Chef for Marinehjemmeværnssektionen på verdens bedste Hjemmeværnsskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Er du en handlekraftig og ambitiøs orlogskaptajn og vil du være sektionschef? Så kan denne attraktive og udfordrende stilling ved Hjemmeværnsskolens Marinehjemmeværnssektion blive din.

Du vil få rig mulighed for personlig udvikling indenfor såvel ledelse, projektstyring og kommunikation, samtidig med at du vedligeholder og udvikler dine uddannelsesmæssige færdigheder.

Om os

Marinehjemmeværnssektionen er en sektion under Hjemmeværnsskolen i Nymindegab. Sektionen er geografisk placeret på Slipshavn i Nyborg på det naturskønne og fredede Knudshoved.

Sektionens hovedopgave er at varetage Marinehjemmeværnets samlede uddannelsesvirksomhed, herunder gennemførelse af et stort antal kurser.

Det maritime kursusprogram planlægges og tilrettelægges i tæt samarbejde med Marinehjemmeværnet og Hjemmeværnsskolens øvrige sektioner. Kurserne gennemføres af sektionens medarbejdere med stor støtte fra den frivillige struktur. Uddannelsesudviklingen foregår koordineret med Marinehjemmeværnet og skolens udviklingssektion.

Bemandingen på Slipshavn består af sektionschefen, fire officerer, en civil skibsfører, en seniorsergent, en korporal og en materielassistent på Uddannelsesmaterielkontoret samt en overassistent.

Marinehjemmeværnssektionen har en kursusportefølje på cirka 56 forskellige kurser, hvor vi i 2022 uddannede i alt 568 kursister.

Hjemmeværnsskolen har gode fysiske arbejdsforhold og et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor omgangstonen er uformel og afslappet kombineret med en god portion faglig seriøsitet. Kulturen i sektionen bygger på tillid og fleksibilitet samt kollegial støtte og sparring mellem medarbejderne og med sektionschefen. Det sociale integreres i opgaveløsningen, og sektionen gennemfører sociale arrangementer et par gange om året.

Om stillingen

Stillingen som Chef for Marinehjemmeværnssektionen er kendetegnet ved at have en stor berøringsflade på alle niveauer – såvel indenfor som uden for Hjemmeværnet.

Din primære opgave vil være personaleledelse samt ledelse, koordination og styring af sektionens kursusportefølje. I det daglige refererer du til stabschefen.
Du vil indgå i chefkollegiet med otte ligestillede chefer, hvor der er god mulighed for såvel faglig som ledelsesmæssig sparring.

I dit virke vil du få rig mulighed for personlig udvikling inden for ledelse og kommunikation, samtidig med at du vedligeholder og udvikler dine uddannelsesmæssige kompetencer.

Dit faste tjenestested er på Slipshavn i Nyborg, og der vil være mulighed for, at få stillet midlertidig indkvartering til rådighed. Generelt er der på Hjemmeværnsskolen stor frihed til selv at tilrettelægge sin arbejdstid i forhold til arbejdsopgaverne, hvilket giver mulighed for fleksible arbejdstider, og der kan laves aftale om distancearbejde under hensyntagen til virket som chef.

Om dig

Du er uddannet taktisk officer i Søværnet, har gennemført Videreuddannelsestrin-II/Ledere (VUT-II/L) eller Master i Militære Studier (MMS), eller er optaget på MMS. Du kommer med en solid erfaring inden for uddannelsesområdet og vi ser gerne, at du har et godt kendskab til Hjemmeværnet. Ligeledes vil det være en fordel, hvis du selv har været skibschef og forstår betydningen af det ansvar en skibschef og fartøjsfører har.

Som person er du nytænkende i den løbende forbedring af kursusporteføljen og udvikling af Marinehjemmeværnssektionen i det hele taget.

Du er samarbejdsorienteret i udøvelsen af din ledelse, da du er en central figur i samspillet mellem øvrige chefer, dine egne medarbejdere samt kursister og instruktører på Hjemmeværnsskolen. I den forbindelse udøver du synlig ledelse ved at aflægge besøg på sektionens kurser, hvor du får muligheden for at indgå i dialog med kursister, lærere og hjælpere.

Du er endvidere særlig god til at motivere andre, idet arbejdet i Hjemmeværnet, herunder gennemførelsen af kursusvirksomheden, er baseret på den frivilliges lyst og motivation.

Endelig har du en stærk interesse i at udvikle andre. En udvikling som ikke kun er målrettet mod de ansatte i sektionen, men i ligeså høj grad de frivillige lærere, hvor netop deres udvikling vil gøre gavn for arbejdet i den frivillige struktur.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT og kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af personligt kvalifikationstillæg.

Fast tjenestested: Nyborg.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Kent Mikkelsen, [email protected], telefon 4231 3970.

Du er ligeledes velkommen til at kontakte tillidsrepræsentant major Erik Frødstrup, [email protected], telefon 5115 8678.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, kaptajnløjtnant Camilla Asker Boye, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9192, eller mail: [email protected].

Ansøgningsfristen er den 14. maj 2023. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på besættelse af stillingen den 1. juli 2023.

Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Om Hjemmeværnsskolen
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der giver de frivillige hjemmeværnssoldater faglige samt ledelses- og føringsmæssige kompetencer, der muliggør en effektiv og koncentreret indsættelse til hjælp for Forsvaret og det øvrige samfund. Derudover gennemfører vi i stor udstrækning uddannelse af personel fra Forsvarets øvrige myndigheder samt fra Politiet. Vi uddanner derfor i alt ca. 5000 kursister om året.

Hjemmeværnsskolen består af 70 ansatte, hvoraf ca. halvdelen gør tjeneste i Nymindegablejren. De øvrige medarbejdere ved Hjemmeværnsskolen er ansat ved Marinehjemmeværnssektionen eller et af de tre uddannelsescentre, der geografisk er placeret rundt i landet.

Kulturen på skolen er uformel. Vi har en afslappet omgangstone, som er nødvendig i en hverdag, hvor opgaverne kan spænde vidt, og tingene indimellem skal gå stærkt.

Hjemmeværnsskolen er en moderne arbejdsplads, der anvender den nyeste viden inden for uddannelse og læring. Vi har senest i oktober 2018 vundet Forsvarets Uddannelsespris for vores taktiske læringsvideoer, der er udviklet i samarbejde med Hærens Sergentskole – et samarbejde, der fortsætter med læringsvideoer inden for andre områder.

Vi har også et tæt samarbejde med Forsvarets andre uddannelsesinstitutioner, herunder Hærens Officersskole og Air Force Training Centre, ligesom vi har et stort internationalt arrangement med blandt andet U.S. National Guard i USA, Norge og Sverige, de baltiske lande samt Georgien og senest Kenya og Uganda.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nyborg
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0