Hjemmevejleder til Ungeenheden Gladsaxe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Ungeenheden Gladsaxe søger en hjemmevejleder til unge med handicaps og psykosociale udfordringer

Kan du se dig selv i funktionen som hjemmevejleder for unge med psykosociale udfordringer og forskellige handicaps, hvor du i tæt samarbejde med myndighedssagsbehandlere sikrer den bedste indsats for handicappede unge i Gladsaxe?
Du bliver sammen med 4 andre kolleger ansvarlige for hjemmevejledningen efter Servicelovens §§ 82b og 85 for unge under 30 år.
Du vil have base i et åbent kontorlandskab med fleksible pladser i Ungeenheden, der er præget af et imødekommende, positivt og hjælpsomt arbejdsmiljø. Vi leder efter dig, der værdsætter ovenstående og er en energisk holdspiller, som også formår at arbejde selvstændigt.

Det bliver din opgave
Du får ansvaret for borgere, svarende til 26 timers borgerrettede timer, det er forskelligt hvor mange støttetimer de unge er bevilget. Herudover kommer transport, dokumentation og div. møder og kurser. Borgergruppen er unge med særlige behov i aldersgruppen fra 18–30 år som modtager støtte efter servicelovens voksenbestemmelser. Formålet med støtten er at styrke den unges egne muligheder for at udvikle sig og udnytte sine potentialer i det omfang det er muligt. Indsatserne skal understøtte borgernes muligheder for at fastholde og udvikle egne ressourcer, fremme en øget selvstændighed, forbedre den enkeltes sociale og personlige kompetencer samt fremme inklusion i samfundet såsom tilknytning til uddannelse eller arbejdsmarkedet. Du skal sikre, at du yder rette støtte til borgeren og sørge for, at der skabes progression i forløbet. Herudover sørge for at inkludere alternative muligheder indenfor Ungeenhedens rammer, gennem andre samarbejdspartnere eller frivillige tilbud. Som hjemmevejleder løser du opgaverne sammen med borgerne enten i borgerens eget hjem, eller der hvor borgeren har behovet for støtten. Du arbejder ud fra de mål og delmål som du, borger og myndighedssagsbehandler har fastsat og ud fra en recovery- og rehabiliterende tilgang. Din arbejdstid er mellem kl. 8-16, hvor der er mulighed for fleksibel arbejdstid og vi cykler til rundt til borgerne.

Hvad forventer vi af dig?
Du skal kunne skabe overblik sammen med borgeren og fastholde borgeren i arbejdet med de fastsatte mål og delmål. Du skal kunne motivere den unge til at tage imod støtten, herunder skift af tilbud, hvis det vurderes at der ikke skabes progression i det nuværende forløb. Du skal derfor være skarp i forhold til, hvornår og hvordan den unge kan udfordres i tæt samarbejde med myndighedssagsbehandler, så formålet med støtten opnås.

Du arbejder selvstændigt
Du planlægger selv din tid og fordeler din tid på borgerne i forhold til de bevilgede timer. Du trives i at have en udkørende funktion, hvor støtten som udgangspunkt tilbydes der hvor det giver mening for borgeren.

Du er pligtopfyldende
Borgerens retssikkerhed skal vigtigst af alt være i top og dokumentationen i højeste kvalitet. Du finder det derfor vigtigt at lave notater og større skriftlige statusudtalelser som skal kunne bruges til at revurdere om den iværksatte støtte skaber tilstrækkelig progression og til at træffe afgørelser. Du skriver derfor også i et enkelt og forståeligt sprog.

Du kan bruge dig selv i relationen
Du bliver motiveret af stor variation i arbejdet og have forståelse for, at opgaven kan ændre sig alt efter borgerens livssituation. Du er derfor dygtig til det relationsskabende arbejde uden at gøre borgeren afhængig af dig som person. Du skal i arbejdet med de unge kunne bruge relationen til at være grænsesættende og skabe struktur med henblik på borgerens selvstændiggørelse og løsrivelse fra støtten på sigt.

