Sagsbehandler til Uddannelsesafdelingen ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Kan du lide at arbejde med uddannelse og ønsker at prøve det på strategisk niveau, hvor kompleksiteten yderligere forstærkes af, at der arbejdes med uddannelse af frivillige i Hjemmeværnet. Så er det måske netop dig vi søger som i Uddannelsesafdelingen ved Hjemmeværnskommandoen?

Om os

Uddannelsesafdelingen er organisatorisk forankret i Hjemmeværnsstabens Operationsdivision i Vordingborg, som også vil blive dit faste tjenestested.

Ud over Uddannelsesafdelingen består Operationsdivisionen ligeledes af Operationsafdelingen, et Garnisonsstøtteelement og et CID-partnerelement.

Afdelingen består af tolv medarbejdere og en chef, der alle arbejder tæt sammen omkring løsning af afdelingens mange opgaver.

Afdelingens primære funktion er, at fastlægge den strategiske retning for Hjemmeværnets nationale og internationale uddannelsesvirksomhed og samarbejde.

Derudover er afdelingen ansvarlig for den strategiske udvikling og koordination af samtænkningsområdet, samt varetage musikområdet i Hjemmeværnet. Afdelingen i løsningen af stabens øvrige opgaver.

Om stillingen

Som sagsbehandler vil du indgå i et team af sagsbehandlere inden for uddannelse, hvor denne stilling har et maritimt fokus. Derudover bliver du primær sagsbehandler for det fælles skandinaviske samarbejde (SKANDIA) og skal derfor også påregne lidt rejseaktivitet.

Derudover kan der blive tale om at skulle bestå sagsbehandlerne ved afdelingens to landeprogrammer, som er henholdsvis USA og Baltikum. Opgaveporteføljen spænder til tider bredt og vil blive endeligt fastlagt, når den rette kandidat er valgt.

Følgende opgaver ses som udgangspunkt placeret hos dig:

• Relevant uddannelseskoordination med Hjemmeværnsskolen og Marinehjemmeværnet.

• Udarbejdelse af oplæg til den strategiske udvikling af maritim uddannelse, herunder bl.a. direktiver, notater, sags- og beslutningsoplæg mv.

• SKANDIA, herunder SKANDIA-chefmøde og stabschefmøde samt aktivitets- og udbytteplan.

• LI/LL for skandinavisk uddannelses- og øvelseskoordination.

• Støtte til Landeprogrammerne USA og Baltikum.

• Sagsbehandling af øvrige opgaver ved staben ad hoc, herunder at indgå i diverse arbejdsgrupper.

• Lærer på kald ved Hjemmeværnsskolen efter nærmere aftale og kompetenceområder.

Du bliver ansvarlig for, at alle processer i sagsbehandlingen overholdes, herunder tværfaglig koordination internt og eksternt. Opgaveløsningen kræver i høj grad detailindsigt, idet der naturligvis vil blive gennemført fornøden indføring i jobbet. Til gengæld kan vi tilbyd et spændende, alsidigt og udfordrende job, hvor du får mulighed for såvel faglig som personlig udvikling.

Vores virksomhedskultur er præget af en uformel, men respektfuld omgang med hinanden, hvor vi ønsker at skabe og fastholde arbejdsglæde og sammenhængskraft.

Der foreligger mulighed for hjemmearbejdsdage.

Om dig

Du er kaptajn/kaptajnløjtnant med en bred operativ erfaring og gerne med tidligere forrettet tjeneste ved en stab.

Du har en tidligere arbejdet med stabsstøtteplatforme som Demars/SAP og WorkZone/KESDH og naturligvis MS Office-pakken.

Du er skarp til at kommunikere i skrift og tale og er fortrolig med at kommunikere på engelsk i både skrift og tale. Du har sans for detaljen, er god til at strukturere og koordinere arbejdsprocesser.

Du er opsøgende, vedholdende og ansvarsbevidst samt evner at indgå i et team i forhold til den fælles opgaveløsning. Du magter vekslende opgaver og problemstillinger, der kræver overblik.

Du kan samarbejde på flere forskellige niveauer og med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Du kan arbejde med frihed under ansvar. Det er ønskeligt, men ikke et krav, hvis du har kendskab til at arbejde i en organisation der baserer sig på frivillighed.

Det er ligeledes ønskeligt, at du har erfaring fra udsendelse i internationale operationer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Morten Thomsen 7282 0005 eller mobil 9132 6130.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159.

Ansøgningsfristen er den 19. marts 2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.Stillingen er ledig til besættelse. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM HJK - Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation. Hjemmeværnskommandoen (HJK) er Hjemmeværnets øverste myndighed og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJK er ansvarlige for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.
HJK er ansvarlige for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder og deltager som en del af det militære forsvar i løsningen af de opgaver, der påhviler Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet samt disses hjælp til civile myndigheder. HJK står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJK med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger har til huse på Vordingborg Kaserne.

Læs mere om Hjemmeværnet som arbejdsplads på www.hjv.dk eller www.vistillerop.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 7
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 8
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 8
2. april 2024 7
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6