Overlæger/afdelingslæger til Patologiafdelingen, SUH, Roskilde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Nye kolleger søges, overlæger/afdelingslæger med viden og interesse indenfor øre-næse-hals-, mamma-, gastro- og hudpatologi


Vi har nogle super gode teams med masser af faglige udfordringer og højt til loftet. Vi søger kollegaer, som vil være en del af holdet, fagligt og kollegialt i afdelingen.

Erfaring og interesse for øre-næse-hals-, mamma-, gastro- og hudpatologi vil være en fordel, men der er også mulighed for kombination med andre fagområder fx gynækopatologi og hæmatopatologi.

Vi har brug for varetagelse af den daglige diagnostik, så er det den kliniske patologi, der har din interesse, er der god plads til det. Men vi har også mulighed for at tilbyde en kombineret klinik/forskningsstilling. Vi har en stor og meget aktiv klinisk forsknings enhed (KFE) på afdelingen og pt. 10 Ph.d.-studerende, hvor det vil være muligt at indgå i og selvfølgelig også initiere egne forskningsprojekter.

Din kliniske hverdag vil være travl og indeholde både rutinearbejde og spændende faglige udfordringer, da vi som regionens eneste patologiafdeling har et meget alsidigt prøveoptag. Samarbejdet med de kliniske afdelinger er tæt og godt. I akademikergruppen (læger og molekylærbiologer) og den samlede afdeling, er der god stemning med let til smil og god humor. Vi har et stort og stadigt voksende molekylærteam, som indgår i vores samlede akademikergruppe og er tæt bundet op til både den diagnostiske hverdag og KFE.

Vi arbejder i mindre teams indenfor organområderne med godt samarbejde på tværs. Nogle speciallæger arbejder i et enkelt team, andre i flere teams. Vi arbejder med at få alt det gode vi har, til fortsat at vokse og på at være med i fremtidens udvikling inden for patologi fx digitalisering, diagnostisk genetik/molekylærbiologi og forskning.

Her kommer en kort beskrivelse af udvalgte teams:

ØNH/TMK: Et meget alsidigt subspeciale, hvor man møder et bredt panel af diagnoser, vævstyper og prøvetyper. Her er de sjældne fugle knapt så sjældne. Og det faglige ambitionsniveau er højt. Vi har et rigtig godt samarbejde med regionens klinikere og fagfæller i patologien. Erfaring med subspecialet vil være en fordel, men kvalifikationer som interesse, gå-på-mod og godt humør vægtes også højt.

Mamma: Mamma: Vi er det næststørste center for brystkræftdiagnostik i Danmark. Mammateamet indgår i et dynamisk og velfungerende samarbejde med de øvrige partnere i den multidisciplinære gruppe (røntgen, kirurgi, onkologi, genetik). Vi har som de øvrige teams fokus på faglighed og kvalitet. Derudover prioriteres engagement i udvikling og forskning indenfor brystkræftområdet højt, ligesom et godt og ligeværdigt samarbejde er altafgørende for os.

Gas-team: I GAS team har vi præparater både fra hospitalsafdelinger og primærsektoren, så der er både medicinske og kirurgiske problemstillinger, små biopsier og store operationspræparater samt tæt kontakt til vores samarbejdspartnere blandt andet ved flere ugentlige MDT konferencer. Vi er et stort og velfungerende team med megen modtagelse og udskæring oveni mikroskopien fra såvel øvre som nedre GI samt lever- og pancreasbiopsier, så her er mange forskellige faglige spørgsmål og udfordringer hver dag.

Hud: Et stort og spændende område med en meget bred vifte af både neoplastiske og ikke-neoplastiske læsioner, hvor vi får udfordret systematisk tankegang og klinisk detektivarbejde. Vi ser prøver fra både praksis og hospitalsafdelinger, fx frys, kræftpakker, inflammatoriske hudsygdomme osv.

