Forsvarskommandoens forbindelsesofficer til US EUROPEAN COMMAND og US AFRICA COMMAND i Stuttgart

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

”Vil du være Forsvarets kobling til de amerikanske hovedkvarterer US EUROPEAN COMMAND (US EUCOM) og US AFRICA COMMAND (US AFRICOM), der orkestrerer amerikanske operationer i Europa og Afrika, i en tid hvor det regionale samarbejde ligger højt på dagsordenen?”

Om os

Forsvarskommandoen, via Operationsstaben, har udstationeret forbindelsesofficerer til en række regionale operative hovedkvarterer med henblik på at understøtte det regionale operative samarbejde.

Stillingen er fagligt forankret ved Operationsstabens J5 Kongeriget, der har den overordnede koordinerende rolle i forhold til det regionale operative samarbejde i Danmarks og Rigsfællesskabets nærområde.

Om stillingen

Som forbindelsesofficer har du ansvaret for at sikre en hurtig og direkte forbindelse mellem Forsvarskommandoen og US EUCOM. Du varetager sideløbende forbindelsesofficersvirket til US AFRICA COMMAND (US AFRICOM), som også er placeret i Stuttgart. Selvom stillingen er fagligt forankret i Operationsstabens J5 Kongeriget vil du opleve, at der er behov for din indsigt ved Operationsstabens andre sektioner og ved Forsvarskommandoens Udviklings- og Planlægningsstab.

De overordnede opgaver for forbindelsesofficersvirket er at:
- Tilsikre et smidigt samarbejde på operativt niveau mellem Forsvarskommandoen og US EUCOM og US AFRICOM.
- Facilitere den daglige kommunikation, koordination og informationsdeling mellem US EUCOM og Forsvarskommandoen i relation til forsvars-, kampagne- og operationsplaner, operationsordrer, og dermed bidrage til den gensidige operative og strategiske forståelse.
- Varetage og udvikle danske interesser ved US EUCOM og US AFRICOM.
- Udarbejde og/eller bidrage til diverse bilaterale og multilaterale møder.
- Repræsentere Forsvarskommandoen i forskellige mødefora og konferencer.
- Holde Operationsstaben orienteret om status på igangværende danske og amerikanske operationer og initiativer i US EUCOM og US AFRICOM ansvarsområde.

Du må påregne mindst 40 øvelses- og rejseaktivitetsdage årligt.

Om dig

Du er major/orlogskaptajn og har gennemført Master i Militære Studier, videreuddannelsestrin II for ledere (VUT II/L) eller en tilsvarende uddannelse.

Du er en rutineret og selvkørende stabsofficer, og det er ønskeligt, at du har erfaring fra operative planlægningsstillinger, herunder evt. har arbejdet i Operationsstaben og dermed har kendskab til Operationsstabens virke.

Du har godt kendskab til dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik, forsvarets langsigtede mål, struktur og opgaver bredt, inklusiv forståelse for den politiske dynamik for hele kongeriget. Det er en fordel hvis du har et bredt netværk i Forsvarskommandoen, som du kan bruge og kan trække viden fra hele organisationen. Ligeledes vil en god forståelse for amerikansk udenrigs- og sikkerhedspolitik være en fordel, samt hvis du har tidligere har erfaring med at arbejde i en amerikansk struktur.

Du har en solid operativ baggrund med gode samarbejdsevner og har kendskab til operationsplanlægning og kan følge varianter heraf, herunder den amerikanske model, og levere input til Danmark baseret på denne forståelse.

Du skal være indforstået med vigtigheden af at kunne skabe gode relationer i internationale miljøer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen er en udstationering, hvor du kan medbringe familien i en periode på 3 år med mulighed for forlængelse i yderligere ét år efter ansøgning. Indholdet i stillingen kan ændre sig over tid grundet organisationens kontinuerlige tilpasning.

Du bliver udstationeret under gældende udetillægsordning, hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter ligesom du modtager et skattefrit udetillæg. På Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Under udstationeringen tillægges du midlertidig højere grad af oberstløjtnant/ kommandørkaptajn.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav.
- Være helbredsvurderet "Egnet uden begrænsninger"(helbred og tænder).
- Bestået sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.
- Sikkerhedsgodkendt til NATO SECRET.

Fælles for alle forudsætninger er, at de skal kunne opretholdes under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og Ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for J5 Kongeriget, oberstløjtnant Nicolai Stahlfest Møller på telefon 728 40482. Ansøgere er ligeledes velkomne til at kontakte nuværende stillingsindehaver kommandørkaptajn Brian Svendsen på telefon 3070 6933 med henblik på at drøfte stillingsindholdet og generelle forhold om livet i Stuttgart.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 6. september 2023.

Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. november 2023.

Samtaler til stillingen forventes gennemført i uge 37/2023.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Onsdag den 06. september 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0