Chef for det danske forbindelseselement ved United States Central Command

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kan du etablere samarbejde på tværs af niveauer og nationaliteter? Er du som person god til at skabe og vedligeholde relationer, internationalt og hjemad til? Er du fleksibel og opsøgende?

Kan du svare ja til ovenstående og kombinere disse egenskaber med indsigt i aktuelle danske forsvars- og sikkerhedspolitiske prioriteter, så er her en fantastisk mulighed for at blive chef for Danmarks repræsentation ved United States Central Command.

Operationsstaben søger en oberstløjtnant/kommandørkaptajn til stillingen som chef for det danske forbindelseselement ved United States Central Command.

Om os

Som chef for det danske forbindelseselement til United States Central Command er du omdrejningspunktet for kontakten og koordinationen mellem de danske militære styrkebidrag, Forsvarskommandoen og United States Central Command.

United States Central Command, der er placeret på MacDill Air Force Base i Tampa, Florida, USA, har helhedsansvaret og kommandoen over indsatte amerikanske styrker i Mellemøsten og Asien. Det danske forbindelseselement er tilknyttet Multinational Coordination Center, som aktuelt omfatter ca. 45 nationer. Ud over chefstillingen består elementet af en forbindelsesofficer, der også er placeret på MacDill Air Force Base.

Om stillingen

Som chef for forbindelseselementet er du underlagt chefen for Operationsstaben. I det daglige refererer du til Planlægningsafdelingen/J5 i Operationsstaben. De primære opgaver for elementet omfatter varetagelse af danske interesser, herunder rådgivning af chefen for Operationsstaben vedrørende overordnede forhold i en given operation eller missionsområde i relation til United States Central Command ansvarsområde.

Du forventes at holde dig orienteret om situationen i Central Command’s ansvarsområde og ved udsendte styrkebidrag samt monitere og repræsentere den samlede danske indsats over for chefen for United States Central Command. Du bidrager ligeledes til, at Operationsstabens planlægningsbehov valideres, justeres og optimeres i relation til operationer i United States Central Command ansvarsområde.

Herunder skal du holde Operationsstaben orienteret om udviklingen i ansvarsområdet ud fra et amerikansk perspektiv og i relation til koalitionslandenes ageren. Du er således en væsentlig bidragsyder til at holde Operationsstaben opdateret på situationen i United States Central Command’s ansvarsområde. Disse forhold stiller høje krav til din evne til at sammenfatte komplekse operative og strategiske problemstillinger på en letforståelig måde.

Derudover bidrages til dækning af Forsvarschefens Critical Information Requirement inden for United States Central Command’s ansvarsområde. Endelig skal du være parat til at løse en række opgaver af mere praktisk karakter, eks. i forbindelse med koordination af hjemlige danske myndigheders besøg ved United States Central Command.

Om dig

Der lægges vægt på, at du er god til at skabe, vedligeholde og aktivt benytte dig af netværk og relationer i forhold til United States Central Command, internt mellem de tilstedeværende repræsentationer samt i forhold til eksterne aktører og samarbejdspartnere. Forudseenhed, fleksibilitet, selvstændighed og helhedssyn er ligeledes centrale aspekter, som vil blive vægtet.

Du har et indgående kendskab til aktuelle danske forsvars- og sikkerhedspolitiske prioriteter. Derudover har du bred indsigt i international politik og samarbejdet inden for relevante internationale organisationer, hvor du gerne selv har haft erfaring med internationalt samarbejde inden for sikkerheds- og forsvarspolitik.

Du vil være en vigtig medspiller i udvikling og implementering af Forsvarets strategier, som du formår at omsætte i samarbejde med Operationsstaben og samarbejdspartnere generelt. Du har endvidere erfaring med og ønsker at indgå i et internationalt miljø med mange facetter.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Derudover er der mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.Der vil være mulighed for, at ansættelsen kan ske ved konstitution.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand i lønramme 37 efter en konkret vurdering. Ansøgningen skal stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Under udstationeringen vil du oppebære udetillæg efter Forsvarsministeriets udetillægsordning hvilket vil sige, at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter, og du modtager et skattefrit udetillæg. Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde FPSBST 566-2, som omhandler forhold under din udstationering. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg.

Udstationering i stillingen er 3 år med mulighed for at søge forlængelse efter ansøgning.

Under udstationeringen bliver du tillagt midlertidig grad af oberst/kommandør.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Ansøgere skal kunne opnå sikkerhedsgodkendelse samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Derudover skal du bestå sprogtest i SLP niveau 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationalemissioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Dit daglige tjenestested er i Tampa, Florida (USA).

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kontakt og ansøgning
For mere information om stillingen kan du kontakte chefen for Planlægningsafdelingen/J5 i Operationsstaben, kommandør Kristian Haumann: +45 728 40481 eller på mail: [email protected]. Nuværende stillingsindehaver brigadegeneral Henrik Larsen kan kontaktes på mail: [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du tage kontakt til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajnløjtnant Ole Johnny Frederiksen på telefon 32 66 51 50.

Ansøgningsfristen er den 19. marts 2023.

Samtaler forventes gennemført fra uge 13.

Stillingen er til besættelse 1. januar 2024.

Send ansøgningen elektronisk via linket ”Søg jobbet”.

Du må gerne vedlægge de FOKUS bedømmelser, du finder relevante for stillingen.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Send motiveret ansøgning og CV via linket hvor FOKUS, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter også kan vedhæftes. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Søndag den 19. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0