Logistikchef til [xxxxx] i Tinglev (major/orlogskaptajn)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tinglev

Besidder du solide ledelsesmæssige kompetencer; har du erfaring fra ledelse af medarbejdere med vidt forskellige baggrunde, kompetencer og arbejdsopgaver; formår du at skabe og fastholde det store overblik og brænder du for udvikling af dine medarbejdere?

Så er du vores nye logistikchef med ansvar for 20 medarbejdere og Center for Uddannelses back-office funktioner i forhold til uddannelse af kursister fra alle blå-blink beredskaberne.

Om os

Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse uddanner hvert år ca. 1.300 kursister og står i øvrigt til rådighed med beredskabsfaglig viden, erfaring og rådgivning over for kommuner, politi og andre aktører inden for beredskabsområdet. Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse er en central spiller i uddannelsen af ledere og mellemledere til det samlede danske beredskab. Uddannelsesporteføljen falder inden for det kommunale og statslige redningsberedskab, politiet, sundhedsberedskabet og andre myndigheder.

Du kan læse mere om Center for Uddannelse på Beredskabsstyrelsen, Center for Uddannelse (brs.dk)

Om stillingen

Stillingen refererer direkte til chefen for Center for Uddannelse.

Du får et spændende job som afdelingsleder for tre teams med hver sin leder, der med stor selvstændighed løser dagligdagens opgaver. I dagligdagen løses ledelsesopgaven sammen med din næstkommanderende, men du skal have det overordnede overblik samtidig med, at du er opmærksom på, at det kan være detaljen der sætter dagsordenen.

Din ledelsestilgang indeholder i betydelig grad forandrings- og netværksledelse. Det forventes, at du med inddragelse af din næstkommanderende og teamlederne sætter fokus på både organiseringen af arbejdet og udviklingen af den enkelte medarbejder.

Stillingen indebærer desuden en bred kontaktflade til de interessenter, specielt til FMI, der leverer ydelser til Center for Uddannelse, og hvor dit netværk er en betydelig hjælp i løsningen af dagligdagens udfordringer.

Endelig får du ansvaret for, at afdelingen overholder budgetterne og det til enhver tid gældende økonomiske regelsæt, at der altid foreligger den fornødne dokumentation for alle dispositioner, og at den registrerede lagerbeholdningen stemmer overens med de faktiske forhold.

Som den naturligste ting i verden har Center for Uddannelse fokus på, at livslang læring er en forudsætning for udvikling. Der er derfor gode muligheder for din personlige kompetenceudvikling.

Der vil efter aftale og efter et individuelt kompetenceudviklingsforløb være mulighed for at indgå som lærer eller kursusleder på de kurser, der gennemføres ved Center for Uddannelse.

Stillingen er indplaceret på højeste funktionsniveau (U331), og besættes således med en sektionschef/major/orlogskaptajn.

Stillingen kan tillige besættes af en sektionsleder/kaptajn/kaptajnløjtnant med uddannelseskontrakt.

Stillingen kan også besættes af en civil med en solid og veldokumenteret lederbaggrund, gerne med beredskabsfaglig erfaring.

Stillingens indhold tilpasses i øvrigt kandidatens kvalifikationer.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant beredskabsfaglig uddannelse og ledelseserfaring samt en akademisk uddannelse på minimum diplom- eller bachelorniveau.

Som beredskabsofficer har du gennemført Beredskabsstyrelsens officersuddannelse og sektionslederuddannelse, og er – eller kan udnævnes til – sektionschef.

Er du erfaren sektionsleder, vil du kunne indgå en uddannelsesaftale og i perioden frem til en eventuel udnævnelse i stillingen bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Kommer du fra den militære verden, har du gennemført den fornødne uddannelser til major/orlogskaptajnsniveau.

Hvis du er kaptajn/kaptajnløjtnant, og er i gang med eller optaget på MMS, og i øvrigt har den rette profil, hører vi også gerne fra dig. Du vil således skulle indgå en uddannelsesaftale og bestride stillingen ved funktion i højere stilling.

Er du civil ser vi gerne, er du er uddannet holdleder, men også gerne indsatsleder – ellers skal du være indstillet på at gennemføre den nødvendige uddannelse.

Som medarbejder ved Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse, besidder du en høj grad af faglighed, samt evnen til at arbejde tværfagligt, hvor udviklingsarbejdet tager afsæt i eksperimenterende og innovative læringsrum.

Vi søger derfor en chef, der;

• Evner samarbejdet og optræder professionelt
• Skaber resultater og tænker selvstændigt og ud af boksen
• Trives med at deltage i et tværfagligt samarbejde
• Har erfaring med og interesse for ledelse og personaleudvikling
• Udviser en høj grad af fleksibilitet i et åbent og fleksibelt miljø
• Har en teoretisk videregående uddannelse på minimum bachelorniveau eller tilsvarende
• Har lyst til at udvikle sig med beredskabsfaglige problemstillinger på lederniveau

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om beredskabsofficerer/officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter sektionschef/major/orlogskaptajn. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte beredskabsofficerer/officerer i Forsvarsministeriet.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som militæransat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Er du civil vil du blive ansat med baggrund i den gældende overenskomst for det område, der dækker din uddannelsesmæssige baggrund.

Der vil i et vist omfang være mulighed for at forhandle personlige tillæg med baggrund i individuelle kvalifikationer.

Fast tjenestested er Tinglev.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen og Beredskabsstyrelsen Center for Uddannelse, kan du henvende dig til brigadechef Allan Kirk Jensen på telefon 41 11 75 34 ([email protected]) eller stabschef Per Sloth Møller på telefon 20 19 89 77 ([email protected]).

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 8. marts 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11/12 2023.

Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest herefter.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central myndighed inden for katastrofeberedskabet og er placeret under Forsvarsministeriet. Vores mission er at sikre borgerne et robust beredskab over for ulykker og katastrofer. Det gør vi ved at udvikle og styrke katastrofeberedskabet, så ulykker og katastrofer kan forebygges og afhjælpes.
Beredskabsstyrelsen yder assistance til kommuner, politi og andre myndigheder ved større ulykker eller katastrofer i Danmark, hvor der er brug for meget mandskab, specialmateriel eller ekspertviden, f.eks. om farlige stoffer. Beredskabsstyrelsen assisterer efter anmodning ved katastrofer i udlandet. Desuden rådgiver Beredskabsstyrelsen myndigheder og virksomheder om bl.a. beredskabsplanlægning, øvelsesvirksomhed og brandforebyggelse. Vi gennemfører også beredskabsfaglige uddannelser for indsatsledere og holdledere i det kommunale redningsberedskab samt ansatte i politiet og ved andre myndigheder.
Beredskabsstyrelsen prioriterer arbejdet med mangfoldighed og ligestilling højt og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold m.m. til at søge stillingen.

Se mere information om Beredskabsstyrelsen på www.brs.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Tinglev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Tinglev
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Tinglev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Tinglev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2