Vikarstilling: VTS operatør tilkaldevikar til VTS Øresund i Malmø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København K

Er du uddannet skibsfører og har du lyst til et anderledes arbejde i land?
Så har du her muligheden for at prøve kræfter med jobbet som VTS-operatør tilkaldevikar.

Vi har brug for en fleksibel tilkaldevikar, der kan træde til ved fravær hos kollegaer.
Stillingen er uden fast timeantal.

Om os

VTS Øresund (Vessel Traffic Service Øresund) er et sikkerhedssystem, der er etableret for at bidrage til sikker sejlads i Øresund.

VTS Øresund er bemandet af en chef, samt 10 operatører i den danske del og tilsvarende i den svenske del. Et vagthold består af tre operatører, som i udgangspunktet arbejder i 12-timers vagter og med sammenhængende friperioder. Alle ansatte er civilt ansatte med skibsførereksamen.

Vi er et team med stærkt engagement i jobbet og respekt for hinandens forskellighed. Samtidig har vi en uformel omgangstone med plads til humor i dagligdagen.

Teamet er sammensat af dygtige kollegaer med mange års erfaring. Der vil derfor være trygge rammer i jobbet og god mulighed for oplæring samt feedback fra kollegaerne i forbindelse med opstart som VTS-operatør.

Om stillingen

Du får til ansvar at kontrollere og registrere, om skibsfarten overholder gældende love, bekendtgørelser og IMO-rekommandationer. Hvis disse overtrædes, udarbejder du rapporter for den enkelte hændelse.

Du er med til at sikre, at sejladssituationer, der kan udgøre en fare for sejladssikkerheden og miljøet undgås.

Du arbejder som udgangspunkt i 12-timers vagter og får sammenhængende frihed. Vagterne bestrides sammen med både danske og svenske operatører.

Vi tilbyder et alsidigt job med mulighed for udvikling.

Du får en grundig og struktureret introduktion til VTS-området samt oplæring i jobbet før du går i selvstændig vagt. Hvis du ikke allerede har gennemført et VTS-basiskursus, vil du også gennemføre det i introduktionsperioden.

Om dig

Du har en skibsføreruddannelse eventuelt suppleret med VTS- basiskursus. Du har gode engelskkundskaber og generelt en god og klar mundtlig kommunikation.

Du har personlig gennemslagskraft, er ansvarsbevidst og kan arbejde i teams.

For at opnå succes i jobbet er det vigtigt, at du har en rolig og tålmodig fremtoning over for skibsfarten og i samarbejdet med dine kollegaer.

Ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på individuel kontrakt, hvor løn og pension vil læne sig op af de vilkår, som er gældende i overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Lederne Søfart.

Arbejdspladsen og dit faste tjenestested vil være i Malmø, Sverige.

Ansættelsesforholdet er underlagt dansk ret. Dog gælder ufravigelige svenske regler.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du at vide mere om stillingen kan du kontakte chefen for VTS Øresund Christian Kopp Pedersen på 3043 8623 eller mail [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Julie Cramer-Palmquist på telefon 7281 9370.

Ansøgningsfristen er den 15. september 2023 og stillingen er til besættelse hurtigst muligt derefter.

Vi holder løbende samtaler, så send os din ansøgning i dag.

Du søger stillingen via nedenstående link. Du bedes vedhæfte ansøgning, CV samt kopi af dit skibsførerbevis som PDF-filer. Hvis det ikke er muligt for dig at vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 3. Eskadre (3 ESK)
3. Eskadre er en eskadre i Søværnet, som omfatter spændende og alsidige arbejdspladser, på sejlende enheder såvel som landtjenestesteder.
I 3. Eskadre får du ansvar og anerkendelse, samt stor mulighed for personlig og faglig udvikling.
Eskadrens opgaver omfatter sømilitære opgaver med særligt fokus på farvandene i og omkring Danmark, herunder myndighedsopgaver af permanent karakter samt civilt relaterede samfundsnyttige maritime opgaver.
3. Eskadre enheder løser Søværnets nationale opgaver 24/7/365.
Den største del af eskadrens enheder er beskæftiget med overvågning, suverænitetshåndhævelse, miljø- og transportopgaver samt søredning. Eskadrens enheder er desuden beskæftiget med uddannelse af officerselever.
Ud over de mange skibe er 3. Eskadre endvidere ansvarlig for drift af Flådestationerne Frederikshavn og Korsør, Kystredningstjenesten samt Søværnets Overvågningsenhed, med decentralt placerede enheder rundt om i landet.
3. Eskadre passer på Danmarks farvande – altid!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Fredag den 15. september 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Kastrup

    Would you like to be part of the continued success of [xxxxx] Aviation, play a vital role in our Security Department and in how we maintain a high level of security, and at the same time provide serv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0