Teamleder til Genoptræningen i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midt-og Vestsjælland

Genoptræningen i Lejre Kommune søger Teamleder til nyoprettet stilling.

Er du uddannet ergoterapeut eller fysioterapeut med en solid erfaring fra praksis, og har du ledelseserfaring eller et stort talent for ledelse og en lederspirer i maven?

Er du optaget af kommunikation og relationer mellem mennesker, for at understøtte og skabe mulighed og rammer, så vores ergoterapeuter og fysioterapeuter fortsat kan løse kerneopgaven i et sundt arbejdsfællesskab. Trives du i at facilitere medarbejdere til at forløse deres potentiale og kan du gennem medarbejdere skabe effektive og målrettede genoptræningsforløb i et ligeværdigt samarbejde med borgerne i Lejre Kommune?

Kender du til værdien af gode samarbejdsrelationer med andre lederkollegaer på tværs af fag og organisation? Så er du måske den nye leder vi søger!

Om dig


  • Du har – eller ønsker på sigt at gennemføre en lederuddannelse
  • Du har fokus på den daglige faglige ledelse
  • Du prioriterer et respektfuldt og engageret tværfagligt samarbejde, som fundament for en sammenhængende indsats over for borgerne i Lejre.
  • Du fremstår som en synlig og nærværende leder og du er konstruktiv, løsningsorientret, og har en anerkendende tilgang.
  • Du har god situationsfornemmelse og overblik.
  • Du formår at prioritere dine opgaver og din tid og trives i en dynamisk kultur, i et professionelt arbejdsmiljø
  • Du er positiv, imødekommende og pragmatisk i dit samarbejde med medarbejdere, lederkollegaer og tillidsvalgte.
  • Du er handlekraftig og kan bevare overblikket og træffe, og gennemføre, driftsbeslutning, med fokus på at sikre trivsel og faglighed i opgaveløsningen.
  • Du har gode kommunikative kompetencer på både skrift og i tale, og kan sætte tydelig retning for dine medarbejdere.
  • Du kan også begå dig på et fælleskontor med forstyrrelser, uden du mister retning, overblik eller humør.
  • Deltager i den daglige ledelse af medarbejdere, møder og samarbejdsfora, som foregår på alle 3 matrikler. Det er derfor nødvendigt at du har kørekort til alm. personbil.

Om os


  • Vi er en dynamisk arbejdsplads og har i øjeblikket særligt fokus på det nære sundhedsvæsen, forebyggelse og rehabilitering i det aktive liv på landet.
  • Teknologi og digital understøttet træning vil fylde i de kommende år. Den faglige dokumentation og EOJ-system Nexus har også vores særlige opmærksomhed og fokus.
  • I Lejre har vi en dialog -form som er åben og anerkendende.
  • I Lejre arbejder vi med et stærkt værdigrundlag, der sætter tydelige ”Pejlemærker” for vores indsats og vi har 5 velbeskrevne ”Kerneopgaver”, som er omsat i vores ”Strategiske grundlag”.
  • Der er fokus på ledelse gennem løbende lederudvikling. Vi arbejder på tværs i vores organisation og skaber løsninger i fællesskaber. Vi arbejder med åbne ledelsesrum og ønsker tydelige lederkollegaer med et positivt, imødekommende og løsningsorienteret sind.

Genoptræningen i Lejre, genoptræner borgere på tre adresser, på henholdsvis Sundhedscenter Bøgebakken i Lejre, Genoptræningscenter Hvalsø og Genoptræningscenter Grønnehave i Ejby. Personalet er inddelt i faglige teams og arbejder med afsæt i hver sin matrikel.

Vi har tradition for et sundt og tillidsbaseret samarbejde mellem leder og TR/AMIR som fortsat forventes understøttet og udviklet.

Vi har et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi bruger hinandens fagligheder til at skabe de gode borgerforløb. Vi sætter et godt arbejdsmiljø højt på dagsorden i hverdagen og er derfor gode til at hjælpe hinanden. Vi er dermed fælles om at sikre, at borgerne får en god genoptræning i Lejre Kommune med udgangspunkt i borgerens livssituation.

Løn og ansættelse


Med start senest 1. april 2024

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer.

Samtaler forventes afholdt i uge 6.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledn. Terapeut i Genoptræningen, Mette Tidemand Nicolajsen på telefon 21 46 53 05

Vi glæder os til at høre fra dig

Du er velkommen til at komme til et ”kaffemøde” og høre mere om Lejre Kommune, stillingen og dine evt. kommende opgaver, medarbejdere, kolleger og hvad du ellers finder givtigt inden du sender din ansøgning.

Lejre Kommune er et sted med plads til gode ideer. Vi nytænker livet på landet og er tæt på byen. Et sted med fællesskaber. Både for vores borgere og for hinanden på arbejdspladsen. Her er borgere, politikere og embedsmænd tæt på hinanden. Vi bygger den moderne landsby med kvalitet i centrum. Er det et sted, du har lyst til at arbejde? Læs mere om Lejre Kommune på: https://vores-sted.lejre.dk/bogen-vores-sted/



Yderligere oplysninger


Har du spørgsmål omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder Mette Tidemand Nicolajsen på tlf. nr. 2146 5305.

Der er ansøgningsfrist for stillingen den 30. januar 2024 kl. 12:00.

I jobbet vil du have skiftende arbejdssted efter aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Midt-og Vestsjælland

Lignende jobs

  • Skoleleder i Slagelse

    Skal du ikke være vores nye Uddannelsesansvarlige Overlæge for Akutafdelingen Slagelse Sygehus? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) med speciale i akutmedicin eller andet relevant s..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Skoleleder i Holbæk

    Kan du genkende dig selv i en skolelederrolle, hvor du i tæt samarbejde med ansatte, elever, forældre, og de fire pædagogiske ledere skaber en endnu stærkere ånd og kultur mellem vores to geografis..
    • Skoleleder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    HTX Roskilde er et rummeligt og moderne gymnasium, hvor vi har fokus på naturvidenskab, IT, teknologi og design. Undervisningen er kendetegnet ved at være problemorienteret og projektbaseret, og vo..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en viceskoleleder, der har lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi sammen skaber sammenhæng i spændingsfeltet mellem drift, udvikling, trivsel og læring..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere på Midt-og Vestsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Midt-og Vestsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere i Midt-og Vestsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere i Midt-og Vestsjælland over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
15. maj 2024 12
14. maj 2024 12
13. maj 2024 13
12. maj 2024 14
11. maj 2024 14
10. maj 2024 14
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 10
4. maj 2024 11
3. maj 2024 8
2. maj 2024 7
1. maj 2024 6
30. april 2024 8
29. april 2024 8
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 8
17. april 2024 7
16. april 2024 5
15. april 2024 4