M331 orlogskaptajn til 2. Eskadre – Chef for Søværnets Dykkertjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

2. Eskadre har brug for en M331 orlogskaptajn, der kan lede og udvikle en organisation, der består af dedikerede specialister.

Du har mod på at få højt specialiserede medarbejdere til at samarbejde på tværs af baggrund og funktionsniveau.

Du brænder for det operative miljø og trives ved, at dagligdagen kan være hektisk og uforudsigelig.

Du har det godt med at påtage dig et konkret ansvar for komplekse opgaver, hvor løsningerne udvikles undervejs.

Du har ønskeligt en solid faglig ballast inden for området, men det er ikke et ubetinget krav.

Du er opsat på at vedligeholde og udvikle dine faglige kompetencer, og du er klar til at stå i spidsen for en helt særlig enhed, hvor høj faglighed og gensidig tillid er helt afgørende for opgaveløsningen.

Om os

2. Eskadre opstiller og indsætter enheder i nationale og internationale operationer. Søværnets Dykkertjeneste er organisatorisk forankret ved 2. Eskadre og fysisk placeret i København og ved Kongsøre.

Søværnets Dykkertjeneste udfører maritim ammunitionsrydning og støtter Forsvarets øvrige myndigheder ved behov for gennemførelse af dykkeropgaver.

Derudover ydes dykkerassistance og dykkerfaglig ekspertise til andre statslige myndigheder - herunder til Politiet.

Søværnets Dykkertjeneste uddanner alle militære dykkere til anvendelse ved Forsvarets enheder. Organisatorisk er Søværnets Dykkertjeneste opdelt i tre primære afdelinger; Indsats, Uddannelse og Teknik.

Dit daglige tjenestested vil veksle mellem København og Kongsøre, og der kan forventes en del rejseaktivitet i forbindelse med indsatsopgaver.

Søværnet dykkertjeneste er planlagt til udflytning til flådestation Korsør forventeligt 2027.

Om stillingen

Du vil som chef for Søværnets Dykkertjeneste have det overordnede ansvar for planlægning og gennemførelse af alle indsatser.

Du vil være overordnet ansvarlig for gennemførelse af den militære dykkeruddannelsesvirksomhed og bidragyder til relevant sagsbehandling på det dykkerfaglige område.

Derudover vil du blive inddraget i 2. Eskadres sagsbehandling på relevante områder og i særlig grad i forhold til fremtidig udvikling af Søværnets Dykkertjeneste.

Du får mulighed for at praktisere og udvikle dine ledelseskompetencer samtidigt med, at du kan specialisere dig på et fagområde, der beherskes af få.

Det er en kompleks og krævende stilling. Derfor vil du skulle påregne en grundig overleveringsperiode med den nuværende chef. Af samme årsag er chefstillingen også en funktion, der ønskes besat for en længere periode. Solid faglighed, relationer og erfaring er kerneværdier, der understøttes af kontinuitet ved besættelse af stillingen.

Derudover vil du skulle varetage en række funktioner og opgaver, der omfatter samarbejde med øvrige myndigheder. Eksempelvis formandskab for Dykkerhavarikommissionen, undersøgelse af dykkerrelaterede dødsfald for Rigspolitichefen samt rådgivning til Søfartsstyrelsen i alle dykkerrelaterede spørgsmål.

Som chef for Søværnets Dykkertjeneste refererer du direkte til chefen for 2. Eskadre.

Om dig

Du har gennemført Master i Militære Studier eller ækvivalerende uddannelse på niveau 7 i rammen for livslang læring.

Som kommende chef for Søværnets Dykkertjeneste er det ønskeligt, at du har erfaring og indsigt fra tjeneste ved Mine/MCM-enheder eller minørtjenesten.

Det forventes, at du kan indtræde i stillingen med gennemslagskraft og autoritet. Det er ligeledes en forudsætning, at du evner at samarbejde på tværs af myndigheder. Såvel internt i Forsvaret som med eksterne myndigheder.

Din tilgang til ledelsesvirket gør, at du kan få en kompleks og højt specialiseret organisation til at samarbejde om opgaveløsningen.

Du kan arbejde selvstændigt og er parat til at favne det store ansvar, som chefstillingen kræver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Fast tjenestested vil være ved Kongsøre.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for 2. Eskadre, KD Dan B. Termansen, på tlf.: 3038 0701. Alternativt nuværende chef, OK Lars Møller Pedersen, på mail (2E-SDT-CH), eller tlf.: 2922 0070.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte HR Konsulent, KL Camilla Asker Boye, ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf.: 7281 9709.

Stillingen ønskes besat pr. 1. oktober 2022 eller efter aftale.

Ansøgningsfristen er den 21. august 2022, og vi forventer at afholde samtaler uge 34.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket og vedhæfte din ansøgning, CV og uddannelsesbevis som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om 2. Eskadre (2 ESK)
2. Eskadre er den primære leverandør af Danmarks sømilitære kampevne. Eskadren løser opgaver i danske farvande, regionalt og globalt.
Opgaverne spænder fra bidrag ved humanitære operationer til indsættelse i krigsmæssige operationer.
2. Eskadre består af moderne højteknologiske luftforsvarsfregatter og antiubådsfregatter. 2. Eskadre arbejder kontinuerligt for at være en god og attraktiv arbejdsplads, og vores opgave som styrkeproducent er, at få det komplekse samspil mellem besætninger og en avanceret teknologi til at yde optimalt for at kunne løse Søværnets opgave: At sikre Danmarks interesser fra havet – med magt om nødvendigt.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
11. maj 2024 4
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 2
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3