Børnesocialrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Ungerådgiver til headspace Holbæk

Er du vores nye ungerådgiver i headspace Holbæk?

Vi søger to initiativrige, engagerede og selvstændige ungerådgivere til headspace Holbæk.

Som ungerådgiver fungerer du i en alsidig funktion. Kan du se dig selv bygge bro mellem en frivillig organisation og ungdommen i Holbæk Kommune, og sikre, at alle børn og unge i området kender til os? Har du lyst til at afholde ungesamtaler, oplæg, workshops med udgangspunkt i mental sundhed og ungdommens tematikker? Kan du se dig selv i et mindre team, der arbejder tæt sammen med frivillige om at løfte opgaverne? Så har du nu muligheden for at blive en del af en spændende organisation, hvor du hver dag gør en forskel for børn og unge.

Nogen at tale med

headspace er et initiativ under Det Sociale Netværk. Vi tilbyder gratis og anonym rådgivning til børn og unge i alderen 12-25 år, som har brug for nogen at tale med. I headspace er intet problem for stort eller småt, og vi møder de unge på deres præmisser. Frivillige rådgivere fungerer som en central del af vores rådgivning.

Du skaber kendskab i lokalmiljøet og fokus på mental sundhed

De primære arbejdsopgaver vil bestå af samtaler og gruppeforløb samt afholdelse af oplæg og workshops på vegne af headspace, skabe synlighed og arrangere events i samarbejde med lokale aktører i kommunen. I headspace får du mulighed for at arbejde i en organisation med højt til loftet, og vi forventer derfor, at du er selvstændig og struktureret i dit arbejde. Du vil ligeledes indgå i den daglige drift af centeret, hvor du også arbejder tæt sammen med frivillige, der brænder for at gøre en forskel.

Du bliver en del af en organisation, der vægter faglig sparring, supervision og undervisning højt. Sådan sikrer vi, at du fortsat udvikler dig og bedst kan hjælpe de unge. Et godt arbejdsmiljø er højt prioriteret. Vi ønsker en sjov, uformel hverdag med minimalt bureaukrati, og hvor de unge altid kommer i første række. Hjælpsomhed og faglig sparring står øverst på listen, så vi altid kan give børn og unge den hjælp, de har brug for.

Din profil

  • Du har formodentlig en uddannelse inden for det pædagogiske, sociale, kommunikative eller sundhedsfaglige område.
  • Du har erfaring med målgruppen børn og unge og gerne med rådgivning.
  • Du har erfaring med eller interesse for at arbejde med frivillige og finder det motiverende at være med til at skabe rammerne om et hyggeligt, trygt og fagligt velfunderet fællesskab.
  • Din arbejdsplads er headspace Holbæk, men du skal have mulighed for at komme rundt i hele kommunen, når der skal holdes oplæg på skolerne mv., så et kørekort og bil er en fordel.

Som person er du udadvendt, initiativrig, imødekommende og nærværende. Din hverdag vil være fleksibel og omskiftelig, og du er i høj grad selv med til at planlægge din hverdag og arbejdsopgaver. Du går til jobbet med en lyst og vilje til at være opsøgende i dit arbejde.

Vi tilbyder

  • Et sjældent og spændende arbejde, hvor du kan gøre en forskel for unge og samtidig være med til at præge headspace som fremtidens ungerådgivning.
  • Mulighed for at starte i et nyt headspace-center og gøre en forskel i Holbæk Kommune.
  • Undervisning, sparring og supervision med en bred vifte af fagpersoner.
  • Mulighed for at blive en del af et engageret og tværfagligt miljø, hvor frivillige og ansatte samarbejder om at fremme børn og unges mentale sundhed.

Interesseret?

Der er tale om to projektstillinger med ansættelse frem til 30. juni 2027, med mulighed for forlængelse. Stillingerne er på 37 timer om ugen med udgangspunkt i en bruttoløn på 28.000 kr. med mulighed for individuel lønforhandling.

Hvis vi har fanget din interesse, så send os din ansøgning og cv senest d. 22. februar 2024.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte centerchef Mette Truesen på [email protected] eller på 53733012. Samtalerne forventes afholdt den 26. februar i Holbæk. Vi stiler efter en ansættelse fra d. 1. april eller hurtigst muligt.

Du kan læse mere om headspace på vores hjemmeside www.headspace.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Holbæk
  • Torsdag den 22. februar 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Køge

    Om stillingen: Gennem de seneste år har vi indført F-ACT teams i behandlingsarbejdet i Distriktspsykiatrien Køge, og vi er nu godt i gang. Som socialrådgiver hos os vil du derfor komme til at d..
    • Socialrådgiver
    • Køge
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Er du en dedikeret socialformidler eller socialrådgiver med passion for socialfaglig udvikling og kvalitetsbehandling? Vil du være med til at hæve overlæggeren for den gode sagsbehandli..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Hvis..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    Socialrådgiver til Den sikrede institution Stevnsfortet. Den sikrede institution Stevnsfortet søger socialrådgiver til tiltrædelse pr. 1. juli 2024. Stevnsfortet løser på landsplan anbringels..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2