Rådighedsstilling – Administrationsbefalingsmand (SSG-R) til det Bornholmske Hjemmeværn (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rønne

Er du en helhedsorienteret og kompetent seniorsergent af reserven med mod på at være en del af det nationale forsvar af Danmark, og interesserer du dig for administration af soldater?

Så har du nu muligheden for at blive en del af et distrikt med en god samarbejdskultur og fællesskab, hvor frivillige, reservister og fast personel alle er i samme værnsfælles båd, når vi varetager Forsvaret af den østligste del af Rigsfællesskabet.

Det Bornholmske Hjemmeværn oplever en stigning i operative indsættelser og prioriteret øvelsessamarbejde med både danske og udenlandske enheder. Derfor udvider vi vores kadre, og søger en kompetent administrationsbefalingsmand til vores reserve- og mobiliseringsstruktur.

Om os

Det Bornholmske Hjemmeværn (DBH) er en operativ militær myndighed under Landsdelsregion Øst, og er landets eneste værnsfælles distrikt. Vi opstiller, uddanner og indsætter enheder fra Hær- Marine- og Flyverhjemmeværnet.

Distriktet består af en fast stab med ca. 10 militære og civile medarbejdere samt fem underafdelinger i den frivillige struktur herunder en frivillig stab til støtte for distriktet.

DBH er i færd med at øge sin reservestyrke, og det indebærer blandt andet at opstille en underafdeling i rammen af Totalforsvarsstyrken (TFS) og en central reservestruktur (rådighedsstillinger) ved distriktet.

Distriktsdomicilet er placeret på Almegårds Kaserne på Bornholm hvor distriktschefen også er garnisonskommandant. Staben ved DBH er organiseret i en S-struktur fordelt i en Operations- og uddannelsessektion (S2/3/5/7/9) og en Logistiksektion (S1/4/8).

Vi har ry for at være en spændende og velfungerende arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø. Distriktet præges af at Bornholm er sin egen ø, hvor fællesskab og pragmatik er nøgleord. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og er rigtig gode til at hjælpe og støtte hinanden i dagligdagen, når komplekse og hastende opgaver skal løses. I DBH er vi afhængige af vores frivillige og reservister, og derfor søger vi altid at levere gode uddannelses- og udviklingsmuligheder og vi insisterer på en åben, ligefrem og ærlig omgangstone, uafhængigt af grad og kontraktform.

Om stillingen

Som administrationsbefalingsmand ved DBH ansættes du i en rådighedsstilling og indgår i DBH reservestruktur. Du forventes at blive indkaldt til distriktets løbende aktiviteter og uddannelse med planlagt tyngde i den årlige STØVGAR, samt ved forberedelse og gennemførelse af internationalt øvelsessamarbejde og operative opgaver og støtte til politi og øvrige myndigheder. Du vil yderligere kunne blive udpeget som projektleder og tovholder på større opgaver i staben generelt og i S1 specifikt.

Administrationsbefalingsmanden er en nøglespiller ved en aktivering af Det Bornholmske Hjemmeværn og mobilisering af TFS, og skal med sikker hånd kunne varetage administrationsforløbet omkring både frivilligt personel, reserve og TFS.
Administrationsbefalingsmanden vil forventeligt være ældste befalingsmand i reserven ved DBH, og skal derfor kunne præge og støtte de yngre befalingsmænd på tværs af strukturen.
Stillingen refererer til den assisterende stabschef og i perioder til stabschefen.
Du forventes at deltage aktivt mindst 10 tjenestedage om året med mulighed for mere tjeneste i dialog mellem dig og distriktets ledelse.

Om dig

Vi forventer, at du er tidligere stregbefalingsmand med et relevant tjenesteforløb og god vandel. Gerne tidligere seniorsergent, alternativt oversergent, der er vurderet egnet til udnævnelse.

Du forventes at have klar tilknytning til Bornholm, enten som bopæl eller regelmæssigt ophold. Det vil være en fordel, hvis du er fast bosiddende på Bornholm, på grund af stillingens nøglerolle ved mobilisering.

Du forventes at kunne arbejde med en stor grad af selvstændighed, fleksibilitet og ansvarsfølelse. Det er vigtigt, at du forstår den operative helhed, som stillingen indgår i, og de særlige vilkår, der gælder for myndighedssamarbejde på en større ø.

Vi forventer, at du fremtræder professionel og som et godt forbillede for andre og yngre befalingsmænd, både i DBH og på garnisonen generelt. Det stiller krav til din faglighed, kommunikationsevne og fremtoning, såvel som fysisk og psykisk robusthed.

Du prioriterer at have en stilling i reserven, og dit civile job tillader, at du deltager i planlagte aktiviteter. Du har en passende forståelse for det operative virke, og særligt den administrative understøttelse heraf.

Du forventes at være indstillet på fortsat uddannelse og faglig udvikling.

Ansættelsesvilkår

Rådighedsstillingen er niveaufastsat til seniorsergent af reserven, og ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Centralforeningen for Stampersonel og den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst for Centralorganisationen af 2010 (CO10).

Du aflønnes pr. indkommanderingsdag (7,4 timer). Der optjenes særlig feriegodtgørelse på 12,5 %. Der indbetales ikke til pension.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal
bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele
ansættelsen.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved
enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende,
fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen i reservestillingen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav
og ved helbreds- og tandlægevurderinger kan erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte assisterende stabschef for Det Bornholmske Hjemmeværn, major Peter Zartsdahl på telefon 60 67 70 90 eller stabschef, major Jonas Vøg Andersen på telefon 22 53 14 06.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Cecilie Aagaard ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 90.

Ansøgningsfristen er den 9. januar 2024, og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt.

For at komme i betragtning til rådighedsstillingen, beder vi dig sende din ansøgning med tilhørende bilag elektronisk via linket. Det er i den forbindelse vigtigt, at alle bilag bliver vedhæftet som PDF-filer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Rønne.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Rønne
  • Tirsdag den 09. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Rønne

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Rønne over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 6
29. april 2024 7
28. april 2024 7
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 7
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 6