Tekniker til vedligehold og udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Er du en teknisk problemknuser? Kan du identificere potentielle problemer, før de opstår? Er du ivrig efter at lære og kickstarte din karriere hos Novo Nordisk? Hvis du kan sige ja til ovenstående, er du måske vores nye medarbejder, der skal hjælpe os med at holde utility udstyr kørende i et produktionssetup med meget høje kvalitetsstandarder. Ansøg i dag og start din livsforandrende karriere! Om jobbet Som teknisk supporter vil du spille en central rolle i både vedligehold, forebyggelse og udvikling af produktionen. Dine arbejdsdage vil være meget varierede omkring rør, ventiler, kompressorer, pumper og vekslere, samt alle de vedligeholdelses- og produktionskolleger, der håndterer dem. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Systematisk problemløsning på proces og utility udstyr samt sikre driftsstabiliteten på fabrikkens utility udstyr.
  • Arbejde med data og identifikation af trends, potentiale og risici gennem dataanalyse.
  • Drive interne udviklingsprojekter for at øge reliability-tilgang, tilgængelighed, ydeevne m.m. og bringe produktiviteten til det næste niveau.
  • Understøttelse af store kapacitetsprojekter med design- og komponent know-how
  • Drive life cycle management projektor på HVAC, distribution, samt køl og frostrum anlæg.

  • Stillingen er meget synlig, hvor du får et stort netværk, og vil bidrage til forbedret effektivitet af både produktion og vedligeholdelse. Nogle gange kan problemer ikke løses inde i vores team eller afdeling, så du vil ofte opleve, at du arbejder på tværs af organisationen og med mange eksterne leverandører. Kvalifikationer For at være succesfuld i rollen forestiller vi os, at du har flest mulige af følgende kvalifikationer. En relevant baggrund og det rette mindset er dog af større betydning, hvorfor stillingen kan være relevant for nyuddannede:
  • Relevant uddannelse såsom maskinmester, procesteknolog, automationsteknolog, diplomingeniør eller lignende.
  • Erfaring med og interesse for produktionsoptimering eller drift/vedligeholdelse af udstyr
  • Teknisk stærk indenfor automation, køling, pumpeteori, væske- og termodynamik.
  • Erfaring med SAP samt erfaring fra GMP-produktion, fødevare- eller farma- eller endda olie/gas industrier er en fordel
  • Evner at forklare, uddanne og vejlede andre om tekniske funktioner
  • Kan begå dig på engelsk og dansk, både mundtligt og skriftligt

  • Som person går du op i at være ekspert indenfor dit område og have en professionel og systematisk tilgang til problemløsning. Du er god til at sætte retning og give folk omkring dig energi til dine ideer – og selvfølgelig transformere din energi til solide resultater. Du er god til at skabe stærke relationer, hvor samarbejde og god kommunikation med kollegaer og stakeholders fører til løsning af de tekniske problemer. Om afdelingen I Insulin Manufacturing 1 (IM1) producerer vi kerneingredienserne til de seneste Novo Nordisk-produkter. I IM1 Maintenance Development omfatter vores team 16 dygtige supportere med bred ekspertise, som håndterer alle tekniske supportbehov fra både produktionen og vedligeholdelsesafdelingen. Vi bruger meget tid på support på gulvet, opbygning af relationer og på at sikre, at vi fuldt ud forstår den proces og det udstyr, der udgør rygraden i vores produktion. Når der opstår tekniske problemer – og helst før – letter vi problemløsningen og sikrer udviklingen af korrigerende og forebyggende tiltag, der gør det muligt for produktionen at fortsætte. Om at arbejde i Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med mange talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling. Kontakt For yderligere informationer eller spørgsmål til stillingen, kontakt venligst hiring manager Anders Haug Markdal på +45 3077 6628. Ansøgningsfrist 16.07.2023 Der vil afholdes jobsamtaler løbende, så vi anbefaler ansøge hurtigst muligt. Vi interesserer os for din motivation. Du behøver ikke at uploade en motiveret ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces. Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Kalundborg

    Lignende jobs

    • Øvrige i Kalundborg

      Arbejder du med robotteknologi eller har erfaring med robotter så læs videre… Vil du arbejde med produktion i verdensklasse? Vil du være med helt fra start til pakning af [xxxxx]s nyeste pro..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Kalundborg

      Are you experienced in environmental monitoring in production area? Are you ready to take on a new challenge and be part of establishing our new production facility in Kalundborg? We are looking fo..
      • Øvrige
      • Kalundborg
      Få mere info
    • Øvrige i Holbæk

      Intro-stilling i medicinsk sygepleje Tjek ind på en af de nye introduktionsstillinger i medicinsk sygepleje på Holbæk Sygehus. Vi ansætter i perioden 1. juli til 1. september 2024 og selve udda..
      • Øvrige
      • Holbæk
      Få mere info
    • Øvrige i Slagelse

      Vi søger sygeplejersker til Afsnit for hjerne- og nervesygdomme på Slagelse Sygehus. Hvem er vi? Vi er et rehabiliteringsafsnit med plads til 20 patienter i det, vi til daglig kalder FASE 2..
      • Øvrige
      • Slagelse
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Kalundborg

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    26. april 2024 79
    25. april 2024 77
    24. april 2024 78
    23. april 2024 76
    22. april 2024 81
    21. april 2024 80
    20. april 2024 80
    19. april 2024 72
    18. april 2024 65
    17. april 2024 62
    16. april 2024 59
    15. april 2024 70
    14. april 2024 69
    13. april 2024 72
    12. april 2024 71
    11. april 2024 70
    10. april 2024 70
    9. april 2024 69
    8. april 2024 67
    7. april 2024 74
    6. april 2024 74
    5. april 2024 73
    4. april 2024 72
    3. april 2024 68
    2. april 2024 69
    1. april 2024 69
    31. marts 2024 75
    30. marts 2024 75
    29. marts 2024 73
    28. marts 2024 70
    27. marts 2024 71