[xxxxx] søger socialrådgiver eller socialformidler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Fast stilling 37 timer ugentligt.

Har du lyst til at være en del af en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø - en arbejdsplads som er præget af ønsket om at finde den bedste helhedsorienterede løsning for borgeren? Trives du med en stor grad af selvstændighed og ansvar i opgaveløsningen - selvfølgelig i samspil med kolleger og samarbejdspartnere? Så har vi måske lige jobbet til dig.

I Myndighedsenheden sætter vi faglighed, kommunikation samt kvalitet i sagsbehandlingen højt. Vi har fokus på vores kerneopgave, og vi vægter samarbejdet på tværs af afdelingens områder højt af hensyn til en helhedsorienteret sagsbehandling omkring den enkelte borger. Samtidig vægter vi samarbejde med vores udførere meget højt. Vi tror på at vi kan hente bredere faglighed og derved finde de bedste løsninger for borgeren ved et tæt fagligt samarbejde.

Du vil blive en del af Myndighedsenhedens, Team sociale opgaver. Med borgeren som midtpunkt og på baggrund af lovgivning, politisk serviceniveau og vores faglige viden og erfaring, løser teamet myndighedsopgaven inden for det specialiserede voksenområde for borgere over 25 år. Kom og bliv en del af en god afdeling med mange kompetencer og høj faglighed, som vi gerne deler med hinanden.

Hvem er du?

Vi ønsker os en kollega, der:

  • er uddannet socialrådgiver eller socialformidler
  • har erfaring med myndighedsopgaver og lovgivning inden for det specialiserede voksensocialområde
  • gerne kender til KMD Nexus
  • kan arbejde selvstændigt med udgangspunkt og fodfæste i det fastlagte serviceniveau, kvalitetsstandarder og arbejdsgangsbeskrivelser
  • har evne til dialog med og service over for kommunens borgere, pårørende, kolleger og samarbejdspartnere
  • har interesse i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i afdelingen og på tværs i organisationen
  • gerne har erfaring med sagsbehandling af sager vedrørende kontant tilskud til hjælpere og/eller BPA-ordninger (SEL § 95 og § 96)
  • har evner og lyst til administrative opgaver, idet IT og dokumentation fylder en stor del af jobbet
  • er god til at kommunikere præcist både i tale og på skrift
  • du har kørekort

Hvad skal du lave?

Du vil sammen med resten af teamet skulle håndtere myndighedsopgaven på det specialiserede voksenområde inden for servicelovens rammer. Vi modtager, behandler og afgør sager om blandt andet socialpædagogisk støtte, botilbud, dagtilbud, merudgifter, BPA, forsorgshjem krisecentre og meget mere.

Teamet løser de samlede sagsbehandlingsopgaver inden for handicap-, psykiatri- og socialområdet for borgere over 25 år. Herunder at yde rådgivning og vejledning inden for området, og visitere til og følge op på de visiterede tilbud. Dette gør vi med borgeren som midtpunkt og på baggrund af lovgivning, politisk serviceniveau og vores socialfaglige viden og erfaring.

Vi er netop i gang med en udviklingsproces, hvor vi sammen ser på smidighed i sagsbehandlingen og afsøger snitflader og søger at finde mest muligt smidige metoder til håndtering af de administrative dele. Dette for at få mest mulig tid til selve den fag-faglige del af sagsbehandlingen.

Vi har stort fokus på tværgående sagsbehandling, hvor en snitflade kan være til andre faggrupper i enheden og til samarbejdsparter fra vores udførende enheder. Det hele med fokus på en helhedsorienteret løsning for borgeren.

Hvem er vi?

Myndighedsenheden er en central enhed i Social- og Sundhedscentret i Ringsted Kommune med et bredt sagsbehandlingsområde inden for servicelovens og sundhedslovens områder.

Myndighedsenheden består af godt 40 medarbejdere, som er fordelt på fem teams og er organiseret med en leder, en souschef, en teamleder og tre faglige koordinatorer.

  • Team administration
  • Team hjælpemidler
  • Team visitation
  • Team sociale opgaver
  • Tværgående koordinatorer

Myndighedsenheden dækker en bred vifte af opgaver inden for serviceloven på voksen socialområdet, sagsbehandling på hjælpemiddelområdet og visitation til ældre inden for serviceloven. Dertil er der desuden tilknyttet flere tværgående fagkoordinatorer fx på hjerneskadeområdet.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi har en spændende og travl arbejdsplads i rivende udvikling med gode sparrings- og samarbejdspartnere, mange interessante opgaver og udfordringer og ikke mindst gode kollegaer.

Vi tilbyder en afdeling med høj grad af faglig selvstændighed, engagement og interesse i at yde det bedste for borgeren.

Du vil blive en del af et velfungerende team, hvor der er en god tone, og hvor kollegaerne er engagerede og hjælpsomme med fokus på høj faglighed og let til grin.

Derudover vil du få en arbejdsplads centralt beliggende midt på Sjælland, med gode transportmuligheder i alle retninger hvad enten du kommer i bil, bus eller tog.

Er du stadig interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte faglig koordinator Ann-Camilla Stadelund telefon 5762 6870 eller leder Maria Brændstrup tlf. 4187 5390.

Hvis du inviteres til en samtale kan du forvente at høre fra os onsdag den 20. september om eftermiddagen.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 26. september 2023.

Ansættelse fra 1. november 2023.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Ringsted
  • Mandag den 18. september 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Hvis..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Holbæk

    Velkommen til klinikken i Holbæk, hvor vi er ildsjæle med en stærk faglighed og med et uvurderligt tæt, kollegialt fællesskab. Vi søger en socialrådgiver til vores klinik. Stillingen er til bes..
    • Socialrådgiver
    • Holbæk
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Roskilde

    Vi har to ledige faste stillinger som socialrådgiver til besættelse snarest muligt i Institution Midt- og Sydsjælland, KiF Roskilde. Begge stillinger er normeret til 37 timer ugentligt. Om..
    • Socialrådgiver
    • Roskilde
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Slagelse

    Vi søger en socialrådgiver ved Psykiatrisk Klinik Slagelse. Stillingen er på deltid (15 timer) Psykiatrisk Klinik, Slagelse, har til huse i Videnstårnet, der er en del af det moderne psyki..
    • Socialrådgiver
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
27. maj 2024 1
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2