Skoleleder til stor og spændende ledelsesopgave søges til Balsmoseskolen i Egedal

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ølstykke

Vi står med et spændende job, hvor du kan gøre en stor og mærkbar forskel for børn såvel som voksne. Det kræver den rette profil. Derfor søger vi en skoleleder, der har blik for helheden på vores skole, der rummer kompleksiteten mellem en almendel og et kompetencecenter med en specialklasserække for børn med ASF fra 0.-9.kl.

Ny skolestruktur

Vi går en spændende tid i møde. Egedal kommune har gældende fra 1. august, 2024 besluttet en ny skolestruktur, hvor 4 skoler bliver til 6 skoler. Indtil 1. august 2024 består distriktsskole Smørum af Boesagerskolen og Balsmoseskolen, men pr. 1. august deles skolen op i to selvstændige skoler, hvorfor vi søger en ny skoleleder til Balsmoseskolen.

Der venter derfor et job, hvor en "ny skole", herunder bestyrelse og MED, skal startes op sammen med 5 afdelingsledere og ca. 120 medarbejdere.

Det er en stor opgave at lede en stor skole

Du er drevet af at gøre den samlede skole attraktiv for både medarbejdere, forældre og elever, så den bliver det naturlige førstevalg i nærområdet. Du har et overordnet mål om at udvikle skolen med mest mulig læring for alle med stærke læringsfællesskaber og trivsel for børn og medarbejdere. Du formår at fastholde og udvikle en organisation, der arbejder med udgangspunkt i evaluering og data. Endelig er du god til at finde den rette balance mellem fælles retning for skolen og lokalt råderum medarbejderne.

Som person og leder er du empatisk med præference for tillidsbaseret og situationsbestemt ledelse. Du er god til at kommunikere – både på skrift og i tale – og du forstår at motivere dine ledere og medarbejdere. Du evner at skabe gode relationer til skolens interessenter, kan tilrettelægge inddragende processer, og du trives naturligt med en engageret elev- og forældregruppe samt skolebestyrelse. Hertil kommer et MED-udvalg, der ønsker at blive brugt aktivt.

Du kommer med stærke kompetencer inden for pædagogik og faglig viden om skoleområdet, personaleledelse samt strategisk ledelse. Vi forventer også, at du har relevant ledelsesmæssig efteruddannelse og erfaring fra undervisningssektoren med. Herudover er du hjemmevant med ansvar for et stort budget samt har erfaring med at sikre god skoledrift.

Et godt afsæt, der skal arbejdes videre med

Vi kan tilbyde dig et spændende job kendetegnet ved tillid, høj faglighed og gensidig respekt. Vi har i de sidste år i fællesskab med skolens mange samarbejdspartnere opbygget et godt afsæt for processer og rutiner, som vi ønsker fortsætte i blivende og robuste strukturer i vores hverdag.

Vi har særligt fokus på at styrke årgangsteam og Co-teaching, hvor lærere og pædagoger samarbejder ligeværdigt om opgaven. Aktuelt har skolen også fokus på udvikling af de pædagogiske læringscentre, udeskoledidaktik og skak.

I Egedals skolevæsen har vi særligt følgende som fælles fokus:

· Deltagelsesmuligheder for alle børn. Fokus er på stærke fællesskaber og læringsmiljøer i almenundervisningen og udvikling af forebyggende og foregribende tiltag (såsom mellemformer), så områdets børn trives og er i udvikling i det almene miljø frem for det specialiserede.

· Fortsat prioritering af implementering af de senere års større indsatsområder bl.a. børnesyn og udvikling af den varierede skole- og fritidsdag med øget brug af mulighederne i åben skole

· Fastholdelse og rekruttering af uddannede pædagoger og lærere (med uddannelse af flere praktikvejledere og samarbejde med professionshøjskolen som praktikskoler).

Hvad bliver dine ansvarsområder?

Som skoleleder har du det overordnede ansvar for skolen – inden for de rammer, som er givet af folkeskoleloven og forvaltningen. Som vores nye skoleleder vil du indgå i ledersamarbejdet med de 5 andre skoleledere og skolechefen. Vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem forvaltning og ledelser.

