Konsulent til strategisk udviklingssekretariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med, når de politiske løsninger på uddannelses- og forskningsområdet skabes? Kan du omsætte komplekse faglige løsninger til skarpe politiske oplæg? Og kan du sikre en god og inddragende proces i spændingsfeltet mellem forskellige fagligheder? Så er du måske vores nye kollega i det strategiske udviklingssekretariat i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement.

Om stillingen
Du kommer helt tæt på de politiske processer og beslutninger, der former fremtidens uddannelses- og forskningsområde. Du får mulighed for at arbejde sammen med faglige eksperter inden for uddannelse og forskning og skal medvirke til at bygge bro mellem den dybe faglighed og de politiske visioner. Stillingen er centralt placeret i ministeriet, så du får en omskiftelig og spændende hverdag med højaktuelle og forskelligartede sager.

Dine opgaver vil bl.a. indebære at:

  • Udarbejde politiske udspil og forhandlingsmaterialer.
  • Udarbejde korte publikationer.
  • Understøtte planlægning og formidling af relevante tal, fakta og analyser på UFM's område.
  • Understøtte koordineringen og tilrettelæggelsen af større politiske forløb.
  • Understøtte husets øvrige kontorer i den skriftlige og visuelle formidling af produkter såsom regeringssager, beslutningsoplæg, præsentationer mv.

Om dig
Du kan bevæge dig i spændingsfeltet mellem dyb faglighed, politiske dagsordner og kommunikative hensyn. Du har blik for den store sammenhæng og kan sætte faglige sager ind i en politisk kontekst. Du kan decifrere tal og analyser og hurtigt sætte dig ind i komplekst fagligt stof. Du kan formidle med modtageren i fokus uden at gå på kompromis med det faglige indhold – og du får energi af at få enderne til at mødes.

Vi forestiller os, at du:

  • Har 3-4 års erfaring fra et ministerie eller en politisk organisation og kender til politiske beslutningsprocesser.
  • Er erfaren bruger af Office pakken og superbruger af PowerPoint.
  • Har stærke formidlingsevner både skriftligt og visuelt.
  • Trives med at være opsøgende og have mange snitflader.
  • Er processtærk og kan tænke på tværs og være bindeled mellem forskellige fagligheder.

Om Strategisk Udviklingssekretariat (STU)
Strategisk Udviklingssekretariat arbejder med Uddannelses- og Forskningsministeriets udvikling og koordinering af større politiske forløb og projekter. Sekretariatet samarbejder med det øvrige ministerie om politisk rammesætning og formidling af fagligt indhold i forhandlingsmaterialer, politiske udspil etc. og understøtter ministeren og ministeriets ledelse med værktøjer, der skaber overblik ift. større forløb og prioriterede indsatser.

Strategisk Udviklingssekretariat er en del af Center for Koordination og Kommunikation, der også rummer Minister- og Ledelsessekretariatet og Presse. Centeret har i alt ca. 25 medarbejdere og er et af departementets fem faglige centre.

STU er en tværgående stabsfunktion, og vi løser vores opgaver i tæt samarbejde med de øvrige enheder i UFM.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi tror på, at en kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Ditte Fruelund Christensen på telefonnummer 7231 8132 eller på e-mail [email protected]

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning, CV og eksamensbevis senest søndag den 6. august kl. 12.00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde i uge 32 og anden samtalerunde i uge 33. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Lige Adgang.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye ideer kan spire og skabe vækst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Søndag den 06. august 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1