Erfaren BI Udvikler med arkitektdrømme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

I Region Nordjylland anvendes data i høj grad til at udvikle og understøtte det nordjyske sundhedsvæsen, og der er stor efterspørgsel på data fra alle dele af organisationen. Til regionens BI og Analyse kontor søger vi nu en erfaren nøglespiller, der kan indtage rollen som BI udvikler og som på sigt kan påtage sig et medansvar for den tekniske arkitektur i og omkring regionens data warehouse.

Om jobbet
Vi søger en erfaren medarbejder til at indtage rollen som BI udvikler og som enten har erfaring med eller har lyst til at arbejde med data warehouse arkitektur. Vi lægger vægt på en medarbejder, der kan holde det overordnede overblik samtidig med at kunne dykke ned i detaljen og levere kvalitetsløsninger inden for BI-området. Der arbejdes primært med SAS, Microsoft SQL og Qlik, så det vil være en fordel med kompetencer indenfor disse teknologier eller tilsvarende.

I den kommende tid skal der ske en forenkling af det tekniske setup samt en migrering af løsningerne og du vil få indflydelse på de tekniske valg, datastrategier og planlægning. Vi forventer, at du brænder for at prøve nye teknologier af og lave tekniske afprøvninger, der kan vise vejen for dine kolleger til hvordan fremtidige løsninger kan udvikles.

Om dig
Stillingen fordrer gode samarbejdsegenskaber både i forhold til kolleger, men også i samspil med den omgivende organisation. Det er uhyre vigtigt, at du er en balanceret profil, der er bevidst om hvilke positioner du indtager i din opgaveløsning. Vi forventer, at du
  • arbejder godt i teams, men lige så godt selvstændigt
  • er god til at fordybe dig, men kan bevare overblikket
  • har holdninger til dataarbejde, men er pragmatisk
  • er initiativrig, men også realistisk
  • tager ansvar, men også er en holdspiller

Derudover forventer vi, at du har en relevant videregående uddannelse fx cand.merc.dat, cand.it, datamatiker, cand.polyt, cand.polit eller cand.oecon, og har dybdegående indsigt og erfaring med BI-udvikling i alle dele af processen; fra kildesystemer over ETL og datamodeller til brugervendte løsninger. Det er primært data indenfor sundhedsdomænet, der arbejdes med, hvorfor kendskab og erfaring med sundhedsdata landskabet vægtes højt.

Om os
BI og Analyse er en servicefunktion, der tilbyder forskellige dataprodukter til organisationen i form af data til ledelsesinformation, sagsbehandling, monitorering af patientrettigheder, selvbetjeningsløsninger, kvalitets- og forbedringsarbejde, presse, forskning, AI løsninger og meget mere. Dataprodukterne bygges på baggrund af et data warehouse, hvor data fra kildesystemerne samles og datamodelleres.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en stilling, hvor der er dygtige kolleger med stor viden og indsigt i arbejdet, og som er gode til og villige til at dele viden med hinanden. Der er fokus på faglig og personlig udvikling og et sundt arbejdsmiljø, og med masser af spændende og udfordrende opgaver. Vi elsker det vi laver, og vi har det sjovt sammen.

Med andre ord ...
Hvis du er en erfaren afbalanceret velbevandret sundhedsdomæne Full Stack BI-udvikler/BI-arkitekt in spe, så er det lige dig vi søger! Og hvis du ikke er det, men er tæt på at være det, så søg alligevel men beskriv hvordan du mener, at du kan blive det vi søger.

Det praktiske
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst samt efter kvalifikationer og erfaring.
Ansættelsessamtaler vil blive afholdt primo september 2023.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 27. august 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    [xxxxx] Aalborg er etableret for 7 år siden. Vi er vokset fra 2 til 60+ medarbejdere og ønsker at fortsætte den udvikling - det kræver, at vi får DIG på holdet! Du har erfaring med at arbej..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Do you want to build spacecraft that solve real-world problems? If you are curious about the international space industry, cutting-edge technology and spacecraft integration, you may be just who we..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Are you a skilled software developer with a passion for cutting-edge technology in the space industry? Would you like to join a company known for its exceptional in-orbit performance and a proven t..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg

    I Nordjylland er vi i fuld gang med at skabe det allerbedste fundament for ibrugtagningen af Nyt Aalborg Universitetshospital samt på at sikre en fortsat positiv udvikling i.f.t. kerneopgaverne ind..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1