Kom og vær med på vores rejse i Familieafsnittet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

I Solrød Kommune er vi ikke bange for at tænke anderledes, og har derfor brug for en socialrådgiver, som har det på samme måde. Vi søger derfor dig, som har mod på at træde ind i en organisation, hvor der er sat gang i en vigtig faglig udviklingsrejse, og hvor der er mulighed for at præge processen. Da en af vore dygtige rådgivere har fundet nye udfordringer, er der en stilling ledig i Børn og unge-teamet.

Lidt om os i Familieafsnittet I Solrød Kommune er vi sammen om at gøre en forskel for borgerne. Børn og Unge Rådgivningen (BUR) har i 2021 sat en række spor for de initiativer, der skal iværksættes de kommende år. Det drejer sig om at sikre rette hjælp til rette tid, udvikle de rette tilbud, sikre kvalitet i sagsbehandlingen, styrke arbejdet med mål og opfølgning samt ikke mindst kvalificere arbejdet med at inddrage børn, unge og deres familier.

Om Børn og Unge Rådgivningen
Børn og Unge Rådgivningen (BUR) omfatter fem faglige afsnit: Familieafsnittet, PPR, Sundhedstjenesten (sundhedspleje og tandpleje) og Væksthuset (som er et forebyggende tilbud) samt Administrationen. BUR omfatter ca. 100 medarbejdere, 4 ledere og 1 chef. Vi har som en mindre kommune et særdeles veludbygget og tæt tværfagligt samarbejde, som vi til stadighed har fokus på, og som vi også ser som vores særkende.

I BUR lægger vi stor vægt på medarbejdernes indflydelse, så du har gode muligheder for at være med til at forme fremtiden med udvikling af nye initiativer og nytænkning. Vi lægger vægt på, at du både er selvtilrettelæggende og kan indgå i samarbejder på tværs i forhold til kerneopgaven.

Familieafsnittet består af 1 leder, 2 fagkoordinatorer og 4 teams: Børn og unge teamet (12 rådgivere), Specialrådgivningen (4 rådgivere) og foranstaltningsteamet (3 familiekonsulenter, 2 familiepsykologer, 2 familieplejekonsulenter og 1 tilsynsførende for ungeboliger) samt et helt nyt modtagelsesteam.

Børn og unge teamet
Den ledige stilling er placeret i Børn og unge teamet, hvor vi sidder med myndighedsopgaver i alderen 0-23 år. Vi er optaget af godt kollegaskab, fælles ansvar og at lykkes sammen.

Vi udarbejder børnefaglige undersøgelser, iværksætter foranstaltninger, udarbejder handleplaner og laver opfølgning på foranstaltninger jf. servicelovens bestemmelser. Vi arbejder med de gode løsninger i samarbejde med børnene/de unge og deres forældre.

Kvalifikationer Vi ønsker, at du har:
  • En uddannelse som socialrådgiver eller socialformidler
  • Erfaring med arbejdet med børn, unge og familier
  • En systematisk tilgang til opgaveløsningen og ser systematik og dokumentation som både spændende og nødvendig. Ligesom du har styr på den lovgivning, som sætter rammen for arbejdet.
  • Er nysgerrig og ser muligheder frem for begrænsninger
  • Et skarpt blik for at vægte faglige og økonomiske hensyn
  • Gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Evnen til at bevare overblikket også i en hverdag, som kan være uforudsigelige
  • En positiv livsindstilling og gerne en god portion humor
  • Kendskab til DUBU
  • Har gyldigt kørekort og er villig til at bruge egen bil i arbejdstiden.


Vi tilbyder:
  • En arbejdsplads i trivsel med gode og omsorgsfulde kollegaer.
  • En arbejdsplads med fokus på social trivsel.
  • Et familieafsnit, hvor vi har gang i mange spændende udviklingstiltag, som vi glæder os til at invitere dig med ombord i, og som uanset ståsted vil skærpe din faglighed.
  • Fleksibel fredag, som betyder, at du de fleste fredage selv kan vælge, om du vil arbejde hjemmefra eller holde fri.
  • Dygtige og engagerede kollegaer og mulighed for tæt faglig sparring og tværfagligt samarbejde.
  • Ekstern supervision og muligheder for kompetenceudvikling.
  • Nærværende ledelse og faglige koordinatorer.


Løn og ansættelsesforhold:
Solrød Kommune indhenter straffe- og børneattester inden ansættelse. Løn og ansættelse er omfattet af principperne om Ny løn og sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL. Vi har fokus på at matche løn og erfaring/kvalifikationer.

Vil du vide mere? Du er velkommen til at kontakte faglig teamkoordinator Nadia Ludvigsen, tlf. 20 12 50 26 eller leder af familieafdelingen Charlotte Jensen, tlf. 28 79 30 10.

Ønsker du at vide mere om Solrød Kommune, kan du finde oplysninger på kommunens hjemmeside: www.solrod.dk http://www.solrod.dk/

Ansøgningsfrist:
Din ansøgning skal være os i hænde senest den 23. juni 2022. Ansættelsessamtaler afholdes den 28. juni 2022 fra kl. 8.00.

Tiltrædelse:
Forventet tiltrædelse 1. august 2022. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer i gennemsnit pr. uge.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Solrød Strand
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. april 2024 2