Leder af ny bandagistuddannelse i VIA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Danmarks første og eneste uddannelse som Professionsbachelor i Protese- og ortoseteknologi (bandagistuddannelsen) er klar til at modtage studerende sommeren 2024, og i den forbindelse skal vi have ansat en uddannelsesleder til udvikling og ledelse af uddannelsen.

Vi er i fuld gang med at klargøre professionslokaler, udarbejde bekendtgørelse, studieordning og samarbejde med klinisk praksis omkring etablering og udvikling af den nye uddannelse. Vi er mange aktører involveret i opgaven og nu er tiden til at udvide med ansættelse af en uddannelsesleder.

Er du en fagligt engageret, motiverende og empatisk leder, der brænder for at står for uddannelse af fremtidens bandagister og dermed udvikle og drive VIAs bandagistuddannelse? Har du stærke strategiske og relationelle kompetencer? Så er du måske vores nye uddannelsesleder.

Du vil som uddannelsesleder i samarbejde med uddannelsesdekanen få ansvar for den faglige, pædagogiske og økonomiske ledelse af Bandagistuddannelsen. Udover ledelsesopgaverne vil du skulle varetage udvalgte drifts- eller administrative opgaver. Det kunne være i form af praktikaftaler, skemalægning eller værkstedsansvar. Som uddannelsesleder vil du desuden have en række tværgående ledelsesopgaver ved Sundhedsuddannelserne og i VIA som helhed.

I stillingen vil der være et særligt fokus på den teknologiske og forskningsmæssige udvikling af uddannelsen i tæt samarbejde med aftagerfeltet både nationalt og internationalt. Du vil stå i spidsen for udvikling af samarbejde med professionen samt samarbejdspartnere i kommuner og regioner.

Vores kommende uddannelsesleder har:

  • relevant uddannelse. Det kunne være som bandagist eller en sundhedsfaglig uddannelse suppleret med en relevant kandidat- eller masteruddannelse
  • ledelseserfaring – og gerne en formel lederuddannelse
  • kendskab til professionshøjskolesektoren og uddannelsestænkningen i professionsuddannelserne.

Som uddannelsesleder skal du:

  • være en tilgængelig, motiverende og nærværende personaleleder, som er klart kommunikerende og visionær
  • kunne lede op, ned og på tværs – både fagfagligt og tværfagligt samt have erfaring med ledelse af udviklings- og forandringsprocesser
  • kunne sætte bandagistuddannelsen på dagsordenen både i et lokalt, nationalt og internationalt perspektiv
  • kunne omsætte VIAs strategi til konkrete handlinger og operationalisere strategiske beslutninger
  • have stærke relationelle kompetencer til understøttelse af et tæt samarbejde med den private praksis
  • kunne indgå i og være lyttende i dialoger med de studerende på uddannelsen
  • indgå i strategiske dialoger om fagets forskningsmæssige udvikling.

En spændende arbejdsplads
Vi tilbyder dig et spændende og udviklingsorienteret uddannelses- og arbejdsmiljø med dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer og medarbejdere. Det er en stilling, hvor relations-, kommunikations- og samarbejdskompetencer er centrale, og hvor samarbejdet med de øvrige uddannelsesledere ved Sundhedsuddannelserne og med uddannelsesdekanen og medarbejderne er afgørende for at lykkes.

Ledelses- og udviklingsopgaver
Som uddannelsesleder har du ansvar for at sikre den faglige kvalitet og den daglige planlægning og drift af uddannelsen, herunder at skabe sammenhæng mellem undervisning, forskning og professionens praksis. For at løse den opgave er samarbejde og dialog med studerende, medarbejdere, aftager- og praktikinstitutioner, interessenter og samarbejdspartnere både nationalt og internationalt afgørende.

Du har ansvaret for:

  • den strategiske udvikling og styring af uddannelsen
  • det pædagogiske- og didaktiske indhold på uddannelsen
  • den daglige personaleledelse
  • uddannelsens økonomi
  • dialogen med studerende og kan stå i spidsen for udvikling af et godt studiemiljø
  • opbygning af det faglige miljø på uddannelsen
  • dialogen om den forskningsmæssige udvikling af professionen

Kort om uddannelsen til professionsbachelor i protese- og ortoseteknologi
Uddannelsen er dimensioneret til et årligt optag på 18 studerende, og er en uddannelse som veksler imellem teori på campus, studieklinik samt praktik (klinisk undervisning) i branchens virksomheder. Vi forventer stor interesse for uddannelsen, og der foreligger et stort udviklingsarbejde med fokus på ombygning, indkøb og bestykning af værkstedsfaciliteter, ansættelse af undervisere, indgåelse af praktikaftaler, etablering af uddannelsesudvalg mm.

Bandagistuddannelsen bliver en del VIAs Sundhedsuddannelser, som består af uddannelserne til fysioterapeut, ergoterapeut, bioanalytiker, psykomotorisk terapeut og professionsbachelor i ernæring og sundhed. Du kommer derfor til at indgå i et ledelsesteam bestående af uddannelseslederne på sundhedsuddannelserne (i alt syv foruden dig), som alle refererer til uddannelsesdekan Helle Kruuse-Andersen.

Campus Horsens huser pædagogiske, byggetekniske, sygeplejerske- og ingeniørfaglige uddannelser, og vi forventer et tæt samarbejde på tværs af uddannelsesområder og en særlig tæt relation til softwareingeniøruddannelsen samt uddannelsen global business engineering (eksportingeniør).

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område?????.
Stillingen er uden højeste arbejdstid.
Hovedarbejdssted er Campus Horsens Banegårdsgade 2, 8700 Horsens. Da VIA er regionalt funderet, må der forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Helle Kruuse-Andersen på telefon 87552347 eller mail [email protected].

Er du interesseret?
Søg stillingen gennem vores online rekrutteringssystem, som du finder på via.dk eller via dette link: Ledige stillinger - VIA.dk (emply.com).

Vi forventer at afholde første ansættelsessamtale onsdag d. 4. oktober og anden ansættelsessamtale onsdag d. 11. oktober. Der gennemføres test mellem første og anden samtale.
Tiltrædelse forventes at være d. 1. december 2023.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 19.100 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 21.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=66580558)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Århus C
  • Mandag den 25. september 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Århus

    Vil du være med til at vise vejen på en midtbyskole, der værdsætter mangfoldighed og et stærkt fællesskab? Møllevangskolen søger en pædagogisk leder med ansvar for indskoling (0.-3. årg., almen) sa..
    • Skoleleder
    • Århus
    Få mere info
  • Skoleleder i Viby J

    HHX-gymnasiet er byens største gymnasium - fordelt på to adresser - med i alt mere end 2.000 elever. Hvert eneste år dimitterer skolen masser af unge mennesker, der med blåt kantbånd på huen søger .
    • Skoleleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Skoleleder i Århus

    Er du en passioneret og tillidsskabende leder, som ønsker at stå i spidsen for en veldrevet skole, der emmer af diversitet og mangfoldighed? Tror du på, at børn gør det bedste, de kan, og kan du .
    • Skoleleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3