Teamkoordinator til Center for Afhængighed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Center for Afhængighed søger en teamkoordinator til kommunens misbrugscenter.

Sammen med gruppelederen får du driftsansvaret for Center for Afhængighed, som varetager misbrugsbehandling i Guldborgsund Kommune i henhold serviceloven §§ 101 og 101a samt sundhedsloven §§ 141 og 142.

I Socialpsykiatrien og Center for Afhængighed i Guldborgsund kommune har vi en ambition om, at praksis skal være funderet i den recovery orienteret og den rehabiliterende tilgang. En omlægning, hvor du som teamkoordinator sammen med gruppelederen, kommer til at spille en vigtig rolle i forhold til at være forgangsmand og skabe følgeskab.
Det er derfor vigtigt, at du som teamkoordinator har stærke faglige og relationelle kompetencer, at du er nærværende og prioriterer dialogen med gruppelederen og hver enkelt medarbejder. Samt at du formår at inddrage både gruppeleder, medarbejder og borgere i dialog i forhold til driften.

Du skal sammen med gruppelederen og medarbejderne arbejde målrettet med at løse Guldborgsunds kerneopgave som er:

"Vi skal styrke borgerens muligheder for at mestre egen tilværelse, og i samarbejde med borgerne, sikre at alle indgår i relevante fællesskaber"

I Guldborgsund Kommune arbejder vi med "det guldborgsundske mindset", der sætter retning for, hvordan opgaverne i organisationen skal løses og hvilke værdier, der skal ligge til grund for opgaveløsningen. Et væsentligt element er samarbejde og partnerskaber – med fokus på helheder og udnyttelser af potentialerne.

Om Center for Afhængighed:
CFA er en behandlingsinstitution for borgere, som har udviklet et uhensigtsmæssigt forbrug af rusmidler. Institutionen som du vil blive teamkoordinator for er hus delt op i 5 teams: visitation, alkohol, stofophør, ungebehandling samt medicinsk og stabiliserende/reducerende team. Derudover har borgerne mulighed for at deltage i dagbehandling.

Du vil blive teamkoordinator for et hus med 23 engagerede medarbejder med forskellige socialfaglige og sundhedsfaglige uddannelser. Vi er en institution, hvor fagligheden sættes i højsæde, og vi arbejder løbende med at holde os ajour med udviklingen på området. Derfor er vi også et hus, der er under konstant udvikling. I CFA sættes trivsel og arbejdsglæde i højsæde.

Det vil være en absolut fordel, hvis du har erfaring for arbejdet med målgruppen, samt viden om misbrugsområdet, og hermed indblik i de potentialer, der er i forhold til at etablere samarbejde, der kan biddrage til at opkvalificere indsatsen.

Om stillingen:
Du får din daglige gang på Center for Afhængighed og vil her indgå i et ledelsesteam med gruppelederen for CFA, sammen med hvem du får ansvar for den daglige drift.

Vi forventer:
  • At du har en socialfaglig eller sundhedsfaglig grunduddannelse
  • At du er i stand til at reflektere over egen faglig praksis og er indstillet på at udvikle og forny dig
  • At du har erfaring med misbrugsbehandling
  • At du evner at bevare roen i pressede situationer


Vi tilbyder:
  • At du bliver del af en organisation, hvor du som teamkoordinator vil få mange udviklingsmuligheder i forhold til organisation og egen faglighed
  • At du bliver en del af et hus med høj grad af trivsel og faglighed


Ansættelsesvilkår: Efter gld. overenskomst. 37 timer pr. uge. Stillingen er til besættelse pr. 1. december 2021.

Mere information: Får du ved henvendelse til gruppeleder Jane Strandgaard Clausen 25 18 05 89.

Ansøgningsfrist: Den 25. oktober 2021

Samtaler: Den 28. oktober 2021

Ansøgningsprocedure: Send din ansøgning ved at klikke på "send ansøgning" og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Guldborgsund Kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=218a03ae)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Nykøbing Falster
  • Mandag den 25. oktober 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Lolland og Falster

    I Social Service, Strategi & Samarbejde bidrager vi til, at [xxxxx] er et godt sted at leve og bo - også for mennesker i sårbare og svære livssituationer. Vi håber, at du vil være me..
    • Socialrådgiver
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Lolland og Falster

    ”Vi skal styrke borgernes muligheder for at mestre egen tilværelse og i samarbejde med borgerne sikre, at alle kan indgå i relevante fællesskaber”, sådan formuleres kerneopgaven i Guldborgsund Komm..
    • Socialrådgiver
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Nakskov

    Vil du arbejde målrettet med socialfaglige vurderinger og afgørelser? Vil du være med til at engagere og motivere familierne til at fastholde en tværfaglig udviklingsindsats med fokus på barnet og .
    • Socialrådgiver
    • Nakskov
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Lolland og Falster

    Har du en sundhedsfaglig baggrund og lyst til nye udfordringer? Motiveres du i samarbejdet med borgere om at styrke deres mulighed for at mestre egen tilværelse? Så er du måske vores nye visitatork..
    • Socialrådgiver
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1