Vil du være med til at udvikle fremtidens områdeluftforsvar i Søværnet? (KBH)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du brug for stabilitet efter en årrække med sejlende tjeneste, og lyder et udviklende job med fokus på fordybelse og undervisning inden for luftforsvar som noget for dig?

Ønsker du frihed under ansvar, og vil du gerne gøre en direkte og mærkbar forskel for vores sejlende enheder? Så skal du søge en stilling i faggruppe AAW!

Vi har to ledige officersstillinger i faggruppen: en faggruppeleder og en faglærer – begge med mulighed for fastholdelse af dit nuværende tjenested, alternativt med fast tjenestested i København eller Frederikshavn.

Om os

Center for Taktik (TAC) er et maritimt videns- og kompetencecenter med fokus på undervisning, træning og udvikling af doktriner inden for alle aspekter af maritim krigsførelse. TAC er organisatorisk et uddannelses- og kompetencecenter under Søværnskommandoen.

Vi har en uformel omgangstone, hvor et godt arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel prioriteres højt. Vi understøtter frihed under ansvar og fordybelse inden for egne fagområder.

Der er stor mulighed for fleksibilitet i arbejdstider og hjemmearbejde, naturligvis under hensyntagen til fastlagte aktiviteter. En stor del af opgaveløsningen på TAC er tværgående med bidrag fra flere faggrupper og andre myndigheder i Forsvaret.

Center for Taktik er beliggende i Frederikshavn, men vi er ved at etablere en afdeling på Holmen i København. Der er derfor mulighed for at besætte stillingerne med fast tjenestested i København, eller der hvor du har tjenestested nu. Du vil få flere kolleger, der allerede er på en lignende ordning. Tilstedeværelsesperioder i Frederikshavn vil dermed foregå som tjenesterejser. Ring eventuelt og hør nærmere om mulighederne for fast tjenestested.

Om stillingen

Begge stillinger er på kaptajnløjtnantsniveau, men det er ikke et krav, at du er kaptajnløjtnant og bor i Frederikshavn for at søge denne stilling. Det vigtigste er, at du er motiveret, fagligt egnet til udvikling og, at du har lyst til at opbygge områdeluftforsvar i Søværnet.

Faggruppen er ansvarlig for en bred vifte af uddannelser og kurser inden for luftforsvarstaktik, billedopbygning samt elektronisk krigsførelse.

Faggruppen står lige nu over for at skulle udvikle nye læringsplaner med tilhørende undervisningsmateriale til taktiske officerer samt undervisningsmateriale til en ny KI-uddannelse.

Faggruppens opgaver og ansvarsområder fordeles mellem medarbejderne ud fra kompetencer og ønsker om udvikling.

At du ikke bor i eller nær Frederikshavn skal med andre ord ikke afholde dig fra at søge denne stilling, TAC er villig til at finde en løsning omkring tjenested til den rette ansøger.
Manglende rang/erfaring er heller ingen hindring – vi vil gerne bruge tid på din kompetenceudvikling.

I den ledige stilling som faggruppeleder får du hovedansvaret for faggruppens udvikling, tilrettelæggelse og gennemførelse af uddannelser samt sagsbehandling inden for fagområdet.

Derudover er du ansvarlig for udvikling af faggruppens personel, herunder at fungere som leder og mentor for personellet samt at tilrettelægge arbejdstiden og –opgaverne samt gennemføre personelsamtaler. Faggruppen består af i alt fem stillinger.

Vi tilbyder:
På TAC lægger vi stor vægt på work-life-balance og trivsel, og du kan derfor selv påvirke måden du afholder din tjeneste på, så den passer bedst muligt med dit privatliv. Vi kan tilbyde en alsidig hverdag, hvor du kan blive udfordret på dine faglige kompetencer, i samarbejde med dedikerede kolleger.

