Uddannelsesansvarlig overlæge til Gynækologi og Obstetrik, Nykøbing F. Sygehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Vil DU være med til at gøre uddannelsen for yngre læger endnu bedre?

Vi søger uddannelsesansvarlig overlæge til vores Gynækologisk-Obstetriske Afsnit på vores lille og hyggelige sygehus tæt ved vand og skov.

Vi er en mindre afdeling, som er inde i en rivende proces med generationsskifte og på et hospital, hvor der arbejdes på mange fronter og tænkes i nye måder at strukturere arbejde og arbejdsliv på. Vi har desuden en afdeling, som er samlet af to specialer, og har derfor en helt unik mulighed for og tilgang til vores yngste patienter samt uddannelse og samarbejdet imellem obstetrik og pædiatri.

Uddannelse

Afdelingen har tilknyttet hoveduddannelsesforløb i Almen medicin og deler en introduktionsstilling i gynækologi og obstetrik med Sjællands Universitetssygehus - et samarbejde som bliver endnu mere formaliseret fra 2024, hvor vores to sygehuse skal fusionere. Dertil har vi 1-3 uklassificerede reservelæger, som fra efteråret skal gå i forvagt aften, nat og weekend. Afdelingen har et godt ry for at yde tæt supervision af de yngre læger, vi får gode evalueringer og har stor søgning fra yngre læger.

Sygehuset åbnede sidste år et nyt læringslaboratorium, som skal understøtte fastholdelse af kompetencer for personale ansat på Nykøbing F Sygehus, og som kan bruges til bl.a. færdighedstræning. Vi afholder tre gange om året stor simulationstræning med deltagelse også fra pædiatri og anæstesiologi/OP omkring fødselsforløb og sectio, og dertil kommer kurser og løbende simulation i CTG, neonatal genoplivning m.m..

Obstetrik

Afdelingen har knap 1000 fødsler årligt. Vi har et samlet føde-barselsafsnit med fire fødestuer, hvoraf to er sansefødestuer samt syv familierum. Afdelingen har særlig fokus på at nedbringe andelen af sectio blandt førstegangsfødende.

Vi har et fødeafsnit med både rutinerede medarbejdere og yngre, nyligt uddannede, som tilsammen giver en god dynamik på et fødeafsnit, hvor vi prioriterer tid til den fødende og gode patientforløb. Jordemødrene kommer fra både nærved og som pendlere, fordi vores afdeling giver mulighed for at følge fødselsforløbene på en tilfredsstillende og fagligt forsvarlig måde.

Gynækologi

Hver læge har faste ambulatorie- og operationsdage og følger sine egne patienter under ambulant udredning, ved operation og ved postoperativ kontrol. Vi har et dagkirurgisk gynækologisk afsnit med 6 senge, og to gynækologiske døgnsenge til akutte patienter og overnattende operationspatienter.

Afdelingen har regionsfunktion i urogynækologi. Vi har eget urodynamisk laboratorium og modtager årligt 600 inkontinenspatienter. Det urogynækologiske team består udover de urogynækologiske speciallæger af ICS certificerede kontinenssygeplejersker.

Da området kun har få praktiserende gynækologiske speciallæger, har vi et behandlingsambulatorium til håndtering af problemstillinger, der kunne være håndteret i primær sektor, hvor der er mulighed for blandt andet minihysteroskopi.

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt arbejde, hvor du tilknyttes det obstetriske eller gynækologiske team efter interesse og kompetencer

  • Dedikeret tid og støttepersonale afsat til at understøtte dit arbejde med at optimere uddannelsen af vores yngre læger

  • At du får ansvar for udredning og behandling af egne patienter.

  • En fleksibel arbejdstilrettelæggelse

  • At understøtte forskningsinitiativer, fx med fridage til forskning


Vi ønsker

  • En speciallæge med dansk autorisation inden for gynækologi/obstetrik, som brænder for uddannelse af yngre læger.

  • At du engagerer dig i afdelingens udvikling og vil være med til at udvikle nye og optimere eksisterende patientforløb

  • At du indgår i en 7-skiftet vagt på tjenestestedet med ansvar for både gynækologi og obstetrik. Der er som udgangspunkt ikke en forvagt, men vi arbejder på at etablere et forvagtslag

  • At du interesserer dig for forskning og gerne bidrager dertil

Vi er en lille afdeling med god plads til udvikling, på et lille hospital i rivende fart med fornyelse på både faglighed og fysiske rammer.

I 2019 blev det gynækologiske/obstetriske fagområde fusioneret med det pædiatriske. Her udvikler vi vedvarende nye samarbejdsformer på tværs af specialerne. Grundet hospitalets lille størrelse er der tætte forbindelser på tværs af afdelingerne og til sygehusledelsen. Kort sagt – her bliver man hørt!

Samtale og ansættelse

Samtale holdes løbende efter aftale. Man er velkommen til at kontakte cheflæge Cæcilie Trier Sønderskov. Stillingen er ledig til besættelse snarest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Midt-og Vestsjælland
  • Fredag den 25. august 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Slagelse

    Skal du ikke være vores nye Uddannelsesansvarlige Overlæge for Akutafdelingen Slagelse Sygehus? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) med speciale i akutmedicin eller andet relevant s..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en viceskoleleder, der har lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi sammen skaber sammenhæng i spændingsfeltet mellem drift, udvikling, trivsel og læring..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    [xxxxx] kæmper for et børneliv uden mobning, ensomhed og mistrivsel. Over 1.000 børn får hvert år hjælp på et af Julemærkehjemmene i Danmark – og ambitionen er at hjælpe endnu flere bø..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder i Kalundborg

    Om jobbet Skoleleder med drive og fokus på faglig udvikling Vores nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, derfor søger vi nu efter en ny leder til Tømmerup skole og SFO. Vi er mul..
    • Skoleleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
19. maj 2024 12
18. maj 2024 14
17. maj 2024 14
16. maj 2024 13
15. maj 2024 12
14. maj 2024 12
13. maj 2024 13
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 10
4. maj 2024 11
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 6
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9