Uddannelsesleder til Niels Brock Innovationsgymnasium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg C

Er du en stærk og engageret leder med lyst til at deltage i videreudviklingen af et HHX-gymnasium med en særlig innovationsprofil, der i de kommende skoleår stiller skarpt på at styrke og understøtte elevernes læring, trivsel og dannelse? Du er en motiverende og inspirerende leder med sans for den daglige drift af et gymnasium, og du kan favne komplekse problemstillinger i en hverdag, hvor det går stærkt? Så er du måske vores nye uddannelsesleder.

Da vi har valgt at styrke vores ledelsesteam på Niels Brocks Innovationsgymnasium, søger vi pr. 1. december 2023 en uddannelsesleder. Som vores nye uddannelsesleder skal du være en holdspiller og have et skarpt blik for alt det, der skal til for at få en organisation til at leve og fungere i hverdagen. Uddannelseslederen vil udover forskellige ledelsesopgaver, herunder også personaleledelse, få ansvar for skemalægningen på gymnasiet.

Om dig
Du trives med en stor grad af selvstændighed i opgaveløsningen, arbejder struktureret og tager ansvar for de målsætninger, vi arbejder med på vores gymnasium. Du er en synlig leder og skemalægger, der via overblik, grundig planlægning og gode samarbejdsevner understøtter et innovativt undervisnings- og arbejdsmiljø. Derudover er du en dygtig kommunikator, der sammen med rektor, vicerektor og gymnasiets PFK’er kontinuerligt understøtter gymnasiets resultater og faglighed gennem et styrket fokus på pædagogisk ledelse.

Om stillingen
Som uddannelsesleder skal du i samarbejde med rektor og vicerektor lede og stå for drift, kvalitetssikring og udvikling af gymnasiet. Gymnasiets samlede ledelse består udover den nye uddannelseslederstilling af rektor, vicerektor og tre pædagogisk faglige koordinatorer. Som ansvarlig for skemalægning vil du ligeledes indgå i et ad hoc arbejdsfællesskab med skolens øvrige skemalæggere og skolens administrative medarbejdere.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Delt personaleansvar for omkring 75 medarbejdere sammen med vicerektor og rektor
  • Skemalægning med fokus på struktur, genkendelighed og overblik
  • I samarbejde med PFK’er og vicerektor ansvar for planlægning og årshjul
  • I samarbejde med vicerektor timestyring i forhold til fagfordeling og modulregnskab
  • Samarbejde med eksamenskontoret om eksamensplanlægning, interne prøver, karakterafgivning, skolestart- og afslutning, administrative arbejdsgange o.l.

Vi forventer, at du har erfaring ift.:

  • Personaleledelse
  • Ledelse af forandringsprocesser
  • Kommunikation, formidling og samarbejde
  • Planlægning og administration
  • Netværks- og relationsskabelse
  • Studieadministrative systemer og skemalægningsprogrammer

Erfaring med Innovationsdidaktik er helt klart også et plus.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid pr. 1. december 2023 eller snarest muligt, og ansættelse sker i henhold til cirkulære vedrørende aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område. Stillingen har en teknisk indplacering i lønramme 35. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg.

Mere information
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos rektor Annemerete Esmark Thers på 2321 4626 eller [email protected]. Du kan læse mere om Niels Brock på www.nielsbrock.dk.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er fredag den 10. oktober 2023 kl. 12.00. Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via nedenstående link. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Ansættelsessamtalerne vil blive afholdt den 12. oktober. En eventuel 2. samtale vil den 23. oktober.

Om Niels Brock
Vi er én af Danmarks mest internationale og innovative uddannelsesinstitutioner med mere end 10.000 elever, kursister og studerende her i landet og omfattende uddannelsesaktivitet i udlandet. På Niels Brock, der daterer sig tilbage til 1881, insisterer vi på at tænke anderledes og på at gøre os umage for at uddanne stadig dygtigere elever, studerende og kursister.

Gennem generationer har Niels Brock været synonymt med medarbejdere, der dygtigt og engageret skaber de bedste rammer for ambitiøse og, videbegærlige og innovative unges personlige og faglige udvikling.

Vores ambition er at være Danmarks mest internationale og innovative handelsskole. Vi udvikler og udbyder uddannelsestilbud, der sikrer dansk erhvervsliv de rette kompetencer og styrker konkurrenceevnen, og vi er anerkendt for vores fagligt og pædagogisk stærke undervisere og dygtige elever.

Læs mere om os på www.nielsbrock.dk.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg C.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Frederiksberg C
  • Tirsdag den 10. oktober 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i København K

    Trives du i et tempofyldt og formålsdrevet miljø med mennesker som brænder for at gøre en forskel i erhvervslivet? Og er du passioneret for ledelses- og personlig udvikling, uddannelse og netvær..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Det Samfundsvidenskabelige Fakultet søger en tillidsvækkende, samlende og synlig dekan, der kan konsolidere fakultetet med afsæt i SDU’s og fakultetets strategi.Vi vil være dét samfundsvidenska..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Vil du stå i spidsen for [xxxxx]s statistikenhed og være med til at styrke arbejdet med data og statistisk analyse? Motiveres du af at arbejde med spændende og vigtige opgaver på et af .
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Frederiksberg C

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Frederiksberg C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0