Bevogtnings- og Force Protectionbefalingsmand til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være tovholder på den frivillige mariners udvikling mod en skarpere militær profil? Har du mod på at prøve kræfter med en anderledes, inspirerende og udfordrende tjeneste? Vil du styrke dine kompetencer inden for nationale operationer og bevogtning?

Så venter dig et spændende og varieret job som bevogtnings- og force protection befalingsmand i MARINEHJEMMEVÆRNET.

Om os

MARINEHJEMMEVÆRNET løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for farvandsovervågning, bevogtning, søredning og havmiljø. Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række samfundsopgaver.

Vi dækker hele Danmark og er ansvarlige for at opstille, uddanne og træne ca. 2.000 aktive frivillige marinere, der udgør den operative spydspids af MARINEHJEMMEVÆRNETs operative indsættelsesberedskab. I disse år skærpes MARINEHJEMMEVÆRNETs militære profil, således at de frivilligt ledede, operative kapaciteter kan udnyttes fuldt ud i rammen af planerne for forsvaret af Danmark.

Vi er ca. 37 dedikerede civile og militære medarbejdere, der med udgangspunkt fra kontorerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de frivilliges mange aktiviteter ude ved de lokale flotiller og ombord på MARINEHJEMMEVÆRNETs fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en uformel kultur med mange varierede opgaver, hvor hverdagen tit kan være travl og uforudsigelig. Vi sætter medarbejdernes trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.

Tjenesten i MARINEHJEMMEVÆRNET er ganske særlig, idet vi arbejder for en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt. Tjenesten er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige og menneskelige plan. Vi sætter selvstændighed og frihed til at virke højt på dagsordenen. Dagligdagen i staben er præget af en fri og uformel omgangstone.

MARINEHJEMMEVÆRNETs Operations- og Planlægningssektion står for den primære støtte til de frivillige marinere i flotillerne i forhold til opgaver såsom planlægning af årsprogram, planlægning og gennemførelse af øvelser, planlægning og gennemførelse af operativ evaluering af de frivillige flotiller og besætninger. Derudover driver Operations- og Planlægningssektion udviklingen af MARINEHJEMMEVÆRNETs operative virke, og koordinerer indsættelser til støtte for Søværnet, det øvrige forsvar og eksterne myndigheder som Politiet og Toldstyrelsen.

Operations- og Planlægningssektionen varetager i den sammenhæng koordinationen og sagsbehandlingen med Hjemmeværnskommandoen, Søværnet og øvrige interne og eksterne myndigheder omkring planlægnings-, øvelses- og indsættelsesmæssige forhold for MARINEHJEMMEVÆRNETs operative kapaciteter. Operations- og Planlægningssektionen har et tæt samarbejde med vores frivillige marinere, som naturligt inddrages i opgaveløsningen.

Om stillingen

Som befalingsmand inden for bevogtning og force protection vil du indgå i MARINEHJEMMEVÆRNETs operations- og planlægningssektion, som ud over dig vil bestå af sektionschefen samt seks militære og én civil medarbejder, hvoraf tre medarbejdere er i Ringsted og seks medarbejdere er i Brabrand.

Sektionen står over for en mindre personaleudvidelse for at styrke den operative sagsbehandlerkraft. Du vil arbejde i afdelingen for ”Current Operations”, hvor du vil arbejde sammen med to officerer, hvor de primære opgaver vil være udvikling, planlægning og gennemførelse af MARINEHJEMMEVÆRNETs operative aktiviteter og planer.

Du vil i stillingen have ansvaret for MARINEHJEMMEVÆRNETs bevogtnings- og force protection-opgaver inden for havneområder samt det kystnære område.

MARINEHJEMMEVÆRNET har fire Maritime Force Protection-flotiller, som råder over trailerbaserede gummibådskapaciteter (RHIB). Flotillerne er specialiserede force protection enheder og indgår som en vigtig kapacitet inden for havnebevogtning samt operationer i lægtvandsområder. Kapaciteten er under hastig udvikling, og der forventes derfor en forøgelse af både personel og materiel med lette fartøjer såsom RHIB.

Dine opgaver består i at sagsbehandle, udvikle, planlægge og tilrettelægge operationer i forbindelse med maritim bevogtning af både civile som militære havneområder. Dette foregår i tæt samarbejde med Hjemmeværnets andre myndigheder, Søværnet samt MARINEHJEMMEVÆRNETs flotiller.

Derudover vil du være ansvarlig for aktiviteter, som vedrører operationer i lægtvandsområder og operationer, hvor MARINEHJEMMEVÆRNET benytter sine mobile trailerbaserede gummibåde. Konceptet med trailerbaserede gummibåde i MARINEHJEMMEVÆRNET oplever stigende efterspørgsel. Derfor vil du også få ansvaret for at udvikle det potentiale, som ligger i anvendelsen af kapaciteten for så vidt angår materiel som personelområdet.

