Leder med pædagogisk baggrund til børnehuset Lærkehuset i Ebeltoft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ebeltoft

Er du passioneret omkring det pædagogiske arbejde og brænder du for at lede en lille gruppe af dygtige mennesker? Så er det måske dig, vi har brug for til at blive en del af vores børns hverdag.

Vi søger en struktureret leder med økonomisk sans, der kan omsætte visionerne om nærvær, relationer og det naturlige ud i virkeligheden, så vi fremstår stærkt som et attraktivt alternativ til det kommunale. Som leder skal du være dygtig til at håndtere kommunikationen mellem forældre, bestyrelse og medarbejdere. Endvidere er det essentielt, at du har et skarpt øje for det politiske landskab og ikke mindst, at du aktivt deltager i arbejdet med vores børn. Stillingen består af 50% kontortid og 50% tid dedikeret til det pædagogiske arbejde.

Lærkehuset er en lille privat institution, hvor nærvær er et af vores særlige kendetegn. Her bliver alle børn og voksne mødt, set, hørt og forstået. Det skyldes, at alle i personalegruppen og ledelsen har et indgående kendskab til samtlige børn.

Vores børnehus har plads til maksimalt 44 børn i både vuggestue og børnehave. Huset er et smukt træhus bygget af lærketræ, beliggende på en kuperet naturgrund i et naturskønt område i Ebeltoft, omgivet af skov og store grønne arealer. Hos os er udelivet en væsentlig del af det pædagogiske arbejde – året rundt og i al slags vejr.

I Lærkehuset deltager vi aktivt i at sammensætte børnegruppen, og fordelingen af vuggestuebørn og børnehavebørn er variabel. Vores personalenormering består af 8 fastansatte: 4 pædagoger, 3 pædagogmedhjælpere og dig som leder. Desuden har vi lejlighedsvist tilknyttet støttepædagoger, personer i jobtræning samt praktikanter. Vi er også stolte medlemmer af SPIA, som assisterer os med regnskaber, løn og sparring.

Som leder skal du forstå og anerkende dine medarbejdere. Du skal se den enkeltes styrker, motivere dem og sætte tydelige og klare mål. Du skal have en klar vision for organisationens mål, en klar strategi til at nå målene, samt en klar metode til at evaluere om målene er nået. Vi værdsætter vigtigheden af kommunikation og gennemsigtighed, og som leder skal du være en rollemodel for vores værdier som vores institution stræber efter. Du skal opretholde et godt og produktivt arbejdsmiljø ved at skabe tillid, sætte klare mål og forventninger, yde støtte og være ærlig. Det er også vigtigt, at du har humor, da vi i Lærkehuset er en tæt social gruppe, og det er afgørende for os, at du har lyst til at være en del af fællesskabet. Vi forventer, at du er lyttende over for dine medarbejdere og tilgængelig for dem til enhver tid.

Du skal være i børnehøjde og brænde for at lære hvert enkelt barn at kende og værne om deres gode børneliv. Du skal også være dedikeret til at varetage pædagogopgaverne. Der er faste pædagogtimer, som indgår i mødeplanen, og du vil deltage på lige fod med resten af personalegruppen både i de daglige opgaver og som faglig sparringspartner. Vi lægger stor vægt på at have god faglig sparring med andre private institutioner.

Som leder i Lærkehuset kommer du til at arbejde tæt sammen med bestyrelsen i institutionen, der har det overordnede ansvar for institutionen og som bliver din kommende arbejdsgiver. Det er jeres primære opgave, at samarbejde om at sikre gode rammer for en god institution, hvor såvel høj pædagogisk kvalitet og økonomi hænger sammen. Som leder i Lærkehuset har du det daglige ansvar for den pædagogiske, økonomiske og administrative ledelse.

For at være kvalificeret til stillingen som leder hos os skal du være uddannet pædagog, gerne med ledelsesmæssig erfaring eller lederuddannelse. Det er også vigtigt, at du har respekt for vores traditioner, værdier og Lærkehusets pædagogiske fundament. Samtidig forventer vi, at du har visioner og ser nye muligheder for udvikling i vores børnehus.

Hvis du synes, at ovenstående beskrivelse passer på dig, og du ønsker at blive en del af Lærkehuset, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi ser frem til at lære dig at kende og eventuelt byde dig velkommen som vores nye leder hos Lærkehuset i Ebeltoft.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er 37 timer. Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Straffe- og Børneattest
Vi indhenter både straffeattest og børneattester.

Kontakt
For yderligere oplysninger er du velkommen til, at kontakte bestyrelsesmedlem, Bestyrelsesformand: Thomas Toft Nilsson, 27831587, [email protected]

Næstformand: Christoffer Pals Bendixen, 42927015, [email protected]

Ansøgningsfrist

Fristen for modtagelse af ansøgning er mandag den 02-12-2023 Send din ansøgning med CV og relevante bilag til [email protected] og [email protected]

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Tiltrædelse

1. Maj 2024

Lærkehuset, Egedalsvej 3, 8400 Ebeltoft

Læs mere om vores pædagogik, læreplaner og tilsyn her: https://www.dfb-laerkehuset.dk/paedagogik/


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=d70f6b01)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ebeltoft.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ebeltoft
  • Torsdag den 12. oktober 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Århus

    Der søges to forstandere til henholdsvis plejehjemmet i Tranbjerg og plejehjemmet Kongsgården.På begge plejehjem vil du som forstander blive en del af et lederteam og leder med to viceforstandere D..
    • Skoleleder
    • Århus
    Få mere info
  • Skoleleder i Rønde

    Viden Djurs søger en forstander til Kalø Økologiske Landbrugsskole. Vi har et ønske om at være med til at udvikle Dansk Landbrug henimod en national og global landbrugsproduktion, hvor bæredygtighe..
    • Skoleleder
    • Rønde
    Få mere info
  • Skoleleder i Østjylland

    Vores dygtige viceskoleleder er blevet skoleleder. Derfor søger vi en ny viceskoleleder, som vil være med til at gøre en forskel for vores elever, brænder for ledelse, og er et menneske med hjertet..
    • Skoleleder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Skoleleder i Langå

    Viceskoleleder til [xxxxx] pr. 1. august 2024 eller snarest derefterVores dygtige viceskoleleder er blevet skoleleder. Derfor søger vi en ny viceskoleleder, som vil være med til at gør..
    • Skoleleder
    • Langå
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ebeltoft

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ebeltoft over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0