprofil i NATOs styrkestruktur med en permanent tilstedeværelse i Letland. I fredstid vil hovedkvarteret være beliggende i Riga, Letland og i Slagelse, Danmark.

MND North er en taktisk landmilitær føringskapacitet, der i fredstid kan gennemføre operativ planlægning og koordination af hærstyrker i Estland og Letland, samt en kapacitet, der i tilfælde af krise og konflikt kan føre landmilitære styrker inden for det fulde opgavespektrum.

MND N hovedopgaver er i fredstid at forestå uddannelse af danske, estiske, lettiske og litauiske brigadehovedkvarterer. Divisionen skal desuden gennemføre den yderligere øvelsesvirksomhed, der sikrer landmilitære styrkers evne til at gennemføre taktiske aktiviteter, inkl. integration af enheder fra enhanced Forward Presence (eFP). Endvidere skal divisionen kunne indhente og forestå den nødvendige rapportering til foresat NATO styrkestruktur og opretholde et situationsbillede i ansvarsområdet. Slutteligt skal divisionen støtte forsvarsplanlægning i ansvarsområdet.

Herudover bidrager MND North til udvikling af den danske, estiske og lettiske hær inden for bl.a. studie- og udviklingsvirksomhed, doktrinområdet og specialer på troppeenhedsniveauet.

Om stillingen

Du vil indgå i G7 Branch i fredstid og have en tilsvarende funktion i krise/krig, hvor vi dog skifter navn til Training Cell.

I fredstid vil dine hovedopgaver bl.a. vil være:

- Støtte til chefen og dennes daglige ledelse og facilitering af de tre Planning Teams i begge geografier.
- Være G7 Senior Enlisted og herved tilsikre en stærk profil for G7 i rammen af Division.
- Være ansvarlig for kurser og koordination med bl.a. NATO School Oberammergau, dette i
samarbejde med Team Leader Long Term Planning.
- Støtte Team Leader Long Term Planning arbejdet med gennemførelse af Training and Exercise
Coordination Conference (TECC),
samt arbejdet med udviklingen af divisions fremtidige Training and Exercise aktiviteter.
- Information management, herunder tilsikre en stærk kommunikation med Divisions Main
Subordinate Units.
- Deltage i koordinations- og uddannelseskonferencer indenfor NATO strukturen.
- Rådgive og tilsikre sund fornuft og praktik i det vi gør og laver.

Stillingen vil i krise og krig have nogenlunde samme roller og ansvarsområder, idet særlige kompetencer kan bringes i spil.

Der vil i stillingen være et behov for både at kunne løse pludseligt opståede opgaver samt behov for at kigge langt ud i fremtiden. Behov der løses med udgangspunkt i en praktisk tilgang og en god operativ forståelse.

Stillingen er en af i alt fire befalingsmænd i G7, hvor de øvrige vil være placeret i både Danmark og Letland. Der vil være et tæt samarbejde med hhv. CH og TL LTP i G7. Grundet hovedkvarterets operative karakter og den geografiske opdeling af hovedkvarteret, må der forventes en del øvelses- og rejseaktivitet i stillingen.

Om dig

Vi forventer, at du er udnævnt chefsergent, alternativ at du er en erfaren seniorsergent med uddannelsesniveau 5 på kvalifikationsrammern for livslang læring.

Du har erfaring fra operative stillinger og gerne højere stabe indenfor NATO strukturen. Du har forståelse for alle tjenestegrene i Hæren samt den mulige støtte, der kan trækkes på fra bredt i forsvaret. Du kan indgå i stabsarbejde og har forståelse for, og kan anvende stabsprocedurer.

Det er et krav, at du er initiativrig, har en dokumenteret evne til at identificere og forstå komplekse sammenhænge, formår at arbejde selvstændigt og har evnerne til at indgå i mange forskellige relationer. Du skal være indstillet på at kunne virke i et internationalt miljø, hvor såvel nationale som internationale hensyn skal indgå i dine beslutninger og ageren.

Du skal besidde gode kommunikative evner på både dansk og engelsk i såvel tale som på skrift jf. STANAG 3-3-3-3.

Det er ønskeligt, at du kan anvende Sit Aware Hq Share Point, ligesom du skal forvente uddannelse i NATO C2 systemer.

Ydermere forventes det, at du videreudvikler dig løbende og gennemfører, eller har gennemført, NATO NCO Orientation Course. Det er ønskeligt, at du i stillingen yderligere deltager i NATO NCO Advanced Leadership Course.

For at højne dine operative kompetencer, kan der være mulighed for at gennemføre Føringskursus såfremt du både besidder viljen og evnen, som en del af den personlige kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre og relevant uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst

Udstationeringsperioden er tre år, med eventuel mulighed for forlængelse.

Du vil blive udstationeret under den nye udetillægsordningen, hvilket betyder at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter og du modtager et skattefrit udetillæg.
Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2(A) som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Derudover skal ansøgere, kunne bestå sprogtest i engelsk 3-3-3-3 (Lytte - Tale - Læse - Skrive) ved Forsvarsakademiet.

Lidt om Riga
Riga indeholder gode muligheder for dig og din familie. Byen er som hovedstad en lille en af sin slags, men oplevelser er der mange af og kernen af byen er særligt kendt for dens smukke arkitektur. Der er alt fra spændende museer til hyggelige parker og flotte gader, ligesom I kan gå på opdagelse i kontrasterne mellem den gamle og nye bydel. I MND N findes der et Nationalt Støtte Element, som kan hjælpe dig og din familie med det praktiske vedrørende bolig og råd vedrørende for eksempel skole m.v.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte OL Nicolai Abildgaard på [email protected] eller på mobil 51515502.

Har du spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte til HR-konsulent Tine Valentin Nielsen, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 3266 5768.

Ansøgningsfrist er 22. maj 2023.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført snarest herefter.
Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023, eller snarest herefter.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 22. maj 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København K

    Opportunity You've seen us everywhere, from a road trip, passing over one of our trucks, to the biggest ports in the planet where we touch land to continue our journey All The Way to your front d..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0