Socialrådgiver eller socialformidler til Team Ung – Barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vil du være en del af et fagligt stærkt og super motiveret ungeteam, så har du nu muligheden, da Afdeling Børn & Familie i Slagelse Kommune, Team Ung søger en barselsvikar med opstart den 1. marts 2024.

Ønsker du at være en del af en faglig stærk og ambitiøs børne- og familieafdeling, hvor høj kvalitet og faglig udvikling er på dagsordenen og hvor trivsel og godt kollegaskab vægtes højt - så er her muligheden.

Hvem er vi?
I Afdeling Børn og Familie er vi ca. 115 medarbejdere. Vi består af to distriktsteams som varetager sagsbehandlingen for aldersgruppen 0-13 år, et ungeteam som dækker aldersgruppen 14-18 år, samt efterværn og et handicapteam ift. børn og unge med nedsat funktionsevne. I hvert team er tilknyttet en teamleder og en faglig koordinator, som sikrer tæt faglig og personalemæssig understøttelse og ledelse. Ud over myndighedsrådgivere består hvert team også af et antal forebyggelsesrådgivere, som bidrager til den tidlige og forebyggende indsats og et forstærket samarbejde med vores almenområde. Du vil som rådgiver have både lettere og mere komplekse sager, og kan forvente et sagstal på ca. 26.

Team Ung består af 20 socialrådgivere, to studentermedhjælpere, en praktikant, en faglig koordinator og en teamleder. Vi varetager sagsbehandlingen for unge fra 14 år og opefter. Vi har et tæt samarbejde med vores Ungeenhed, den Kriminalpræventive enhed (SSP), Børnehus Sjælland, Familieretshuset, Ungdomskriminalitetsnævnet mv.
Vi er et team med en høj faglighed, stort engagement, stor omsorg for de unge og for hinanden og et godt humør.

Vi har gennem det seneste år, arbejdet målrettet med, at blive klar til ny lovgivning i 2024. Dette for at sikre den bedst mulige overgang for både borgere, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det er vigtigt for os at komme godt fra start, og sikre den gode kvalitet i sagsbehandlingen fra dag et.

Høj faglig kvalitet og udvikling
Hos os vil du blive en del af en udviklings- og læringsorienteret afdeling, hvor vi har fokus på aktuel bedste viden på området og på de gode praksiserfaringer, som er i vores afdeling. Vi har netop igangsat et målrettet udviklingsforløb, hvor Socialstyrelsens og Ankestyrelsens Pejlemærker for kvalitet i sagsbehandlingen sammen med intentionerne i Barnets Lov, er styrende for vores udvikling af praksis.
Som en del af afdelingen vil du derfor indgå i den igangsatte kompetenceudvikling, hvor faglige drøftelser, refleksion og fordybelse har høj prioritet. Som afdeling og i de enkelte teams er vi kendetegnet ved et stærkt kollegialt sammenhold, hvor vi vægter en positiv og humoristisk stemning højt.

Fælles ansvar og helhedsorienterede løsninger for barnet, den unge og familien
Foruden et styrket fokus på inddragelse og tæt samarbejde med den unge og familien, er vi også optaget af at sikre mere helhedsorienterede og koordinerede indsatser i tæt samspil med almenområdet, og med vores dygtige samarbejdspartnere på indsatsområdet. Du vil derfor opleve en kommune, hvor vi på tværs af afdelinger og sektorer tager fælles ansvar og bidrager til de bedste løsninger til gavn for den unge og familien.

Dine kvalifikationer – Du
  • er uddannet socialrådgiver eller socialformidler og gerne med erfaring fra det specialiserede børne- og ungeområde
  • er ressource- og relationsorienteret, da det vægtes højt i sagsarbejdet
  • ønsker at indgå i en lærings- og udviklingsorienteret organisation, hvor din faglighed og erfaring bringes i spil
  • bidrager til en anerkendende kultur, hvor vi alle tager ansvar for at godt arbejdsmiljø
  • har kørekort, da Slagelse Kommune geografisk dækker et stort område. Kommunen stiller biler til rådighed


Hvor ”bor” Afdeling Børn og Familie
Afdeling Børn og Familie er beliggende i Slagelse centrum tæt ved stationen. Der er mange der pendler, og kommer du med tog, tager det under 1 time fra København H og ca. en halv time fra Odense.

Stillingen er på 37 timer/ugentligt og ønskes besat snarest.

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.
Hos os er grundlønnen trin 37 for socialrådgivere og socialformidlere.

Er du blevet nysgerrig,
er du mere en velkommen til at kontakte

Ansøgningsfrist
  • 18. januar 2024


Samtaler afholdes den 24. januar 2024.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Slagelse
  • Torsdag den 18. januar 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    Bakkegården i Nykøbing Sj. søger en socialrådgiver, der vil hjælpe os med den daglige sagsbehandling, samarbejdet med kommunerne og kvalificering af vores dokumentation. Er du interesseret i at..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Køge

    Om stillingen: Gennem de seneste år har vi indført F-ACT teams i behandlingsarbejdet i Distriktspsykiatrien Køge, og vi er nu godt i gang. Som socialrådgiver hos os vil du derfor komme til at d..
    • Socialrådgiver
    • Køge
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Er du en dedikeret socialformidler eller socialrådgiver med passion for socialfaglig udvikling og kvalitetsbehandling? Vil du være med til at hæve overlæggeren for den gode sagsbehandli..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Hvis..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
8. maj 2024 4
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 5