Energisk og dygtig socialfaglig koordinator søges til Memox København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du have et job i en privat virksomhed, hvor vi støtter udsatte børn og familier til en bedre hverdag? Har du lyst til at være en del af et energisk team i en organisation, hvor vi har det sjovt? Kan du løse opgaver selvstændigt og samtidigt bidrage ligeværdigt i teamwork?

I Memox tilbyder vi blandt andet familiebehandling, kontaktpersonsordninger, støttet samvær, overvåget samvær og mentorordninger. Kommunerne er vores vigtigste samarbejdspartnere, og vi har en stor gruppe af flersprogede og dygtige familiebehandlere og kontaktpersoner i Memox. Vi har hovedkontor på Amager, men har også afdelinger i Jylland og på Fyn.  Vi støtter flere og flere familier til bedre trivsel og vi har derfor løbende brug for socialfaglige koordinatorer. Aktuelt har vi 1 ledig stilling til vores kontor i København.

I Memox brænder vi for at spille hinanden bedre. Som socialfaglig koordinator kommer du til at arbejde med en bred vifte af opgaver i en hverdag, hvor dagene aldrig er ens. Sammen med konsulenterne er du kernen i Memox opgaveløsning. Du har kontakt til både kommunen, konsulenten og familien. Du er det bindeled, der sikrer en høj faglig kvalitet og den skriftlige dokumentation af vores arbejde ude i familierne. Du understøtter konsulenterne, ved blandt andet løbende faglig sparring og opfølgningsmøder. Du har overblikket og er koordinerende i de enkelte indsatser. Du skal sikre, at der er progression i vores arbejde ude i familien, samt at arbejdet udføres i forhold til målene i handleplanen. Samtidig er du med til at vurdere hvornår målene er opnået eller hvornår rådgiver skal underrettes ved for eksempel bekymring.  Generelt har du en bred vifte af kontaktflader både internt og eksternt. Dette med henblik på kvalitetssikring, salg og udvikling af vores opgaveløsning.

Derfor er det vigtigt for os, at du besidder følgende kompetencer:

  • Du er socialrådgiver eller har en anden relevant faglig uddannelsesmæssig baggrund.
  • Du har et bredt kendskab til arbejdet i en offentlig organisation med konkret forståelse for og erfaring med kommunernes behov og betingelser – og myndighedserfaring er et krav. Det er en stor fordel, hvis du også har behandlingserfaring med målgruppen, udsatte unge og familier
  • Du er fagligt skarp, kan holde fokus på det enkelte barn og på at sikre, at vi løser den opgave, vi er bestilt til. Derudover har du et bredt og velfunderet kendskab til Serviceloven på børneområdet og meget gerne viden om Signs of Safety
  • Du er exceptionelt god til at samarbejde og har en anerkendende tilgang til dig selv og andre
  • Du er selvstændig, initiativrig, kan arbejde med korte deadlines og håndtere mange forskellige opgaver på én gang. Med andre ord formår du både at arbejde struktureret og håndtere at tingene ikke altid går som planlagt. Derfor er det vigtigt, at du ser dig selv som en der kan bevare overblikket, prioritere samt have mange bolde i luften på en gang.
  • Du er dygtig og effektiv til at formulere dig på skrift


Kørekort og adgang til bil er et krav.

Du er velkommen til at kontakte teamleder Karina Jensen for at høre mere om stillingen på 53 83 33 17, ligesom du kan læse mere om os på: www.memox.dk.   

Arbejdstid: 37 timer.

Ansøgningsfrist: d. 11. juli. Der afholdes 1 samtaler d. 14. juli og 2 samtaler d. 16. juli.

Opstart: 1. september 2021.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • København S
  • Søndag den 11. juli 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i København

    Brænder du for at understøtte aktivitet og deltagelse i hverdagen for borgere med funktionsnedsættelser?Vil du gerne arbejde tværfagligt med en masse dygtige kollegaer, som alle arbejder med se..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    1 Socialrådgiver til Social- og Sundhedsfaglig enhed i [xxxxx] Er du drevet af faglig udvikling? Har du flair for at navigere i svære situationer? Er du nysgerrig, videbegærlig? Har .
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København V

    København Er du en erfaren socialrådgiver, og har du lyst til at bruge din faglighed på at gøre en forskel for alvorligt tilskadekomne medarbejdere i Politiet? Så er det måske dig, vi leder eft..
    • Socialrådgiver
    • København V
    Få mere info
  • Socialrådgiver i København

    Vi har fået tildelt flere ressourcer og sagt farvel til andre og leder derfor efter nye kollegaer.Er du dedikeret til udsatte børn, unge og deres familier? Er du uhøjtidelig, kan du tænke kreat..
    • Socialrådgiver
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1