Socialrådgiver til FACT-team Distriktspsykiatrien i Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Brænder du for at hjælpe mennesker med psykiske lidelser til at opnå personlig, social og klinisk recovery? Vil du gerne bringe din socialfaglige viden i spil i et sundhedsfagligt stærkt FACT-team, til gavn for patienter og pårørende? I så fald er du den vi mangler i teamet!

Velkommen til Distriktspsykiatrien Roskilde

Distriktspsykiatrien i Roskilde (DPR) tilbyder ambulant udredning af og tværfaglig behandling til borgere med psykoser, svære personlighedsforstyrrelser og bipolar sindslidelse.

Vores tilgang er baseret på FACT-modellen. FACT er en hollandsk model for ambulant psykiatrisk behandling og står for ”fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet”. Metoden fokuserer på ”at være der, hvor patienten er og ønsker at lykkes,” samt giver mulighed for fleksibelt at tilpasse behandlingsintensiteten til patientens behov. Med FACT-organiseringen bliver den ambulante behandlingsfunktion i forhold til borgere med svære psykiske lidelser dermed mere fleksibel, borgerfokuseret, akut og udgående end de traditionelle distriktspsykiatriske behandlingstilbud.

I DPR har vi oprettet tre FACT-teams: et alment for borgere i Roskilde kommune, og to specialiserede, der er dedikeret henholdsvis affektive lidelser samt borgere med psykisk lidelse på bosteder. Endelig har vi også et OPUS team for unge med debuterende psykose.

Vi er i alt mere end 50 medarbejdere, hvoraf der aktuelt er to socialrådgivere, samt læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, peer-medarbejdere og sekretærer.

Vi vægter faglighed og arbejdsmiljø højt, hvorfor vi også fortløbende indgår i og iværksætter forsknings- og kvalitetsudviklingsprojekter.

Om stillingen

Nærværende stilling er knyttet til det FACT-team der behandler borgere med psykiske lidelser i Roskilde kommune. Stillingen er som udgangspunkt på fuld tid (37 timer).

Som socialrådgiver i FACT-teamet ønsker vi, at du bringer din socialfaglige viden i spil, dels ved aktivt at sparre med de andre i teamet, såvel som tager hånd om individuelle patientforløb. Du forventes også at skulle holde kontakt med vores kommunale samarbejdspartnere, herunder IPS-konsulenter, samt være aktiv i forhold til KIP-planer (koordinerende indsatsplaner) og -møder.

Da FACT-modellen er baseret på tværfagligt samarbejde i teams, ønsker vi en person som formår at bidrage positivt til samarbejdet og arbejdsmiljøet, således at den tværfaglige indsats understøtter patienternes behandling og personlig recovery, såvel som sociale inklusion.

Vi ønsker at du…

  • Er fortrolig med at yde socialfaglig rådgivning med afsæt i den sociale og beskæftigelsesmæssige lovgivning.
  • Har gode kommunikative evner, såvel mundtligt som skriftligt.
  • Har erfaring fra at arbejde i en kommunal myndighed.
  • Kan påtage dig opgaven som mødeleder i forbindelse med fx KIP-møder, samt øvrige møder i organisationen.

Vi tilbyder…

  • Et meningsfuldt men også til tider travlt arbejde.
  • Monofaglig sparring med andre socialrådgivere i DPR såvel som i den større gruppe af socialrådgivere i Psykiatrien Øst.
  • Et team og en enhed hvor vi kontinuerligt har fokus på såvel faglighed, som arbejdsmiljø og sikkerhed.
  • En ledelse der udviser tillid og ønsker at fremme selvstyrende teams og medarbejdere, inden for de rammer og visioner som Psykiatrien i Region Sjælland har.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller måske et uforpligtende besøg, er du velkommen til at kontakte DPR på tlf. 58537700, og tale med oversygeplejerske Katja Bergholz-Knudsen, ledende psykolog og professor Mickey Kongerslev eller socialrådgiver Stine B. Karlsen.

Ansøgningsfrist er d. 11. september kl. 12.00.

Samtaler afholdes d. 18. september 2023 i tidsrummet kl. 09.00 til 13.00.

Tiltrædelse d. 1. oktober 2023 eller snarest muligt derefter.

Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest og børneattest ved alle nyansættelser ligesom vi indhenter to referencer fra den kandidat der indstilles til ansættelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Roskilde
  • Mandag den 11. september 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Ringsted

    Har du erfaring med familieplejeområdet? Søger du nye faglige udfordringer? Så er dette spændende job måske noget for dig.Vores ene familieplejekonsulent har valgt at gå på pension, hvorfor vi nu s..
    • Socialrådgiver
    • Ringsted
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Køge

    Om stillingen: Gennem de seneste år har vi indført F-ACT teams i behandlingsarbejdet i Distriktspsykiatrien Køge, og vi er nu godt i gang. Som socialrådgiver hos os vil du derfor komme til at d..
    • Socialrådgiver
    • Køge
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Er du en dedikeret socialformidler eller socialrådgiver med passion for socialfaglig udvikling og kvalitetsbehandling? Vil du være med til at hæve overlæggeren for den gode sagsbehandli..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Hvis..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 6