Viceskoleleder/pædagogfaglig leder til Sjølund-Hejls Skole – en moderne og udviklingsorienteret landsbyskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sjølund

Sjølund-Hejls Skole søger en ny viceskoleleder/pædagogfaglig leder med tiltrædelse 1. april 2024.

Vi søger en viceskoleleder/pædagogfaglig leder, der kan se sig selv i en værdibaseret organisation. Vores nye viceskoleleder/pædagogfaglige leder motiveres af det relationelle og kommer med en positiv tilgang og lyst til at se på alle skolens opgaver med et udviklingsorienteret fokus.

Sjølund-Hejls Skole
Sjølund-Hejls Skole er en skøn landsbyskole beliggende i Sjølund ved foden af Skamlingsbanken kun 10 km syd for Kolding. Vi er en værdibaseret skole, hvor værdisætningen "Vi vil hinanden" naturligt sætter fællesskabet i centrum. Værdien gennemsyrer alt, hvad vi foretager os, uanset om det er i forhold til elever, forældre, kolleger eller ledelsen.

På skolen har vi elever fra 0.-6. årgang, og vi har gennem de seneste år oplevet et let stigende elevtal, og vi ser også ind i en fremtid, hvor de kommende prognoser tilsiger et fortsat stigende elevtal. Efter sommerferien forventer vi 140-145 elever på skolen. Vi har ud over vores SFO med ca. 65 elever, også en Juniorklub for de største elever i 4-6. klasse med ca. 30 elever.

Vi har en meget engageret og fagligt dygtig medarbejdergruppe, der er optaget af at skabe en god skole for både eleverne og hinanden, og vi kan se resultaterne af vores anstrengelser i både en positiv faglig løfteevne samt i de gode trivselsmålinger. I de seneste 4 skoleår har vi gennem Kolding Kommunes indsats "En god skole for alle" deltaget i et pædagogisk udviklingsprojekt, hvor vi i år har fokus på kollektiv mestring og i kommende skoleår sætter fokus på co-teaching.

Vi har et meget tæt og konstruktivt samarbejde med lokalsamfundets foreninger, skolebestyrelsen og skolens forældrekreds. I september 2023 etablerede vi et nyt stort lege-, aktivitets- og opholdsområde til knap 1,1 millioner kroner. Dette kom alt sammen i stand via fundraising i et tæt samarbejde mellem skolen og lokalområdets foreninger og beboere.

På skolen er vi privilegerede af at ligge i naturskønne omgivelser. Vi har gode både inde- og udearealer og en nyere idrætshal. Vi prioriterer fællesskabet på mange forskellige måder, blandt andet har vi fælles morgensamling, men også andre gode traditioner, hvor vi mødes på kryds og tværs.

Vores forventninger til dig
I stillingen ligger både rollen som viceskoleleder og pædagogfaglig leder, hvor vi forventer, at du stempler ind på vores værdisætning "Vi vil hinanden". Hvis du gør det, så vil din naturlige tilgang være en værdibaseret ledelse, og du vil med nærvær og synlighed naturligt tage medejerskab for vores skole, for elever, personale og forældre.

På Sjølund-Hejls Skole består ledelsen af skoleleder og viceskoleleder/pædagogfaglig leder, og du vil ligeledes få et tæt samarbejde med skolens tekniske og administrative personale. Vi har forventninger til hinanden, og vægter samtidig den positive tilgang, vi har lyst til at vidensdele, og vi arbejder tæt sammen om mange af de både administrative, pædagogiske og strategiske ledelsesmæssige opgaver.

Vi forventer, du kommer med en uddannelse som lærer eller pædagog og en lyst til at indgå i ledelsesarbejdet på Sjølund-Hejls Skole. Det er ikke et krav, at du kommer med ledelseserfaring, men du har sikkert gjort dig erfaringer og tanker om, hvad god ledelse er. Du vil som leder indgå i Kolding Kommunes ledernetværk for mellemledere, og du vil selvfølgelig også blive tilbudt relevant lederuddannelse, hvis ikke du allerede har en.

Som vores nye viceskoleleder/pædagogfaglige leder forventer vi, at du udover pædagogiske kompetencer kommer med et godt blik for de administrative opgaver, og du vil få til opgave at arbejde systematisk med blandt andet løn- og fraværsindberetning, lærernes og pædagogernes arbejdstid m.m. Du kommer også til at få ansvaret for både den planlagte og den akut opståede vikardækning om morgenen, for at du kan tage imod sygemeldinger. Det er muligt at starte hjemmefra.

Som pædagogfaglig leder i SFO’en er du både ambitiøs og fremsynet. Du skaber gode strukturer og rammer, så der bliver plads til at arbejde med de pædagogiske visioner, som understøtter, at medarbejderne kan lykkes med deres kerneopgave. Du prioriterer et tæt professionssamarbejde, og du bidrager til, at vi fortsat udvikler den pædagogiske og didaktiske praksis i både undervisning og SFO. Du ser vigtigheden af, at vi fortsat udvikler og styrker den pædagogfaglige kvalitet i arbejdet med børnene i SFO’en samt i samarbejdet med daginstitutionerne omkring glidende overgang.

Som viceskoleleder/pædagogfaglig leder vil du primært arbejde med ledelse, men der vil også være en lille andel børnetid i SFO, AKT-opgaver eller undervisningsopgaver alt afhængig af din uddannelses- og kompetencemæssige baggrund.

Flere oplysninger
Du kan høre nærmere om stillingen ved at kontakte skoleleder Anders Henriksen på telefon på 79 79 78 07 eller 21 64 60 34. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi opfordrer til, at du besøger Sjølund-Hejls Skole, inden du sender din ansøgning. Du bedes kontakte skoleleder Anders Henriksen via et af ovenstående numre for at aftale nærmere.

Kolding Kommunes børne- og ungesyn

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning via knappen "ansøg"
Send din ansøgning sammen med CV, eksamensbeviser, udtalelser og evt. øvrige relevante bilag, så vi har din ansøgning senest tirsdag d. 30. januar 2024.

Vi forventer at holde 1. samtale tirsdag d. 6. februar og evt. 2. samtalerunde torsdag d. 22. februar.

Mellem de to samtaler vil der blive gennemført en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding fra HR. Der indhentes ligeledes referencer efter aftale forud for ansættelse.

Vi forventer, at du vil kunne tiltræde 1. april 2024.

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.

Kolding Kommune opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=767d509a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Sjølund.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Sjølund
  • Tirsdag den 30. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Sjølund

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Sjølund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0