Kompetent og ambitiøs leder til daginstitutionen Elverhuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlev Kommune har fokus på at skabe de bedste muligheder for både store og små børn. Som leder i Elverhuset skal du være med til at videreudvikle institutionens pædagogiske praksis, så børnene får de bedste vilkår for udvikling, læring, dannelse og trivsel.

Vil du samtidig med denne lokale opgave, være en del af et stærkt lederhold, så er det dig, vi leder efter.

I Herlev Kommune arbejder vi med en ambition om at styrke fagligheden, være tæt på praksis og arbejde tværfagligt med fokus på de forskellige kompetencer, vi hver især bringer med ind i opgaveløsningen. I dagtilbudsledergruppen arbejder vi netværksorienteret, og du vil blive del af det ene af vores tre ledernetværk, der sammen arbejder med at gøre kommunens dagtilbud til endnu bedre steder at være børn. Dine kommende lederkollegaer er spændte på at tage imod en ny kollega i ledergruppen og netværket.

Vi søger en dygtig leder med høje ambitioner på børnenes vegne. Vi søger dig, som sammen med personalet kan udvikle arbejdet med pædagogiske læringsmiljøer af høj kvalitet.

Om Elverhuset

Fællesskab, samspil og ressourcetænkning er grundstenene, der kendetegner os – og har du, lige som os, lyst til at gøre en forskel og arbejde på, at alle børn i Elverhuset får det bedst mulige børneliv, så er du meget velkommen til at søge en stilling som leder her.

Personalet i Elverhuset er kompetente, dygtige og har generelt et inkluderende børnesyn i deres daglige pædagogik. Deres børnesyn lyder: ”børn gør det godt, hvis de kan”.

Medarbejderne i Elverhuset siger:

Jeg arbejder i Elverhuset...

... fordi jeg har gode kollegaer med høj faglighed og god humor.

... fordi min cykel kun kan finde vej til Elverhuset.

... fordi her er engagerede voksne som har fuld fokus på børnenes trivsel.

... fordi mangfoldighed og gode samarbejder fylder.

... her er en fed energi, og vi er nysgerrige på vores praksis med børnene og ikke bange for at justere!

Elverhuset er en integreret daginstitution med ca. 90 børn fordelt på 3 børnehavegrupper og 3 vuggestuegrupper. Vi har nogle fantastiske fysiske rammer både ude og inde og er placeret i skønne omgivelser. I Elverhuset er der til daglig fokus på krop, bevægelse og leg, ligesom huset rummer mange gode muligheder og redskaber til at understøtte dette.

Elverhuset har en engageret forældrebestyrelse, der ønsker et ærligt, tillidsfuldt og smidigt samarbejde med dig. Der er allerede et veletableret og tillidsfuldt samarbejde mellem personalet og forældrebestyrelsen i Elverhuset.

Hvad indeholder jobbet?

Som leder i Elverhuset vil du:

  • blive en del af en integreret daginstitution, der arbejder ud fra et inkluderende børnesyn – ”Børn gør det godt, hvis de kan”. Det børne – og menneskesyn ønsker vi også, at du arbejder ud fra.
  • have et stort råderum, og samtidig være en del af et stærkt lederteam med tydelige fælles rammer. Her bliver du en del af et hold, hvor dagtilbudsledere samarbejder og sammen reflekterer over udviklingen af kvaliteten i kommunens daginstitutioner.
  • gå i front i at videreudvikle institutionens pædagogiske praksis, så børnene får de bedste vilkår for udvikling, læring, dannelse og trivsel. Du kan forvente at rammesætte arbejdet med at omsætte elementerne i den styrkede pædagogiske læreplan til pædagogisk hverdag i Elverhuset.
  • understøtte personalets faglighed og faglige udvikling i samarbejde med Herlev Kommunes understøttende funktioner.

Hvem er du?

Som leder er du tillidsskabende, resultatorienteret og motiverende. Du er en tydelig og empatisk leder, der formår at rammesætte det pædagogiske arbejde og inddrage personalet i udviklende dialoger. Du går foran i arbejdet, er synlig og har et godt overblik. Du tør gå nye veje og kan samle personalet om en fælles retning.

Vi forventer, at du:

  • har relevant uddannelse og ledelseserfaring.
  • formår at sætte retning i arbejdet med den pædagogiske kvalitet og kerneopgaven.
  • evner at fastholde og udvikle et engagement hos både medarbejdere og forældre og formår at inddrage og skabe ejerskab for nye tiltag.
  • går foran i arbejdet med at implementere elementerne i den styrkede pædagogiske læreplan.
  • har gode kommunikative evner både i skrift og tale.
  • formår at omsætte værdier og teori til en pædagogisk praksis med kerneopgaven i fokus.
  • har blik for at samarbejde på tværs af organisationen og kan skabe relationer med samarbejdspartnere.
  • har flair for økonomi og drift af et dagtilbud.

Medarbejdere, forældre og børn i Elverhuset glæder sig til at byde dig velkommen og videreudvikle pædagogikken og kulturen i huset sammen med en ny leder.

Du bliver en del af et aktivt og velfungerende ledelsesteam på dagtilbudsområdet, der sammen vægter det tværgående samarbejde ud fra en forståelse af, at vi er bedre sammen end hver for sig. Du vil referere til leder af Sekretariat for Børn, Skole og Familie, Kathrine Thulin.

Det praktiske
Ansættelse under gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny Løn. Der indhentes børne- og straffeattest på medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er den 7. januar 2024. Vi forventer at afholde første samtalerunde den 11. og 12. januar 2024 og anden samtalerunde den 15., 16., og 17. januar 2024.

Få mere at vide
Du kan læse mere om Elverhuset på hjemmesiden: https://elverhuset.aula.dk/

Du kan læse mere om kommunen på herlev.dk. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte konsulenter i Sekretariat for Børn, Skole og Familie, Anna Stiiskjær på 9116 6192 eller Casper Vinding på 9116 6221.

Du er velkommen til at besøge Elverhuset, du ringer blot til en af ovenstående kontaktpersoner for at aftale nærmere.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Skoleleder i Greve

    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO .
    • Skoleleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder i Frederiksberg

    Da vores vellidte leder i Børnehuset Mariendal har valgt at gå på pension søger vi nu en ny institutionsleder, der får det fulde ansvar for ledelsen af institutionen. Vi søger efter en person, der .
    • Skoleleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Skoleleder i Storkøbenhavn

    Om jobbetVi har gjort klar til en fantastisk, ny og visionær udskoling for de kommende 7.-9. klasser på Søholmskolen. Bygningerne tages i brug efter sommerferien, og her samles skolens 230 udskolin..
    • Skoleleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Trives du i et tempofyldt og formålsdrevet miljø med mennesker som brænder for at gøre en forskel i erhvervslivet? Og er du passioneret for ledelses- og personlig udvikling, uddannelse og netvær..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1