Der kan forventes rejseaktivitet i forbindelse med kursusafvikling samt kursusudvikling, hvor der skal indhentes erfaringer fra vores udenlandske samarbejdspartnere. Dertil vil der være rejseaktiviteter for faggruppens medarbejdere i forbindelse med træning af søværnets enheder i DANSARC regi, samt i forbindelse møder i workshops under patruljeskibsprojektet samt i NATO arbejdsgrupper.

Vi ønsker at tage afsæt i dine mål og drømme med tjenesten i Søværnet samt de personlige forhold, muligheder og begrænsninger, du har i dit liv uden for tjenesten. Vi ønsker at skræddersy stillingerne til de rigtige ansøgere; hvis du er en af dem, vi har behov for, så skal vi nok få lagt en plan, der passer til dig.

Der er rig mulighed for faglig fordybelse og personlig udvikling, herunder også at læse MMS/VUK.

Har du lyst til jobbet og opgaverne, men svært ved at arbejde i Frederikshavn, så har vi gode erfaringer med fast tjenestested uden for Frederikshavn og udbredt brug af hjemmearbejdspladser. Inden for nær fremtid forventer vi at have etableret en afdeling med kontorpladser og undervisningslokaler på Holmen i København.

Om dig

Du er kaptajnløjtnant med VUT-I/L eller tilsvarende videreuddannelseskurser (VUK). Alternativt er du premierløjtnant med ambitioner om at blive kaptajnløjtnant. Hvis du ikke har gennemført VUK, vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale. Du vil i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Du kan tage ansvar for din egen faglige udvikling, og du er interesseret i at blive specialiseret inden for faggruppens speciale. Du skal være interesseret i at udbygge og fastholde dit speciale: i din stilling er du med til at skabe dybde i de enkelte opgaver.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med uddannelse og træning, herunder fjernundervisning og udvikling af digital læring, men det er ikke en forudsætning – vi har adgang til kurser, der udvikler de kompetencer, du behøver.

Du er professionel, engageret og vægter et højt fagligt niveau højt. Du er hjælpsom, opmærksom på andre (empatisk) og er god til at arbejde sammen med andre på tværs af fagområder (samarbejde/fleksibilitet).

Dine primære fokuskompetencer er kommunikation, samarbejde og faglighed.

Du er, eller kan blive, sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET, og du skal kunne bestå Forsvarets Fysiske Basiskrav.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Center for Taktik er placeret i Frederikshavn, men du har mulighed for at bibeholde dit nuværende tjenestested eller få tjenestested i København/Korsør/Karup. Vi er i ansættelsesprocessen klar til at forhandle om vilkår, der kan få din work-life-banalce til at gå op.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte chef for uddannelsessektionen KL Henriette Snedker Daugaard på mail [email protected] eller telefon 7285 5340.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 6. august 2023 , hvorefter ansættelsessamtaler forventes afholdt.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt, men vi også klar til at aftale en startdato der passer i dine og din nuværende arbejdsplads’ planer.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM CENTER FOR TAKTIK
Center for Taktik (TAC) er Søværnets taktiske uddannelses-, trænings- og videnscenter, der har fokus på at gennemføre og udvikle attraktive, efterspurgte, opdaterede og fleksible militærfaglige taktiske uddannelser.

Vores hovedopgave er at uddanne og træne flådens taktiske personel, der skal operere, føre og lede Søværnets enheder i fred, konflikt samt krig. Det være sig sømilitær taktik samt søredning, fiskeri og havmiljøopgaven. Vores primære kursister er stampersonel inden for kampinformation og kommunikation, samt vagtchefer og taktiske officerer.

TAC deltager også i NATO Maritime Operations Working Group, som udvikler NATO doktrinære grundlag, og støtter Søværnets træningselement med Searidere under DANSARC forløb.

På den måde er TAC en spændende arbejdsplads der omfavner udvikling, uddannelse og træning indenfor hele Søværnets taktiske virke. Vil du være med til at udvikle Søværnet, er TAC stedet for dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0