Socialpædagogisk og sundhedsfaglige medarbejdere til et spændende botilbud, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vodskov

Vi garanterer en afvekslende hverdag med masser af pædagogfaglige og sundhedsfaglige udfordringer, hvor det kræver; at du kan bevare roen og skabe overblik sammen med de mennesker vi er her for.
Botilbud Løvdal har brug for dig til mellem 12 og 37 timer gennemsnitlig om ugen med tiltrædelse hurtigst muligt. (beskæftigelsesgraden varierer, da vi har erfaring for, at det opleves lukrativt selv at kunne vælge, om der ønskes fuldtid eller mindre).

Løvdal er en fantastisk matrikel, med kompetente kollegaer og en afvekslende gruppe af mennesker bosat i lejlighederne. Her er utrolig mange personligheder, som har brug for/er afhængige af, at du kan dit fag og er stolt over, at du kan arbejde tværfagligt, rehabiliterende og bevidst med; hvornår du arbejder ud fra udvikling, støtte eller omsorg.
Du vil få dygtige kollegaer, som har bred erfaring ift. at arbejde sammen med mennesker, som til tider viser udadrettet og/eller selvskadende kommunikationsformer. - Alle, som bor på Løvdal har behov for at være i et særligt tilrettelagt hjemligt og samtidig skærmet miljø.

På Løvdal leves livet med udgangspunkt i den enkeltes hverdagsliv.
Vi er et døgntilbud og derfor skal du kunne indgå i en vagtplan med skiftende arbejdstider, herunder primært aften og hver anden weekend. Hvis det ønskes er der mulighed for at indgå i lokalaftale omkring lange vagter og nedsat hviletid

Løvdal er et §105 Botilbud med lejligheder til 30 voksne mennesker med varierende grader af psykisk og fysisk funktionsevne. Lejlighederne er fordelt på 4 huse og som medarbejder bliver du i starten af din ansættelse koblet på et primær hus. Hvilket også betyder, at der er mulighed for at få dannet en god og stabil relation til de mennesker vi er her for og deres pårørende.

Vi har en forventning om, at du indgår aktivt i opkvalificering og er nysgerrig i tilgangen for at forstå, at det enkelte menneske altid udtrykker sig ud fra det bedste det har lært.

Det vil være en fordel hvis du har erfaring med og kan arbejde målrettet med:
  • Den motiverende samtale
  • Pædagogisk Intervention
  • Dokumentation.


Vi vil især lægge vægt på ansøgninger, hvor det er tydeligt hvorfor du motiveres til at blive en del af Teamet på Løvdal, og hvad det er du særligt kan bidrage med, til vores kerneopgave.

Som et lille notabene, så er det en praktisk fordel hvis du har kørekort B, da der indimellem skal køres i vores mini busser.

Arbejdsstedets adresse: Bodil Hjorths Vej 12, 9310 Vodskov.
Løvdal er beliggende i det skønne Hammer Bakker i Vodskov.

Ansøgningsfrist: Der er ansøgningsfrist den 23. juni 2022.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende i hele ansøgningsperioden.
- indkaldelsen sker via mail. Du skal derfor være opmærksom på, at indkaldelsen kan ryge i dit spamfilter.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende leder Morten Poulsen på tlf. 20889488. Tages telefonen ikke, så læg en besked på telefonsvaren med dit navn og dit nummer, så får du et opkald.

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den
forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og der indhentes
referencer.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Personalepolitik - 4 for Fællesskabet
  • Personalepolitik: 4 for fællesskabet (aalborg.dk)
  • https://www.aalborg.dk/politik/strategier-og-politikker/personalepolitik

Vision – Kerneopgave – Resultatmål
  • Job hos Handicapafdelingen (aalborg.dk)
  • https://handicaptilbuddene.aalborg.dk/voksenafdelingen-med-mennesker-i-fokus

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vodskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Vodskov
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Vodskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Vodskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1