Skoleleder til [xxxxx] – professionelle læringsfællesskaber, trivsel og dannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Da Sophieskolens skoleleder er gået på pension, søger vi en ambitiøs skoleleder, der kan stå i spidsen for at føre en velfungerende skole med masser af muligheder endnu videre.

Vi søger en erfaren beslutningstager, der i samspil med skolens interessenter kan sætte en tydelig retning for Sophieskolen, og som har evnen til skabe sammenhæng på tværs af afdelinger og faggrupper.
I dit lederskab vægter du trivsel højt for både børn og voksne.
Du har en undersøgende og lyttende tilgang og er bevidst om, hvordan du skaber psykologisk tryghed i alle samarbejdsrelationer. Du er samtidig handlekraftig og optaget af at løse eventuelle konflikter.

Du er synlig og tilgængelig i hverdagen og en person med empati og troværdighed, der formår at motivere andre med en god portion humor og engagement.
Et stærkt lokalt samarbejde er vigtigt for dig, og du engagerer dig i at skabe stærke netværk i lokalområdet til fælles gavn.

Din kommunikation er informativ, og du lægger vægt på at tale skolen op og dele de mange gode historier. Du har flair og interesse for økonomistyring, og arbejder systematisk og struktureret.

Sophieskolen har eleverne i centrum og lægger stor vægt på demokrati og inddragelse. Derfor har vi naturligvis spurgt eleverne, hvad de ønsker sig af en ny leder:
Din tilgang er lyttende, nærværende og åben over for elevernes - og andres - idéer og perspektiver.
Du skal være organiseret og følge op på de ting, vi sammen har aftalt.
Du er handlekraftig og får tingene til at ske.

Hvem er vi?

Sophieskolen er en folkeskole præget af mangfoldighed og en arbejdsplads med en rar og uformel tone, god trivsel og arbejdsdage, der aldrig ligner hinanden.
Sophieskolen har ca. 650 elever og 90 medarbejdere. Skolen er centralt placeret i Nykøbing Falster og er organiseret i to afdelingsteams, en SFO (hvor O står for oplevelser), et Udviklingscenter, som er et vidtgående specialpædagogisk tilbud og en Modtageklasse for udskolingselever med behov for basal danskundervisning.

Skolen er aktuelt særligt optaget af professionelle læringsfællesskaber, den sproglige dimension, internationalt samarbejde og innovation/teknologi, og skolen er desuden DGI-certificeret.
Vi ser dannelse som et vigtigt fundament for at skabe hele mennesker, trivsel og læring.

Den nye skoleleder træder ind i et stærkt ledelsesteam med god administrativ support, hvor vi er optaget af at hjælpe hinanden med at få tingene til at lykkes, og står sammen om at fejre succeser såvel som at løse det svære.

Ud over ovenstående ønsker vi os en leder, der er

  • Inkluderende, involverende og koordinerende i alle samarbejdsrelationer
  • Positiv, nytænkende og åben for nye ideer
  • Samarbejdende i det tværprofessionelle samspil bl.a. med PPR og Familieafdelingen
  • Vant til at arbejde i en politisk styret organisation, hvor samspil og demokrati er fundamentet
  • Uddannet lærer eller på tilsvarende vis har tilegnet sig undervisningskompetence i folkeskolen Desuden er det en fordel, hvis du har en lederuddannelse

Vi tilbyder

  • Et alsidigt job med mange muligheder for at sætte dit eget præg på skolens udvikling i samarbejde med lederteamet, skolens medarbejdere, eleverne, forældre og lokalsamfundet.
  • En skole med stærk opbakning fra byen og en engageret bestyrelse, der bidrager til at videreudvikle skolen
  • Dedikerede medarbejdere, der brænder for eleverne, deres læring, trivsel og dannelse.
  • Alsidige og varierede ledelsesopgaver med en bred børnegruppe og mange samarbejdsflader.
  • Et systematisk og tæt samarbejde med lederkolleger i hele Center for Børn & Læring. Du vil indgå i et ledelsesfællesskab med de ca. 35 ledere i skoler, dagtilbud og landsbyordninger, UU/SSP, Ungdomsskole samt forvaltning og desuden et mindre og tæt fællesskab med lederne i de nærmest beliggende skoler.

Få mere at vide:
Du kan læse mere om Sophieskolen på https://Sophieskolen-guldborgsund.aula.dk/

Er du nysgerrig på at vide mere om stillingen, så kontakt centerchef for Børn og Læring, Margit Mikkelsen på mobil: 2518 2800, der også kan fortælle mere om ledelsesmæssige fællesskab og udvikling i Guldborgsund Kommune.

Vi opfordrer kraftigt til, at du aflægger skolen et besøg før din ansøgning. For information om Sophieskolen og aftale om et besøg kan du kontakte konstitueret skoleleder Hanne Pia Helsted på [email protected] og mobil 2518 2312.

Ansættelsesvilkår:
Stillingen er på fuld tid. Løn og vilkår efter gældende overenskomst mellem LC og KL.
Tiltrædelse 1. april 2024, eller snarest herefter.

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning senest torsdag den 15. februar kl. 12 ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæfte din ansøgning og dit CV. Invitationer til samtalen sendes 20. februar 2024. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger. Alle uanset personlig baggrund opfordres til at søge. Der indhentes børne- og straffeattest ved ansættelsen.

Vi afholder samtaler torsdag den 22. og mandag den 26. februar 2024. Du kan forvente at skulle svare på en case/lave en præsentation til anden samtalerunde, hvor der også indhentes referencer.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har røgfri arbejdstid.
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Nykøbing Falster
  • Torsdag den 15. februar 2024

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
7. maj 2024 1