Rekrutteringsfirma

Forstander til Roskildehjemmet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Forstander med menneskelig tilgang til beboere og medarbejdere på Roskildehjemmet



Deler du vores indstilling om, at alle har værdi og ret til arbejde, liv og et hjem? Er du optaget af trivsel hos beboere og et godt arbejdsmiljø for medarbejdere? Er du en værdibaseret leder med fokus på ordentlighed og med udgangspunkt i den enkelte? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.



På Roskildehjemmet hjælper vi mennesker, som udover at mangle et hjem, kæmper med andre udfordringer såsom psykiske udfordringer, misbrug, kriminalitet, dårlige sociale og økonomiske forhold. Du vil som Forstander stå i spidsen for at hjælpe beboerne og støtte dit personale i samarbejdet med beboeren. Det gør du gennem sparring med medarbejdere, en værdibaseret tilgang og et mål om, at alle medarbejdere hver dag glæder sig til at komme på arbejde – og gøre en forskel.


Din ledelsesstil skaber tryghed, motiverer og inspirerer

Din hverdag foregår på vores forsorgshjem lidt syd fra Roskilde, og du kan se frem til, at det er dig, der sætter retningen for værdier, arbejdsmiljø og de rette rammer for beboere og medarbejdere. Det er et til tider krævende arbejdsmiljø. Derfor er det vigtigt, at du skaber tillid og tryghed hos medarbejderne, så der fortsat er god trivsel og arbejdsglæde.

Dit vigtigste ansvarsområde bliver at lede vores tværfaglige team af dygtige medarbejdere. Vi arbejder ud fra værdierne omsorg og medansvar og ved, at vi er her for beboerne og at vi behandler forskelligt for at behandle ens. I et miljø hvor folk er afhængige af hjælp, er det vigtigt, at du som leder anvender værdierne i hverdagen og er tilgængelig med sparring for både medarbejdere og beboere, når der er brug for handling.

Til hverdag er det dig som:

  • Håndterer den daglige drift, sparrer, udvikler og sørger for god personalepleje

  • Uddelegerer opgaver og ansvar for at skabe medindflydelse og tilknytning til hjemmet

  • Kommunikerer og formidler vores værdier og går forrest som rollemodel i dagligdagen

  • Sørger for dokumentation, struktur og implementering af procedurer og processer

  • Står for kompetenceudvikling af medarbejdere

  • Koordinerer visitation og samarbejde med kommuner og region



Arbejdsmiljøet og beboernes tilfredshed står øverst på din agenda. Du håndterer eventuelle konflikter og støtter medarbejderne i deres udvikling med det formål at give bedst mulig omsorg for beboerne. Som kolleger hjælper vi hinanden med at sikre ordentlighed, hvor vi giver ting og opgaver godt videre til hinanden.


Du motiveres af ledelse i en socialfaglig kontekst

Vi håber at høre fra dig, der har suppleret din praktiske ledelseserfaring med en lederuddannelse, og som trives i en rolle, hvor du motiverer og udvikler mennesker og teams. Har du erfaring med socialt udsatte borgere og en socialpædagogisk uddannelse eller erfaring fra området, så er det en fordel. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med at samarbejde med det kommunale eller regionale system. Dine erfaringer kan se ud på flere måder, og vi er nysgerrige på at høre om dig, dine kompetencer og drivkraft for socialt og pædagogisk arbejde.


På Roskildehjemmet skaber vi de bedste forudsætninger for at komme godt videre

Du vil blive mødt af engagerede medarbejdere, der støtter op om vores grundlæggende værdier. Samtidig vil en aktiv bestyrelse støtte dig, og du vil opleve et stort engagement fra deres side. Du indgår desuden i et fagligt samarbejde med forstandere fra en række tilknyttede medlemsinstitutioner i Landsforeningen Arbejde Adler.

I din nye hverdag på Roskildehjemmet har vi plads til 50 beboere og 30 medarbejdere med faglige baggrunde som socialpædagoger, socialrådgivere, social- og sundhedsassistenter og andre sundhedsfaglige professioner, køkken-og rengøringspersonale, og administrativt personale. Derfor skal du naturligvis motiveres af at lede et tværfagligt personale. Vi er et døgntilbud og har derfor bemanding døgnet rundt.


Vil du hjælpe mennesker med at komme godt videre i livet?

Så søg jobbet direkte via linket ved at sende os dit motiverede CV senest d. 25. februar 2024. Vi foretager en løbende vurdering af kandidaterne, så vi anbefaler dig at søge snarest.

Konsulenthuset ballisager håndterer rekrutteringsprocessen sammen med os, og du er derfor velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Peter Nibe Hansen på tlf. 81 75 66 03 eller mail [email protected]

Vi modtager ikke ansøgninger men i stedet et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du søger.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Roskildehjemmet
Roskildehjemmet er en selvejende institution oprettet af Landsforeningen Arbejde Adler. Forsorgshjem henvender sig til voksne, der ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig, og som på grund af særlige vanskeligheder mangler botilbud eller støtte og omsorg. Læs mere om huset og tilbuddet på https://www.roskildehjemmet.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Roskilde

Lignende jobs

  • Skoleleder i Slagelse

    Skal du ikke være vores nye Uddannelsesansvarlige Overlæge for Akutafdelingen Slagelse Sygehus? Vi søger en uddannelsesansvarlig overlæge (UAO) med speciale i akutmedicin eller andet relevant s..
    • Skoleleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Skoleleder i Roskilde

    HTX Roskilde er et rummeligt og moderne gymnasium, hvor vi har fokus på naturvidenskab, IT, teknologi og design. Undervisningen er kendetegnet ved at være problemorienteret og projektbaseret, og vo..
    • Skoleleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Skoleleder på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger en viceskoleleder, der har lyst til at være en del af et udviklingsorienteret ledelsesteam, hvor vi sammen skaber sammenhæng i spændingsfeltet mellem drift, udvikling, trivsel og læring..
    • Skoleleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Skoleleder i Kalundborg

    Om jobbet Skoleleder med drive og fokus på faglig udvikling Vores nuværende skoleleder har søgt nye udfordringer, derfor søger vi nu efter en ny leder til Tømmerup skole og SFO. Vi er mul..
    • Skoleleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1