Operations- og planlægningssektionen har generelt mange spændende og krævende opgaver. Derfor hjælper vi også hinanden, hvis der er arbejdsopgaver, som behøver et særligt fokus og ekstra ressourcer.

Du vil komme til at indgå i puljen af undervisere på Marinehjemmeværnsskolen ved Slipshavn i et par uger om året, og i rollen som kontaktperson opretholder du særlig tæt dialog til to udvalgte flotiller.

Du og din familie skal være forberedt på, at der af og til vil forekomme arbejde i weekender og på andre skæve tidspunkter, idet vores frivillige i sagens natur er aktive uden for normal arbejdstid. Der foreligger god mulighed for hjemmearbejdsdage, ligesom der i stillingen vil være mulighed for kompetenceudvikling.

Om dig

Du er chefsergent eller udnævnelsesparat seniorsergent og har en baggrund fra Søværnet.

Du har en operativ erfaring og erfaring inden for bevogtning og force protection.

Du formår at udarbejde, planlægge og operationalisere koncepter, og kommunikerer tydeligt i sektionen og til de frivillige. Du skaber klarhed, mening og opbakning omkring dit arbejde for alle parter.

Du er struktureret, udadvendt og har let ved at skabe sociale relationer – dette er kompetencer der vægtes højt, og anses som værdifulde i forhold til at kunne samarbejde med MARINEHJEMMEVÆRNETs frivillige. Du fungerer godt i et dynamisk og komplekst ledelsesfelt, og forstår at se sagerne fra flere sider. Samtidig udviser du handlekraft, der udmønter sig i fremgang inden for dit sagsområde.

Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i Hjemmeværnet – gerne i MARINEHJEMMEVÆRNET eller Hjemmeværnskommandoen. Du kan med fordel have en baggrund inden for bevogtning og force protection.

Du har god forståelse for frivillighedens særlige dynamik og vilkår, hvilket du kan have opnået ved at have beskæftiget dig med frivilligt arbejde. Du er helhedsorienteret, empatisk og god til at samarbejde både vertikalt og horisontalt i organisationen samt med eksterne civile samarbejdspartnere. Du trives med at arbejde med forskelligartede mennesker, og du kommunikerer let og uformelt med høj som lav.

Sidst, men ikke mindst udstråler du virkelyst og engagement i forhold til denne meningsfulde stilling.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en chefsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en seniorsergent med et godt udviklingspotentiale.

Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre relevante uddannelseskrav. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til chefsergent kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Aarhus.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte fungerende chef for operations- og planlægningssektionen, kaptajnløjtnant Christian E. Andersen på telefon 72 16 36 18 eller på mail [email protected] alternativ kan du kontakte operationsofficer, orlogskaptajn Daniel Ammitsbøl på telefon 72 16 36 13 eller på mail [email protected].

Du er også velkommen til at kontakte vores CS tillidsrepræsentant, SSG Mads Øfverlind på telefon 72 82 04 34 eller på mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 18. september 2023, og vi forventer at afholde samtaler umiddelbart derefter. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM MARINEHJEMMEVÆRNET
Hjemmeværnets mission er at bidrage til beskyttelsen af Danmark med militære, frivillige styrker, der tilgodeser samfundets behov under alle forhold.
MARINEHJEMMEVÆRNET løser i tæt samarbejde med Søværnet en række opgaver inden for maritim bevogtning, farvandsovervågning, søredning og havmiljø.
Sammen med Politiet, Toldstyrelsen og kommunerne deltager vi også i løsningen af en række samfundsopgaver. Vi dækker hele Danmark og er bl.a. ansvarlige for at opstille, uddanne og træne ca. 2.100 aktive frivillige marinere.

Vi er 40 dedikerede civile og militære medarbejdere, der fra garnisonerne i Ringsted og Brabrand støtter op om de mange aktiviteter ude ved de frivillige marinere, ombord på Hjemmeværnets fartøjer og øvrige enheder. Vi arbejder i en flad struktur med kort afstand mellem ledelse og medarbejdere, hvor din dedikerede indsats har stor betydning for at løse de mange varierede opgaver. Hverdagen kan tit være travl og uforudsigelig. Vi sætter din trivsel og udvikling i centrum, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af en fri og uformel omgangstone. Tjeneste i MARINEHJEMMEVÆRNET er ganske særlig, idet vi arbejder med en ulønnet, frivillig styrke, der drives og motiveres af lyst mere end af pligt. Tjenesten i MARINEHJEMMEVÆRNET er dermed særlig udfordrende og udviklende på det ledelsesmæssige plan. Du skal forvente, at din kompetenceudvikling og frihed til at virke prioriteres højt hos os.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Ringsted
  • Mandag den 18. september 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 2
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4