Som skoleleder i Egedal Kommune forventer vi, at du bidrager aktivt i udviklingen af det fælles skolevæsen og den fælles Børne- og ungepolitik. Lige som du som skoleleder:

· skal sikre skolens drift under hensyntagen til den ramme Byrådet har udmeldt

· er rammeansvarlig for skolens samlede budget i tæt samarbejde med de lokale ledelsesteams

· sikrer økonomi, inklusion og overordnet personaleledelse af de øvrige ledere i distriktet i henhold til vedtagne retningslinjer i Egedal Kommune

· har det overordnede blik og helhedssyn på det samlede skolevæsen i kommunen og lyst til at samarbejde og videndele med kommunens 5 øvrige skoler.

Om Balsmoseskolen

Balsmoseskolen er en to-sporet skole med ca. 550 elever, som i de kommende år bliver tre-sporet. Der pågår derfor i øjeblikket en renoverings- og udbygningsproces på skolen. Skolen har desuden kommunens specialklasserække for børn med ASF, hvor ca. 80 elever lige nu er visiteret til. Skolen har udviklet et godt samarbejde mellem almen og specialklasserne – både hvad børn og ansatte angår. Skolens budget er ca. 65 mio. kr. i alt.

Skolen har et lavt sygefravær, en aktiv forældrebestyrelse og en forældrekreds, der har holdninger til deres børns skole- og fritidstilbud. Skolen har gode faglige resultater, mens elevernes trivsel og personaleomsætning skal være et fokusområde for en ny leder. Skolen har store grønne udenomsarealer og ligger i naturskønne omgivelser.

Ansættelsesvilkår

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest pr. 1. august 2024 på kontraktvilkår. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Ny løn og gældende overenskomst. Du kommer til at referere til skolechefen. Egedal Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Ansøgning og rekrutteringsproces

Søg stillingen senest torsdag den 15. februar. Der udvælges ansøgere til samtale den 19. februar, og vi forventer at holde første og anden samtale hhv. den 21. februar og den 28. februar. Mellem de to samtaler vil der blive udarbejdet en DISC-personanalyse og en GIA (kognitiv test).

Yderligere information

For yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte skolechef, Peter Brixen, på tlf. 72 59 87 06.

Praktiske spørgsmål vedrørende ansøgningsprocessen bedes rettet til HR-konsulent Anette Kløve på tlf. 72 59 62 91.

I Egedal Kommune er der plads til det hele menneske

Som ansat i Egedal Kommune skal der både være plads til det gode arbejdsliv og det gode privatliv. Det kalder vi "Den fleksible arbejdsplads". Med den fleksible arbejdsplads skaber vi de bedst mulige rammer for medarbejdere og ledere. Vi tror nemlig på, at der skal være mulighed for at tilpasse sit arbejdsliv til sin konkrete livssituation. Det gør vi, fordi vi tror på, at medarbejdere som oplever sammenhæng i hverdagen, skaber gode resultater for vores borgere i kommunen. I Egedal findes der ikke én enkelt løsning for fleksibilitet, det afhænger nemlig både af den konkrete stilling og af den konkrete livssituation.

Egedal Kommune har cirka 44.500 indbyggere og 3.800 medarbejdere. Vi er organiseret med en direktion, seks fagcentre og to tværgående servicecentre. I Egedal Kommune lægger vi generel vægt på helhedsorienteret tænkning og tværgående samarbejde præget af dialog, anerkendelse og tillid. Vi er også en arbejdsplads, som tør gå nye veje med tætte og tværgående samarbejder under temaet "Fælles om opgaven". Vi finder det naturligt at samarbejde om opgaver, der ligger i mellem og på tværs af organisatoriske søjler og hierarkier. Egedal Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Læs mere om os på EgedalKommune.dk

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3e422bf6)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ølstykke.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Ølstykke
  • Torsdag den 15. februar 2024

Lignende jobs

  • Skoleleder i Hillerød

    Er du en erfaren leder og vil du være med til at udvikle Danmarks største sygeplejerskeuddannelse? Kan du se dig selv som leder af en selvstændig og professionel undervisergruppe, hvor din opgave v..
    • Skoleleder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Skoleleder i Hillerød

    Har du lyst til at arbejde med forvaltningen af specialområdet og være tovholder på en udviklingsproces for samarbejdet og tilsynet med behandlings- og specialundervisningstilbud? Motiveres du af..
    • Skoleleder
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Ølstykke

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Ølstykke over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0