To faglig pædagogisk leder til at stå i spidsen for den faglige kvalitet i Engbo Kerteminde Hus A, B og Hus C.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kerteminde

Kan du lede, så det løfter den faglige kvalitet på det specialiserede socialområde? Er du enig i, at ledelse lykkes bedst, når lederen er tæt på medarbejderne i hverdagen og går i dialog, men samtidig sætter tydelig retning? Så er du måske vores nye faglige leder her i Engbo Kerteminde.

Ansættelsen af faglige ledere i Engbo Kerteminde er en del af en større indsats på Region Syddanmarks socialområde, hvor vi opprioriterer faglig ledelse og nærledelse. Flere afdelinger i Handicapcenter Fyn er nu i gang med at rekruttere faglige ledere, så der bliver rig mulighed for sparring og videndeling.

På Region Syddanmarks socialområde tilbyder vi pladser til borgere med komplekse sociale problemstillinger. Kompleksiteten stiger og vi har brug for dygtige faglige ledere der – sammen med vores afdelingsleder – kan sikre løbende udvikling og tilpasning til det, den enkelte borger har brug for.

Engbo Kerteminde er delt i to huse, hus A-B og hus C, som ledes af en afdelingsleder. Der skal ansættes en faglig leder i hvert hus samt en fælles arbejdstidsplanlægger, der dækker hele afdelingen.

I Engbo Hus A og B har vi borgere med forskellige fysiske og psykiske handicaps, bl.a. en borger med særligt stort støttebehov, hvor udadreagerende adfærd kan forekomme.

Vi har også borgere med følgende diagnoser:

- Prader Willi syndrom (PWS), Downs syndrom, Cri du chat, Pickwick syndrom samt forskellige psykiske lidelser.

Engbo Hus C er for borgere med alle typer af fysiske og psykiske handicaps. Vi har to borgere med særligt stort støttebehov, hvor udadreagerende adfærd kan forekomme.

Vi har fokus på at vedligeholde og stimulere opnåede færdigheder i et hjemligt miljø. Via social træning får beboerne en tilværelse, hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes evner, ønsker og behov, og hvor respekten for den enkelte er højt prioriteret. Livskvalitet og indflydelse på eget liv er nøgleordene.

Fælles for husene er, at vi tager afsæt i den enkelte borgers ønsker og evner i forhold til udvikling, medindflydelse, tillid, kommunikation og livsglæde. Støtten er individuelt tilrettelagt.

Din rolle

Som faglig leder forventes du at ”gå foran” og være opdateret på ny faglig viden i forhold til vores målgrupper. Du skal være velfunderet i vores teoretiske og metodiske afsæt, som du kan bruge konstruktivt og aktivt understøttende i samspil med såvel medarbejdere som borgere. Vi lægger vægt på, at du:

  • Har relevant uddannelse og relevant erfaring inden for området
  • Kan påtage dig fagligt ledelsesansvar
  • Er nysgerrig og fagligt velfunderet
  • Har stærke kompetencer i ledelse af tværfagligt samarbejde
  • Kan træffe selvstændige beslutninger inden for de aftalte rammer
  • Kan bruge KRAP som en pædagogisk tilgang/værktøj
  • Har mod til at udfordre praksis

Som faglig leder skal du sammen med afdelingslederen videreudvikle det stærke faglige fundament, vi står på, og sikre, at alle arbejder ud fra dette. Det kræver en dialogbaseret tilgang, hvor du i dagligdagen er tæt på medarbejderne, men samtidig kan sætte tydelig retning og formidle de forventninger, der er til opgaveløsningen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

