Socialrådgiver i FACT-team. Ambulant psykiatri, Distriktspsykiatri Køge.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Om stillingen:

Vi er i Distriktspsykiatrien i Køge i fuld gang med at færdigimplementere FACT-teams. I dette arbejde har vores lille gruppe af 3 socialrådgivere en vigtig rolle.

Vi har brug for at udvide gruppen med en deltids socialrådgiver, hvorfor vi søger en socialrådgiver til vores

Greve-Solrød team, særligt med fokus på pt’er med ADHD fra Lejre og Roskilde kommuner. Stillingen er på 16 timer/ugentlig

Vi søger en socialrådgiver:

  • Der med psykopatologisk forståelse kan indgå i patientforløb, hvor der er mulighed og behov for socialfaglig viden og støtte
  • Der kender reglerne og paragrafferne og holder af den tværsektorielle kommunikation med vores samarbejdspartnere ud i kommunerne. Her i særlig grad at have fokus på de koordinerende indsatsplaner (KIP) – de strukturerede netværksmøder

Der kan være med til at løfte den samlede tværfaglige opgaveløsning i FACT-teamet med

  • deltagelse i boardmøder, behandlingskonferencer, mv. Der har lyst til at have samtaler med patienter, hvor de er sociale problemer fylder, men også hvor der er andre problematikker

Da arbejdet foregår i FACT-team skal du være tværfagligt orienteret, sparre og kommunikere problemløsende, positivt og konstruktivt og i øvrigt være indstillet på i et mindre omfang at være udekørende og i kortere perioder at agere kontaktperson. Så du skal have kørekort – vi leverer bilen.

Ud over samarbejdet i huset, så vil du naturligvis også være i løbende kontakt med kommunens medarbejdere, herunder særligt IPS-konsulenterne, som vi skal være tæt i samarbejde med i vores pt. forløb i forsøget på at spotte mulige kandidater til regulære jobs eller uddannelse.

Recovery-tankerne vokser og udvikler sig hele tiden hos os. Du skal have talent for respektfuld kommunikation, udtrykke håb og finde løsninger i tæt samarbejde med patienten og samarbejdspartnere.

Hos os får du:

Masser af faglige udviklingsmuligheder og en mindre mono-faglig socialrådgivergruppe. Der vil også være mulighed for en vis tilknytning til den øvrige socialrådgivergruppe i andre Distriktspsykiatrier og sengeafsnit i Psykiatrien Øst. Relevante kurser og efteruddannelse kan søges. Og du tilbydes supervision i den tværfaglige gruppe.

Vi værner om et godt, trygt og humørfyldt arbejdsmiljø med fokus på opgaveløsningen. Vi mener, vi får tilfredse og glade kollegaer, når vi har succes med at løse opgaven.

Hvem er vi?:

Distriktspsykiatrien Køge, som ligger på Sygehusvej centralt i Køge, består af 3 FACT-teams og et OPUS-team alle med base i Køge, samlet set med over 45 medarbejdere bestående af læger, psykologer, sygeplejersker, sosu-assistent, pædagog, lægesekretærer, ergoterapeuter, peers og socialrådgivere.

Her udreder og behandler vi fortrinsvis borgere, der lider af psykose, svær affektiv lidelse eller personlighedsforstyrrelse, hvor der er brug for en grundig, opsøgende, fleksibel og tværfaglig udrednings- og behandlingsindsats.

Hertil har vi både lokal og regional funktion i udredning og behandling af patienter med ADHD-lidelse, ligesom vi har udviklet et speciale i udredning af grundlæggende udviklingsforstyrrelser (autisme-området).

Den samlede Distriktspsykiatri i Køge har et større gruppeprogram, pakkeforløb og regionsfunktioner.

Yderligere oplysninger:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og måske et uforpligtende besøg, er du velkommen til at kontakte Oversygeplejerske Pia Kjær på tlf: 51631432 eller på mail: [email protected]

Samtaler forventes afviklet i uge 29

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest og børneattest ved alle nyansættelser ligesom vi under en evt. personlig samtale vil bede om 2 referencer fra ledere på tidligere arbejdspladser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Køge
  • Søndag den 16. juli 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    Bakkegården i Nykøbing Sj. søger en socialrådgiver, der vil hjælpe os med den daglige sagsbehandling, samarbejdet med kommunerne og kvalificering af vores dokumentation. Er du interesseret i at..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Køge

    Om stillingen: Gennem de seneste år har vi indført F-ACT teams i behandlingsarbejdet i Distriktspsykiatrien Køge, og vi er nu godt i gang. Som socialrådgiver hos os vil du derfor komme til at d..
    • Socialrådgiver
    • Køge
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Er du en dedikeret socialformidler eller socialrådgiver med passion for socialfaglig udvikling og kvalitetsbehandling? Vil du være med til at hæve overlæggeren for den gode sagsbehandli..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Hvis..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2