4 håndværkere til UDD

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Håndværkere til dekommissionering af de nukleare anlæg på Risø

For at sikre den fortsatte fremdrift i opgaven med at dekommissionere de tidligere nukleare anlæg på Risø, søger vi fire motiverede, stabile og samarbejdsmindede håndværkere

I Dansk Dekommissionering løser vi en unik samfundsopgave i dansk sammenhæng: Oprydning efter mere end 40 års forsknings- og forsøgsaktiviteter på Risø.

Samtidig håndterer og lagrer vi radioaktivt affald fra både driften og dekommissioneringen af anlæggene samt fra resten af det danske samfund. Vi bidrager også til processen, der på længere sigt skal føre til en sikker deponering af affaldet, og her ligger der mange spændende opgaver i fremtiden.

Som ansat hos os bliver du en del af en spændende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, der prioriterer work/life-balance, og med et tæt samarbejde på tværs af fag.

Din rolle

Din vigtigste opgave vil være at udføre demonteringen af de tre sidste nukleare anlæg på Risø. Disse opgaver kræver både specialløsninger, men også mere gængse teknikker. Det er opgaver, der kræver flere forskellige håndværksmæssige forudsætninger, og her har vi brug for flere dygtige folk til at hjælpe os med at komme i mål.

Du vil primært blive tilknyttet et dekommissioneringsprojekt. Det kan enten være DR 3, hvor vi pt. er i gang med at fjerne betonen, der har afskærmet reaktorkernen, eller Hot Cells-anlægget hvori der har været håndteret bestrålet materiale, og vi er i gang med at rense cellerne indvendigt før betonkonstruktionen skal nedbrydes - eller det tredje projekt, Behandlingsstationen, hvor det radioaktive affald tidligere blev behandlet. Eksempler på konkrete opgaver kan være afrensning af overflader både fjernbetjent og direkte, skæring af beton med sav eller wire, rengøring i klassificerede arbejdsområder samt udtagning og pakning af radioaktive emner.

Samarbejde er omdrejningspunktet i DD, og derfor kan det også blive nødvendigt, at du hjælper til på de andre projekter og opgaver, når det kræves.

Uanset hvilket projekt, du bliver en del af, foregår arbejdet i mindre teams og udføres i henhold til arbejdsplaner for at sikre at arbejdet udføres korrekt, både mht. den konventionelle sikkerhed og strålebeskyttelsesmæssigt.

Dine nye kollegaer
Du bliver en del af enheden Udførende Dekommissionering, UDD, hvor du sammen med i alt 15 kollegaer, har til opgave at sikre fremdriften i dekommissioneringsprojekterne. Derudover er der en el-gruppe i enheden, som varetager alt el-arbejde for hele DD. Samarbejde er omdrejningspunktet i opgaveløsningen både internt i enheden, men også på tværs i DD bl.a. med de projektansvarlige ingeniører, der planlægger de enkelte dekommissioneringsprojekter.

Kendetegnende for Dansk Dekommissionering og enheden Udførende Dekommissionering er gode muligheder for inddragelse og udvikling, og derfor søger vi også dig, der gerne kommer med nye input og erfaringer.

Dine kvalifikationer
Du har en relevant håndværksmæssig uddannelse og gerne erfaring inden for metalfaget f.eks. værktøjsmager, maskinarbejder, smed eller lignende.

Det er en fordel, hvis du besidder kran- og/eller truckcertifikat, ligesom at du skal være indstillet på at en del af arbejdet vil foregå iført heldragt.

Har du erfaring med at arbejde med miljøfarlige stoffer eller miljøsanering, vil det også være en fordel.

Vi forventer ikke, at du har arbejdet med radioaktive materialer før, så det skal vi nok lære dig. Du vil modtage en grundig sidemandsoplæring og en introduktion til strålebeskyttelse.

Som person lægger vi vægt på, at du er samarbejdsminded og sikkerhedsbevidst, omhyggelig og struktureret.

Om at arbejde i Dansk Dekommissionering
Hos os får du et udfordrende job, ordnede arbejdsforhold, og en god portion fleksibilitet og bliver samtidig en vigtig del af vores samlede opgave med at dekommissionere de nukleare anlæg på Risø og håndtere affaldet derfra.

Vi tilbyder et inspirerende og sikkert arbejdsmiljø, hvor arbejdssikkerheden, både den konventionelle og strålingsbeskyttelsen vægter højt.

Hos os får du en 37 timers arbejdsuge med fleks-ordning og betalt frokostpause.

Vi vil gerne bidrage til at udvikle vores medarbejdere, og derfor er der også mulighed for at dygtiggøre sig med kurser og andre kompetenceudviklende tiltag.

Du får indflydelse på egen møde-/gå hjemtid og gode vilkår for barsel/forældreorlov mv. Det tror vi på er med til at motivere i hverdagen.

Omkranset af Roskilde Fjord tør vi godt påstå, at vi kan tilbyde dig en unik hverdag i unikke omgivelser med hjælpsomme kolleger, der bidrager til et godt arbejdsliv.

Løn og ansættelsesforhold
Du vil blive ansat efter den relevante overenskomst i staten.

Vi forventer at kontakte mulige kandidater telefonisk løbende og afholde samtale med rundvisning i uge 23 og 24.

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Roskilde
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    LUBI søger for en kunde i Sorø en dygtig montør/klejnsmed til montage af større maskiner i et værkstedsmiljø. Vi søger en engageret og kvalitetsbevidst medarbejder, som er klar til at tage ansvar o..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Dygtig klejnsmed med sans for detaljen søges. Hos LUBI søger vi for en kunde en dygtig klejnsmed til værkstedsarbejde. Vi søger en detaljeorienteret medarbejder med erfaring i 135/136/138 svejsni..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Vi søger dygtige klejnsmede med speciale i rustfri TIG svejsning (141) og erfaring med HL045 svejsestilling. Jobbet vil både være i værksted og på montage, så det er nødvendigt at du har kørekort. .
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Smed på Midt-og Vestsjælland

    Pladesmed søges!LUBI Job søger på vegne af en kunde en dygtig pladesmed til traditionelt karosseri- og pladearbejde. Så hvis du er udlært eller har tilsvarende erfaring, og ønsker at arbejde i en s..
    • Smed
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 4
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 3