  • Faglig koordinering og sparring med medarbejdere i henhold til udarbejdelse af delmål ud fra § 141 bestillinger, kommunikationspas, borgerbeskrivelser m.m. (Vi bruger KMD Nexus).
  • Forestå og afholde teammøder
  • Pædagogisk arbejde med borgerne
  • Løbende kontakt til sagsbehandlere
  • Arrangere og deltage i statusmøder samt andre relevante samarbejdsmøder og være referent ved disse møder
  • Kvalitetssikring og udvikling af vores faglighed og dokumentations- og målarbejde og have blik for implementeringsdelen
  • Indsigt i og forståelse for takster, som er grundlag for indsatsen hos borgerne, herunder sparring med personalet i forhold til timeberegning
  • Forestå afholdelse af personalemøder, status- og/eller takstforhandlingsmøder i lederens fravær

I Engbo Kerteminde er arbejdsmiljø og trivsel et fælles ansvar. Du skal derfor kunne bidrage til en arbejdsplads med høj trivsel og bringe eventuelle opmærksomhedspunkter videre til afdelingslederen, der har ansvaret for personaleledelsen i Engbo Kerteminde.

Om dig

Du skal søge denne stilling, hvis du:

  • Har lyst til at stå i spidsen for den faglige udvikling og videreudvikle den specialiserede faglighed, vi allerede er i besiddelse af
  • Vil være en del af et ledelsesteam med en afdelingsleder, der vægter en inddragende,
    anerkendende og dialogbaseret tilgang som afsæt for kvalitet og udvikling på det pædagogfaglige område
  • Ønsker en dagligdag i tæt samarbejde med fagligt dygtige og engagerede medarbejdere

Vi sørger for den bedste start for dig med en grundig introduktion og rig mulighed for sparring. Der vil bl.a. blive afholdt kompetence- og introduktionsforløb for kredsen af de ca. 15 faglige ledere, vi er ved at ansætte i centret.

Vi lægger særligt vægt på, at du kan inspirere medarbejderne fagligt og udviklingsmæssigt, herunder skabe følgeskab og motivation for faglig udvikling. Derudover er det vigtigt for os, at du har gode samarbejdsevner, at du kan arbejde struktureret og har et godt overblik.

Løn- og ansættelsesvilkår

Som faglig leder vil du komme til at arbejde både i dagvagter og aftenvagter samt f.eks. hver tredje weekend, så der er nærværende ledelse på forskellige tidspunkter af døgnet. Den konkrete tilrettelæggelse vil være fleksibel og ske i dialog med afdelingslederen, som du kommer til at referere til.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med SL.

Stillingen ønskes besat fra 01.02.2024

Du er meget velkommen til at tage kontakt til konstitueret afdelingsleder Ulrich Hermansen på tlf. nr. 20271526 eller konstitueret afdelingsleder Brit Bremer på tlf. nr. 21646690, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Din ansøgning

Send din ansøgning senest søndag den 10.12.2023. Første runde ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 14.12.2023 og en evt. anden samtale onsdag den 20.12.2023 om formiddagen.

Mellem første og anden samtalerunde vil vi evt. anvende test.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kerteminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Kerteminde
  • Søndag den 10. december 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Fyn

    Myndighedsrådgiver til voksenhandicap- og psykiatriområdetDet er torsdag formiddag og du er på vej tilbage til kontoret, efter at du har kontraktforhandlet med et botilbud i anden kommune. Du h..
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Fyn

    Er du en socialrådgiver/socialformidler med et brændende ønske om at gøre en forskel for udsatte børn og unge i [xxxxx]? Har du erfaring med myndighedsområdet eller har du lyst til at a..
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Fyn

    Vi er i gang med en spændende proces med etablering af et Familieplejeafsnit. Er du motiveret for at gøre en forskel for udsatte børn og unge? Hvis du motiveres af at have ansvar, gøre en forsk..
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Fyn

    Vil du tage barnet(s lov) i hånden og have tid til at gøre det du er bedst til- socialrådgivning?Brænder du for socialrådgivning med hjerne og hjerte, og vil du via dialog og inddragelse være med t..
    • Socialrådgiver
    • Fyn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Kerteminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Kerteminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0