Engageret uddannelsesleder til København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at omsætte strategiske målsætninger til praksisnær- og helhedsorienteret undervisning? Har du gode relationelle kompetencer og mod på dialog, tværfagligt samarbejde og ledelse tæt på opgaven? Så er den her stilling lige noget for dig!

SOSU H har det seneste år haft en stigende elevtilgang i København, og derfor udvider vi vores ledelsesteam i København med en uddannelsesleder. Du vil blive daglig leder for et undervisningsteam med engagerede undervisere i Skelbækgade, som varetager uddannelserne pædagogisk assistent (grundforløb og hovedforløb), social- og sundhedshjælper (hovedforløb), og brobygningsaktiviteten som er et projekt i partnerskab mellem beskæftigelses- og integrationsforvaltningen i Københavns Kommune.

Om jobbet Du trives med den tværfaglige ledelsesopgave og formår at holde overblik, så kvalitet, progression og helhedsorientering i uddannelsesplanlægningen kommer i fokus – også når vi har travlt. Du er indstillet på at arbejde i en politisk styret organisation, hvor den tværgående koordinering er en vigtig del af arbejdet. Du er tæt på undervisningen og de pædagogiske, faglige og driftsmæssige opgaver. I samarbejde med underviserne og uddannelseskoordinatorerne sikrer du hver dag, at vores elever opnår optimal læring.

Funktionen som uddannelsesleder omfatter også elevsamtaler og koordinering med vores eksterne samarbejdspartnere.

Dine primære opgaver vil være:

  • Personale- og driftsledelse – både i forhold til opgaver, samarbejde, trivsel, kompetenceudvikling og rekruttering af dygtige undervisere
  • Sikring af rette ressourcer til de aktiviteter der varierer meget hen over skoleåret også på tværs af adresser
  • Tæt samarbejde med den øvrige ledelse
  • Pædagogisk udvikling, organisationsudvikling og forandringsledelse

Hvad forventer vi? Du er motiveret og nysgerrig på at lære af de udfordringer og opgaver der ligger i funktionen og måske har du erfaring fra SOSU H i en stilling som underviser eller lignende. Du formår at skabe engagement blandt dine medarbejdere. Du har god forståelse for og kendskab til uddannelsesområdet og mod på at tage ansvar for vores forskellige uddannelser. Du kan lide at have en tæt dialog med dine medarbejdere og kollegaer og kan initiere samarbejde og udvikling. Du vil indgå i en ledelsesgruppe hvor vi værdsætter at samarbejde om mange af opgaverne – og vi sætter stor pris på, og prioriterer tid til fælles refleksion og læring af de ledelseserfaringer vi alle gør os løbende.

Vi tilbyder En spændende og alsidig ledelsesstilling, som i gode ledelseskollegiale rammer tilbyder mulighed for at udvikle ledelseskompetencer.

Er det noget for dig? Sådan søger du Send en kort motiveret ansøgning og CV via linket her. Det er kun ansøgninger, der sendes via rekrutteringssystemet, der kommer i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause og vi har røgfri arbejdstid. Tjenestestedet er København.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte uddannelseschef Jens Christian Christensen på telefon 24 60 03 44 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist og proces. Vi holder løbende samtaler med de relevante kandidater der søger stillingen. Ansøgningsfrist 20. september 2023

Læs mere på om skolen på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • København V
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i København K

    Trives du i et tempofyldt og formålsdrevet miljø med mennesker som brænder for at gøre en forskel i erhvervslivet? Og er du passioneret for ledelses- og personlig udvikling, uddannelse og netvær..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Det Samfundsvidenskabelige Fakultet søger en tillidsvækkende, samlende og synlig dekan, der kan konsolidere fakultetet med afsæt i SDU’s og fakultetets strategi.Vi vil være dét samfundsvidenska..
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info
  • Skoleleder i København K

    Vil du stå i spidsen for [xxxxx]s statistikenhed og være med til at styrke arbejdet med data og statistisk analyse? Motiveres du af at arbejde med spændende og vigtige opgaver på et af .
    • Skoleleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1