Kort fortalt er vi en afdeling med mange faglige muligheder både inden for kliniske diagnostik, uddannelse, forskning, ledelse osv. Vi er en aktiv og fagligt stærk afdeling, hvor der er en rigtig god stemning. Vi vægter fleksibilitet for både afdeling og medarbejdere højt. Der foregår uddannelse af alle faggrupper på afdelingen (læger, bioanalytikere, sekretærer osv.) Deltagelse på faglige møder, kongresser og kurser er nødvendigt for at udvikle og fastholde det faglige niveau, og vi har masser af forskning i gang med mulighed for mere.

Vi forventer, at du:

  • er nysgerrig og tager ansvar i hverdagen, både for afdelingen, patienterne og for kollegerne
  • er speciallæge i patologi
  • har gode samarbejdsevner både indenfor egen afdeling og tværfagligt
  • er en god kollega, der bidrager til fællesskabet
  • har interesse for udvikling af patologi både regionalt, lokalt og internationalt

Vi ser frem til at høre fra dig.

Fakta om afdelingen:

Geografi: Afdelingen er lokaliseret på to afsnit beliggende i hhv. Roskilde og Næstved. Lægerne arbejder primært i Roskilde. Afdelingen skal indenfor en kort årrække samles på Sjællands Universitetshospital i Køge.

Afdelingen består af ca. 180 medarbejdere, heraf ca. 25 speciallæger, ca. 12 uddannelsessøgende læger og 9 molekylærbiologer, heraf en professor.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Svarfrist

Seneste ansøgningsfrist er 11. september kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt i uge 38. Ansættelsesstart 1. november 2023 eller snarest derefter.

Faglig bedømmelse af overlæger

Sundhedsstyrelsen har decentraliseret bedømmelserne vedrørende overlægestillinger, og Sjællands

Universitetshospital anvender en vurdering af de 7 lægeroller (Medicinsk ekspert/lægefaglig, Kommunikator,

Samarbejder, Leder/administrator/organisator, Sundhedsfremmer, Akademiker/forsker og underviser, Professionel) i den faglige bedømmelse.

Som led i hospitalets strategi kan der ved overlægerekruttering være deltagelse af et medlem fra hospitalets patientforum til samtalen.

Faglig bedømmelse af afdelingslæger

Ansøger bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de 7 lægeroller jævnfør

Sundhedsstyrelsens rapport: De syv lægeroller, fra maj 2013

http://sundhedsstyrelsen.dk/publ/Publ2013/05maj/De7laegeroller2udg.pdf

Du kan læse mere om rollemodellen (De syv lægeroller) her:

http://sundhedsstyrelsen.dk/da/Nyheder/2013/Det%20danske%20syn%20på%20lægerollerne

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

Cheflæge: Bettina Filtenborg-Barnkob (24 98 76 59)

Ledende overlæge: Katrine Stenfeldt Bisgaard (47 32 59 84)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Roskilde
  • Mandag den 11. september 2023

Lignende jobs

  • Læge i Slagelse

    Drømmer du om at blive akutmediciner, så har vi introstillingen til dig… Vil du gerne stå i første række og modtage, diagnosticere og behandle akutte tilstande, så sørger vi for, at du bliver k..
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Slagelse

    Serviceafsnittet på Slagelse Sygehus søger weekendafløsere til at varetage serviceopgaver. Vi servicerer sygehuset 24 timer i døgnet, året rundt. Vagterne vil derfor være skiftende og der vil .
    • Læge
    • Slagelse
    Få mere info
  • Læge i Roskilde

    Vi søger speciallæger til at styrke karkirurgien i [xxxxx] Det er vores vision at tilbyde patientnær karkirurgisk behandling og vi arbejder for at kunne tilbyde hele paletten af kar..
    • Læge
    • Roskilde
    Få mere info
  • Læge i Holbæk

    Overlæge/afdelingslæge til Palliativ Enhed, med primær funktion ved Palliativt Team Holbæk med ansættelse pr. 1/9 eller snarest derefter. Palliativ Enhed Sjællands Universitetshospital søger 1 .
    • Læge
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
14. maj 2024 13
13. maj 2024 13
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 16
8. maj 2024 15
7. maj 2024 16
6. maj 2024 14
5. maj 2024 14
4. maj 2024 13
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 7
30. april 2024 7
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 5
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 6
14. april 2024 6