Helikopterværkstedet i Aalborg søger specialarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørresundby

Er du klar til at dreje dit arbejdsliv i en spændende retning, så har vi lige nu brug for flere kollegaer.

Har du hænderne godt skruet på, og er du klar på mange forskellige opgaver? Så har du hos os mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig selv gennem spændende arbejdsopgaver og kompetenceudvikling inden for flyvedligeholdelse.

Om os

I helikopterværkstedet i Aalborg arbejder vi med dybdegående Base Maintenance af helikoptere og kampfly samt vedligeholdelse af flykomponenter.

Vi er en spændende arbejdsplads, hvor der skal leveres høj kvalitet i arbejdet inden for flyvedligeholdelse og dokumentation.

Vi vægter et højt fagligt niveau, og vi værdsætter det sociale miljø på arbejdspladsen som baseres på tryghed, tillid og gensidig respekt. Sikkerheden er en stor del af hverdagen.

Du får mulighed for faglig og personlig udvikling, fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning, din frokostpause er en del af arbejdstiden, samt en attraktiv flekstidsordning der gør det lettere at balancere arbejds- og privatlivet.

Hos os er der gode muligheder og rammerne er vide, men når det gælder løfter vi i flok. Der er plads til personlig udvikling, og her er det dig der sætter grænserne for hvor højt du vil flyve.

Vedligeholdelsesafdeling Aalborg er en del af Vedligeholdsafdeling Luft, der også er placeret på Flyvestation Karup.

Om stillingen

Du bliver en del af et specialisteret værksted med erfarne kollegerne. Værkstedet varetager opgaver inden for reparation og fremstilling af flykomponenter i forbindelse med vedligeholdelse, reparation og eftersyn af flystel.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at støtte værkstedets teknikere med specialarbejderopgaver som indebærer følgende områder:

• Simple vedligeholdelsesopgaver på fly og flykomponenter
• Arbejde med epoxyprodukter
• Varetagelse af oprydnings- og rengøringsopgaver
• Håndtering og bortskaffelse af miljøfarligt affald og farligt gods

Der vil være en del rejseaktivitet særligt inden for Vedligeholdsafdeling Luft og i forbindelse med din kompetenceudvikling.

Om dig

Du bidrager til et godt fællesskab og er med til at skabe positive rammer for samarbejde på tværs af faggrupper.

Du er nysgerrig på flyvedligeholdelse, og er klar til at tillære dig stadigt flere arbejdsopgaver som del af din kompetenceudvikling.

Du er vant til at have værktøj i hånden og løse mange forskelligartede opgaver. Når der er travlt trives du med at mange efterspørger din arbejdskraft, og du kan bevare overblikket med flere forskellige opgaver samtidigt.

Vi arbejder med flyvedligeholdelse, så du er kvalitetsbevidst, omhyggelig og systematisk i dit arbejde.

Du har gode sproglige egenskaber inden for dansk og engelsk i skrift og tale. Du har evnen og viljen til at arbejde på et specialiseret værksted, hvor du har mulighed for løbende kurser relateret til dine arbejdsopgaver.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).

Aflønning sker med en basisløn på 23.637,96 kr. pr. måned.
Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.
Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Aalborg.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte værkstedsleder Thomas Bach Thejl på telefon 2555 2799.

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Julie Cramer-Palmquist på telefon 3266 5692.

Ansøgningsfristen er den 7. december 2023. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse 1. januar eller efter aftale.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer inden for deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørresundby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Nørresundby
  • Torsdag den 07. december 2023

Lignende jobs

  • Smed i Løgstør

    Smed søges til organisation/virksomhed i 9670 Løgstør
    • Smed
    • Løgstør
    Få mere info
  • Smed i Hadsund

    For vores kunde beliggende i Hadsund søger [xxxxx] en klejnsmed til værkstedsopgaver. arbejdsopgaverDine arbejdsopgaver vil primært være MAG/C02 svejsning af plade og rør. Der kan også for..
    • Smed
    • Hadsund
    Få mere info
  • Smed i Aars

    Er du morgenfrisk eller vil du hellere tage aftentjansen? Til vores vedligeholdelsesafdeling søger vi kompetente smede, som sammen med det øvrige team er med til at skabe en stabil drift og mest .
    • Smed
    • Aars
    Få mere info
  • Smed i Aalborg

    Har du erfaring fra metalindustrien, og vil du trives med at arbejde på et 4-dages aftenhold? Har du tidligere arbejdet med en kantbukker, eller har du lyst til at lære det? Så er det måske dig, vi..
    • Smed
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Nørresundby

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Nørresundby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1