DevOps Engineer til drift af nystartet platform

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Kunne du tænke dig at videreudvikle en robust Data Science-platform og forme din egen arbejdsplads? Og har du lyst til at drive kvalitetssikring og drift af løsninger inden for Software og Machine Learning (ML)?

Din nye hverdag

Du bliver en del af kontoret for Forretningsudvikling (FU) i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). I dit daglige arbejde vil du sidde i vores Automatiseringsteam og din kerneopgave bliver at vedligeholde og drifte software- og applikationsløsninger. I FU bruger vi metoder og teknologier inden for software design, udvikling af algoritmer, Supervised ML mv. Vi arbejder tæt sammen med SIRIs sagsbehandlende fagkontorer, hvor vi udvikler med fokus på robust software, som understøtter eller udfører SIRIs opgaver.

Du skal være med til:

  • udvikling af CI/CD –pipelines og vedligeholdelse af CI/CD softwareløsninger samt disses dokumentation
  • vedligeholdelse og driften af ML modeller med særlig fokus på e-mail-klassificering via superviseret læring og Natural Language Processing
  • udvikling, vedligehold og brugeradministration af den infrastruktur, som tillader stabil drift af ML modeller og softwareløsninger samt udviklingsmiljø
  • udvikling og vedligehold af applikations- og modelovervågning, eksempelvis via weights and biases

Derudover vil dine opgaver også være:

  • implementering og håndhævelse af QA best practices i udviklingsmiljøer og pipelines
  • at vejlede forretningen samt junior Data Scientists med at finde de rigtige løsninger på problemer
  • sikre overholdelse af MLOps-standarder og -krav

Dine nye kollegaer

Du vil som medarbejder i kontoret for Forretningsudvikling få 30 fantastiske kollegaer, der i fællesskab understøtter udviklingen af styrelsens drift, og driver forretningsprocesser videre til fordel for borgeren med særlig fokus på digital transformation. Automatiseringsteamet består af tre fuldtidsmedarbejdere og tre studerende, og arbejder til dagligt i Azure DevOps.

Hvem er du?
Du har en teknisk - eller naturvidenskabelig uddannelse eller erfaring indenfor f.eks. datalogi, softwareteknologi, IT, fysik eller lignende.

Du har erfaring med:

  • udvikling af CI/CD processer.
  • programmering i Python, herunder brugen af classes, pandas, pytorch, m.m.
  • brugen og administration af databaser, såsom SQL eller lignende som Excel, Csv m.m.

Hvem er vi?

SIRI behandler ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til udlændinge, og understøtter kommunernes integrationsindsats. SIRI får mange ansøgninger, og derfor er det vigtigt, at vi udvikler løsninger, der kan understøtte sagsbehandlingen samt andre integrations- og samarbejdsopgaver.

Læs mere om SIRI og FU her.

Løn- og Ansættelsesvilkår

Afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund ansættes du enten efter overenskomst for akademikere i staten eller OAO-S-Fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Udlændinge- og Integrationsministeriet med tilhørende institutioner, og arbejdsstedet er Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Stillingen er en fast stilling på fuldtid med gennemsnitligt 37 timer om ugen.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Kontakt os

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Tanja Skriver Frandsen på tlf. +45 92 43 58 85 eller e-mail [email protected].

Er du vores nye kollega?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV senest onsdag den 6. september 2023.

Vi forventer at holde første samtale i uge 37. Der vil evt. være en teknisk test i forbindelse med samtalen.

Vi ønsker ansættelse hurtigst muligt.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Valby
  • Onsdag den 06. september 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Ørestad

    Brænder du for at arbejde med samt udvikle IT løsninger, der bliver brugt til at bygge fremtidens metro og letbane i København? Vil du hjælpe os med at have en mere moderne og innovativ tilgang til..
    • Softwareudvikler
    • Ørestad
    Få mere info
  • Softwareudvikler (studiejob) i København

    About the teamAbout the teamAbout the teamIn the Digital Experience Team, we are responsible for our customers and partners digital experience in our website. This student position will help .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Vil du være med til at udvikle løsninger til et forretningsområde i vækst? Har du erfaring med software udvikling indenfor treasury, risiko og regnskab, eller har du lyst til at få den værktøjskass..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    <p>Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with cli..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
14. maj 2024 6
13. maj 2024 4
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4