Voksenrådgivningen i Center for Handicap og Psykiatri i Hvidovre Kommune søger dygtige socialfaglige medarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Center for Handicap og Psykiatri i Hvidovre Kommune opnormerer, og søger i den forbindelse dygtige socialfaglige medarbejdere til Voksenrådgivningen.

De ledige stillinger er til besættelse pr. 1. december 2021 eller snarest muligt. Der er tale om 2-3 fuldtidsstillinger og en 30 timers stilling. Den ene stilling skal desuden varetage BPA- sager (§ 96).

Stillingerne er forankret i et team, der varetager målgruppen af borgere med komplekse fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Det er primært borgere som modtager massiv længerevarende støtte.

Voksenrådgivningen er myndighedsafdelingen i Center for Handicap og Psykiatri, og varetager sagsbehandling og koordination af den socialfaglige indsats for borgere, over 18 år i henhold til serviceloven. Vores målgruppe er voksne borgere med nedsat fysisk og psykiske funktionsevne; herunder handicap, psykiatri, hjemløse og misbrugsområdet. Vi arbejder primært inden for servicelovens kapitel 5.

I Voksenrådgivningen er vi 17 socialfaglige rådgivere, to rusmiddelkonsulenter samt to gadeplansmedarbejdere. Vi arbejder i teams, samtidig med at vi hjælper hinanden på tværs. Vi er en blandet personalegruppe, hvor der er højt til loftet og høj faglighed.

Vi yder råd og vejledning til borgere og deres pårørende. Vi udreder borgernes støttebehov efter VUM-metoden, og udarbejder indstillinger og afgørelser. Vi følger op på foranstaltninger i bo- og dagtilbud, og udmåler socialpædagogisk støtte til borgere i eget hjem, herunder også for borgere bosat i andre kommuner. Herudover repræsenterer vi det sociale område i kommunens rehabiliteringsteam.

I det faglige arbejde har vi særlig fokus på voksenudredningsmetoden og udarbejdelse af SMART-mål, for derigennem at kvalitetssikre vores service for borgerne. Vi lægger vægt på et godt samarbejde med, samt inddragelse af borgerne, og vi arbejder med opfølgninger og med et rehabiliterende sigte.

Hvidovre Kommune kan beskrives som en køberkommune, hvilket betyder at vi gør brug af mange eksterne tilbud.

Om stillingerne

Stillingerne er forankret i et team, der varetager målgruppen af borgere med komplekse fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Det er primært borgere, som modtager massiv længerevarende støtte. Teamet kommer fremover til at bestå, af otte rådgivere, hvoraf den ene har en teamkoordinatorfunktion. Teamets målgruppe er afgrænset ved, at de modtager pension. Det er derfor en blandet borgergruppe, der både kan have fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Hver rådgiver har ansvar for egen sagsstamme, men arbejder samtidig teambaseret; hvilket betyder, at vi hjælper og sparrer med hinanden i hverdagen og på ugentlige teammøder. Enkelte rådgivere har desuden ansvar for BPA-sager (§ 96).

Du vil blive en del af et engageret og hjælpsomt team, der glæder sig til at tage imod dig som ny kollega.

De primære opgaver der varetages i teamet er:

  • Råd og vejledning af borgere, pårørende og samarbejdspartnere
  • Varetagelse af egen sagsstamme
  • Udarbejdelse af VUM-udredninger, indstillinger, afgørelser samt sociale handleplaner
  • Opfølgning og tilsyn på borgernes indsatser
  • Den ene stilling skal varetage BPA- området sammen med en kollega.

Vi tilbyder

Der er stor selvstændighed i planlægningen af arbejdet og der er fleksibel arbejdstid. Der er mulighed for at arbejde bredt med lovgivningen, og for at bruge dit helhedssyn. Der er nærværende og tilgængelig ledelse. Desuden sidder vi på enmandskontorer.

Du vil få fagligt dygtige og dedikerede kollegaer, som vægter trivsel og et godt arbejdsmiljø.

Om dig

  • Du er uddannet socialrådgiver/socialformidler, og har erfaring fra en lignende myndighedsstilling inden for det voksenspecialiserede område.
  • Du har taget stilling til målgruppen og kan lide at arbejde med de arbejdsopgaver, der knytter sig til lige præcis dette område.
  • Du kan arbejde selvstændigt og systematisk, og ser dokumentation, som en integreret del af dit arbejde.
  • Du er nysgerrig i din tilgang og kan arbejde strategisk i din sagsbehandling.
  • Du forstår at navigere i spændet mellem at yde en god service for borgerne og deres pårørende, samtidig med at du har forståelse for de rammer, du arbejder under.
  • Du er robust og samtidig empatisk i din tilgang, og kan forvalte myndighedsrollen på en professionel måde.
  • Du er en teamplayer og vægter samarbejde, både internt i afdelingen og ud i organisationen, højt, og ser samarbejde som en forudsætning for at lykkedes med at skabe gode løsninger for, og med borgerne.

Det vil være en stor fordel, hvis du har kørekort, da vi laver hyppige opfølgninger hos borgerne.

Løn- og ansættelsesproces:

Stillingerne aflønnes efter gældende overenskomst med udgangspunkt i Ny Løn, i forhold til kvalifikationer og funktioner.

Ansøgningsfristen er søndag den 24. oktober.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 27. oktober.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte myndighedsleder i Voksenrådgivningen Ditte Marie Blond på tlf. 61916995, eller socialrådgiver Isa Larsen på tlf. 93513478.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=669ca841)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Hvidovre
  • Søndag den 24. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2