Pladesmede søges til Jan Nygaard AS – BMW & MINI

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Pladesmede søges til Jan Nygaard AS – BMW & MINI


Jan Nygaard AS er Danmarks største eksklusive BMW- og MINI-forretning og servicerer årligt mere end 10.000 BMW- og MINI-ejere. Jan Nygaard AS består af fem afdelinger i henholdsvis Kongens Lyngby, Ejby/Glostrup, København, Hillerød og Ishøj. Vi er en virksomhed i udvikling, og de kommende år bliver ingen undtagelse.



Vi søger 2 professionelle og erfarne pladesmede til vores BMW- og MINI-serviceværksted i Ejby/ Glostrup og i Kastrup.

Vores BMW- og MINI-værksteder leverer Danmarks bedste service, hvilket er medvirkende til, at BMW har Danmarks mest tilfredse bilejere.

DIN PROFIL
Du er uddannet pladesmed og har erfaring fra en lignende stilling, hvor du sætter en ære i at yde god service til kunderne. Som person er du udadvendt, serviceminded, ærlig og samarbejdsvillig, og trives med at være en del af et team, hvor du bidrage til et solidt samarbejde på tværs. Du er engageret i dit arbejde med biler og er både effektiv og grundig i din arbejdstilgang, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Derudover har du B-kørekort og erfaring med Forsi/taksering eller er indstillet på at lære det.

VI TILBYDER
Du bliver en vigtig del af vores serviceteam på en travl og nytænkende arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde med to af verdens mest attraktive brands. Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der sætter en ære i at levere kvalitet både over for kunderne og for dig. Vi tilbyder desuden sundhedsforsikring, frokostordning og gode personaleforhold.

INTERESSERET?
Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter aftale. For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Værkfører i Glostrup Poul Pedersen på telefon 52 13 13 61 eller Værkfører i Kastrup Mads Thestrup på 42 14 10 56.

For information vedrørende vores kultur og rekrutteringsproces henvises til vores karriereside: https://jan-nygaard.career.emply.com/da/om-os

Send din ansøgning og CV via "Send ansøgning".

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.



Om Jan Nygaard AS
Jan Nygaard AS er et bilhus med mere end 35 års erfaring. Trods vores mangeårige erfaring har vi en ungdommelig og frisk kultur, og vi ledes og udvikles ud fra filosofien om, at vi ønsker at være markedsledende. Det stiller krav til os alle uanset rang og position.

Gennem årene har vi skabt en kultur, der handler om ikke at gå på kompromis – vi vil være bedst. Det har de mange BMW ejere været enige i og kåret os som bilmærket med de mest tilfredse bilejere år efter år*

*Kilde: FDM Autoindex


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Smed i Storkøbenhavn

    Dygtige klejnsmede søges. Er du en erfaren og dygtig klejnsmed med ekspertise inden for rustfri smedearbejde og TIG-svejsning? Har du erfaring med ALU og et gyldigt kørekort? Så er det måske dig,.
    • Smed
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Smed i Storkøbenhavn

    Er du uddannet rustfri smed, og har du god erfaring, så har vi måske lige jobbet, du søger! Vi står og søger 4 rustfrie smede til Storkøbenhavn, med opstart i uge 33.Mødetid: Kl.07:00Søndre Sta..
    • Smed
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Smed i Storkøbenhavn

    Rustfaste smede søges.Vil du arbejde i en god virksomhed med stort vækstpotentiale, mange, spændende opgaver og gode kollegaer? Vores kunde søger til opstart snarest muligt to rustfast smede – en t..
    • Smed
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Smed i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2