Du har fokus på den daglige drift og er omstillingsparat
Dine dage vil ikke være ens og dagen ender sjældent som du først planlagde. Der vil være perioder, hvor du har flere borgere end andre og du skal derfor være fleksibel og have blik for, hvor du kan tilbyde din hjælp, så driften understøttes. Du skal finde det naturligt, at ”klemme” en ung ind i din kalender og have forståelse for, at den unge har behov for støtten når den efterspørges. Derfor vil dit dokumentationsarbejde ofte skulle laves i de huller der opstår i kalenderen hvis en borger aflyser en aftaler. Du ser en fordel ved at arbejde tæt sammen med myndighedssagsbehandlere Du er nysgerrig og sætter dig ind i relevant viden om målgruppen, relevant lovgivning og arbejdsgange. Du finder det spændende at fokusere på udviklingen for den unge, og spændende at være facilitator i forhold til at lande den unge i rette tilbud, herunder med et fokus på at opnå en tilknytning til uddannelse eller arbejde og dermed en selvstændig og lykkelig tilværelse. Du trives med, at hver ung har sine kompetencer, udfordringer og skånebehov, og derfor kræver hver deres individuelle indsats(er).

Din baggrund
Du har en socialfaglig baggrund og erfaring med relationsarbejde. Det er en fordel hvis du har erfaring med arbejdet med borgere inden for autismespektret. Du skal kunne lide at dokumentere dit arbejde og støtte borgeren i, at skabe en forandring i sit liv. Vi værdsætter, at du er socialfagligt engageret, har kendskab til målgruppen, og har lyst til at indgå i et team med forskellige baggrunde og erfaringer og hvor myndighed og hjemmevejleder arbejder tæt sammen omkring borgerne, for i fællesskab at selvstændiggøre de unge.

Det bliver du en del af
Du vil blive en del af Ungeenheden, som er placeret under Beskæftigelses- og Socialområde i Gladsaxe, hvor vi er 90 medarbejdere. Vi arbejder udelukkende med unge og alle med et fælles mål – at få unge i uddannelse/arbejde samt at de kan blive i stand til at opnå selvstændig tilværelse. Som ansat i Ungeenheden, får du fagligt udfordrende og afvekslende opgaver. Vi har høje forventninger til dig og hinanden og der er højt til loftet og let til grin. Du bliver en del af en arbejdsplads, med stort fokus på udvikling af det gode arbejdsmiljø.

Om ansættelsesforholdet
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til stillingen på 37 timer kan du kontakte Leder for Ungeenheden Mette Bløcher på telefon på 60 16 01 35 eller via mailadressen [email protected] .

Ansøgningsfrist er søndag 18. juli 2021. Samtaler forventes afholdt fredag 23. juli 2021.
Ansættelse er fra 1. september 2021 eller tidligere.

Ved ansættelse indhentes straffeattest og referencer fra tidligere ansættelser (2 seneste ledere).

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Søborg
  • Søndag den 18. juli 2021

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Herlev

    Passioneret socialrådgiver til RessourceafklaringsteametTror du på at alle kan bidrage på arbejdsmarkedet? Brænder du for at gøre en forskel for udsatte borgere? Så er det nu du skal slå til!.
    • Socialrådgiver
    • Herlev
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Taastrup

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Socialrådgiver
    • Taastrup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Herlev

    Vi søger en sagsbehandler på det specialiserede voksenområde fra 1. august 2024, eller efter nærmere aftale. Stillingen er på 37 timer om ugen. I Handicap og Psykiatri yder vi råd og vejledning..
    • Socialrådgiver
    • Herlev
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab, og er du også optaget af at udfolde og udfordre din faglighed i en dynamisk afdeling? Vi er i fuld gang med at implementere Barnets lov, opkv..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 2
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 3
23. maj 2024 3
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3